Hayır. Bir keresinde "sen paranoyaksın, seni psikoloğa götüreceğim. Kafanda kurup inanıyorsun" dedim. Bana sen git asıl benim bir sıkıntım yok dedi.
ben googledan tüm özellıklerı belırtılerı vs. madde madde döktüm whatsaptan attım yada o evde benım sacma sapan konularda elestrıırken ben onu duymayıp dinlemeyıp bende elımdekı kaynakları ona okudum(dinlemedi tabı)
o agzını actıgı anda bende agzımı actım ama bambaska konularda konustuk..yanı o bana sen şunu yaptın bunu yaptın diye konusurken ben sen hastasın bak bu özellıgın şundan kaynaklı kabul etmezsın hastasın,narsistsin vs. diye..
zaten oda kendınce bana teshıs koydu arastırıp sendede ilgi açlığı sevgi açlığı var hastalıgın adıda bılmem ne diye teşhisle geldi.hiç oralı olmadım sürekli kafasına bunu kakdım.
dedıgım gibi artık adam normal kavga edemez oldu,çünkü yıllarca alışmış o suclar ben savunma moduna geçerm ıkna etmeye calısırım o zevk alır ben cıldırırm falan..
artık bunu yapmadım çünkü ben yada bir başkası farketmez adamın beynındeki bir olusum yüzünden bu halde ve kurbanı kım olursa olsun aynı sekılde davranacak..ister harika biri olsun ister opislik biri olsun farketmıyo..
demem o ki bak ben 2011den beri bu adamlayım ve zamanla farklı şekılde evrildim,sen daha 2.yıl içindesin ve ileride daha agırlarını yaşayacaksın..yasadıkların aynı olsa bıle tahammulun azaldıgı için sana hep daha agır gelecek..
birincsi sakın okulu bırakma,ikincisi asla coxcuk yapma ve üçüncüsü sana karsı agzını actıgı anda sakın dinleme ve karşı ataga geçerek senın bu yasadıklarının bilimsel bir adı var biliyomusun sen kişisel duygu durum bozuklugu yasıyosun hastalıgının adı narsizim,artık senı söylediklerini yasattııklarını hiçbir şekilde ciddiye almıyorum.sen hastasın,ve ben senın kurbanın olmayacak kadar değerlıyım.şu saatten sonra senın yapacagın eleştiride söyleyecegin güzel sözde benım için anlamsız.çünkü saglıksız bi adamsın sen..şeklinde ataga geç
bu 1 yılını az hasarla atlatmak istiyosan ataga geç
he he deyip sustukça üzerine gelecektir büyük bir zevkle..
kendıne güven..
senin kendıne güvenını gördükçe daha cok saldıracaktır.sen daha cok batacak hareket yap..mesela normal bir zamanda kuaföre gitmen gözüne batmaz ama bu dönem batar daha çok git..arkadasınla mesajlasman bazen umrunda olmaz ama bu durumda daha çok umursar laf sokar,daha cok mesajlaş...hayatını bilmiyorum ama ne varsa hepsını daha cok yap..
bunu korkunun üzerine gitmek gibi düşün...
biz terapiye ilk basladık çft olarak girdik kadının yanına ve ben ona o bana baya birbirimize girdik.yaptıgı aşalıkların baslıklarını anlatabıldım sadece..
2.seans itibariyle tek tek gimeye başladık ve yaptıklarını madde madde yazdım tam 4 sayfa..sadece aklımda kalanlardı bunlarda..ve her yaptıgının yanına narsisiz özellıgı olan maddeyı yazdım..kadına dedım benım teşhis yetkım yok ancak bu adamda kşilik bozuklugunu anlamamak için salak olmak lazım..bu saatten sonra ona nasıl davranmalı nasıl kontrol altına alıcaz bunu merak edıyorum dedım ,,
kadın zaten bana bunu söylemesede seanslarını ona yogunlaştırdı..atıyorum 1,5 saat yanında kalıyosak 1 saatını yada daha fazlasını ona ayırıyor.
ben yanına gidincede sızde soru yok ona eğilmem lazım onu toparlamam lazım diyor..narsizm tamamen cocujkluktan beri gelen duygu durum bozuklugu..geçmişinde mutlaka sorunlu bir çocukluk yatıyor