Narsistmiş! 😱

Buradan boşanma aşamasına gelen arkadaşlara da söylüyorum ne kadar erken boşanırsanız o kadar erken kurtulursunuz. Bu aşamadan önce iyice hazırlık yapın, çaktırmadan. Hatta numaralar yapın şüphelenmesin ama elinizde kayıt olsun. Karşı taraf sizi etkileyemeyeceğinş, sinirlendiremeyeceğini bilsin. Bunların en korktuğu an sizin üzerinizdeki kontrolü kaybetmeleri. Haksızlığa uğradım, bu kadar harcamam oldu vs diye dava esnasında uzatmayın. Boşverin bunda o kazançlı olmuyor, herhalukarda siz kazanıyorsunuz. Dönüp bakmak bile zaman kaybı. Düzgün bir avukat bulun, hiç kesinlikle muhatap olmayın. Avukatınız erken bitirme taraftarı olsun, anlaşıp boşamaya çalışsın. Karşı taraf her türlü pisliği yapmaya açıktır ama eğer avukat isterse onları kurnazlıkla ikna edebilir. Avukattan bağlayabilir. Diyelim ki 50000 istenmesi lazım ama 15000 ile kapatalım diyebilmeli. Sakın ama sakın karşı tarafın oyununa gelmeyin. Sizi küfür ettirip yoldan çıkarmaya çalışabilirler.

Çocuğu sevdiğinden istemiyor. Onu bırakacağımın farkında. Beni çocukla tutmaya çalışacak, yani aslında çocuk onun için yeni bir manipülasyon taktiği olacak.
okudum konuları aman ya Rabbim
anladım zaten o yüzden çocuk yapmaya çalıştığını
1 yıl direnemezsiniz sonra zor kullanır vs Allah korusun üzülürsünüz
o yüzden lütfen korunmayı elden bırakmayın
o korunuyorsa bile güvenmeyin

Tabi ki. Asla güvenmem. Zaten açıkçası söylemesi ayıptır, cinsel hayatımız da yok gibi yani.

Tabi ki. Asla güvenmem. Zaten açıkçası söylemesi ayıptır, cinsel hayatımız da yok gibi yani.
he bir de isteksiz veya ordan sorunu varsa hepten deliriyordur o
gitsin az ötede delirsin
Allah kurtarsın tez vakitte kazasız belasız

Zaten sizi elinize geçirdikten sonra sizinle oynamak onları mutlu ediyor. Sizi gıcık etmek, üzmek sizden tepki almak onları mutlu ediyor
Tabi bunları yaparkende açık açık oynamıyorlar kartları :) hep iyi niyetlerinden hep düşünmelerinden kılıfları uyduruyor olsa gerekler bu genetik bi durum olabilir mi peki? Genlerden geçen bişi

Bu doğum videosunu izleyip mastürbasyon yapmasını da mail yoluyla uzaktan boşanmaya gideceğinizde yazıp öyle bildirirsiniz. Ben sana güvenemiyorum, çocuklardan nefret ediyorsun sonra çocuk yapmak istiyorsun. Seni kaç defa mastürbasyon yaparken doğum videolarında yakaladım, özür diledin va diye de yazarsınız sapığa. Cinsellik olmasın artık bununla bundan sonra

Tabi bunları yaparkende açık açık oynamıyorlar kartları :) hep iyi niyetlerinden hep düşünmelerinden kılıfları uyduruyor olsa gerekler bu genetik bi durum olabilir mi peki? Genlerden geçen bişi
Genetik değil. Çocukluk travmalarından kaynaklı bir kişilik bozukluğu. Benim hayatımdaki narsistin, annesi de narsist. Zaten genelinde bu durum hakimdir.

Asla kabul etmiyor ki, üstüne senin yüzünden diyor hatalarında. Ona böyle yazıp yollasam kanıt niteliği taşır mı ki?

Süt oğlan dediğiniz eşiniz mi? Süt kardeşinizlemi evlendiniz?

bende intiharın eşiğindeydim 2 çocuğum olmasa belkide o şeytanın oyunlarıyla çoktan hayatıma son vermiştim.tamda bu noktada uyandım zaten beni tedavi diye psikoloğa götürünce psikolaglar çiflerle görüşüyo böyle durumlarda narsist olduğu çıktı ortaya.benim uyanma sorgulama dönemimde olduğumu söyledi. asla kabul etmedi tedavi falan doktora düşman oldu.şimdi çocukları istemiş dilekçesinde hiç kimseyi çocukları dahil sevemeyen insan.defalarca intiharlara kalkıştı ben uyanmaya başladıkca ayagımın altını bile öpmüşlüğü vardır.annesi babası çocukları dahil gözünün önünde ölse üzülmicek sadece üzülme taklidi yapacak bir canavardan bahsediyorum.konuyu okuyan herkese tavsiyem mükemmel çevresi tarafından çok sevilen insanlara dikkat edin.insan olanın sevmeyenide olur hatalarıda birine baktığınızda sıfır hata varsa rolde vardır bunu asla unutmayın.

Süt oğlan dediğiniz eşiniz mi? Süt kardeşinizlemi evlendiniz?
Tabi ki hayır. Ne diyeceğimi bilemedim bir an, sütoğlan dememin sebebi; annesinin memesinden ayrılamamış anlamında. Yani hala anakuzusu. Ama şeytan olanından.

Tabi ki hayır. Ne diyeceğimi bilemedim bir an, sütoğlan dememin sebebi; annesinin memesinden ayrılamamış anlamında. Yani hala anakuzusu. Ama şeytan olanından.
Çok şaşırıyorum buradaki bazı hanımların eşine hitap şeklinden kusura bakmayın

Çok şaşırıyorum buradaki bazı hanımların eşine hitap şeklinden kusura bakmayın
sevme,empati,üzüntü,merhamet,şevkat gibi insani hiçbir duygusu olmayan sadece bütün hayatı kötülük yapmak üzerine kurulmuş narsist kişilik bozukluğu olan ve herkese doktorlar tarafından teyit edilmiş adamlardan bahsediyoruz.ve ben bunları buraları okuyan kadınlara ibret olsun diye kimse bizimle aynı şeyleri yaşamasın diye yazıyorum.nasıl tedbirler aldığımızı paylaşıyoruz ki dierleride yapabilsin.başka konuları bilemem ama psikolojik zulme uğramış kadınların terbiye sınırlatında başka nasıl hitabları olabilir bende merak ettim açıkcası.

Asla kabul etmiyor ki, üstüne senin yüzünden diyor hatalarında. Ona böyle yazıp yollasam kanıt niteliği taşır mı ki?
Evet yazışmalar kanıt oluyor. Verdiği cevap da öyle. Şimdi siz giderken yazar yazar mail atarsınız şaşkınlıkla oturup cevap yazamaz arar diye tahmin ediyorum. Ama yakınında kaldığınız sürece her gün yaşadıklarınızı günlük gibi mail olarak yazıp kendinize atın. Farklı bir mail hesabından i. Onun kontrol edemeyeceği bir yerden

İçimden geçenleri okumuşsunuz resmen.
Karşımdaki bana gülbahçesi sunmadı ki ben ona düzgün hitap edeyim. Hoş yine de hanımefendiliğimi bozmadan hitap ediyorum. Yoksa çok kötülerini hakediyorlar.

çocukluğunda ne travması yaşamış sizce biliyor musunuz?
Annesinin de kendisinin de travmasını bilmiyorum. Bu tipler geçmişlerini asla anlatmazlar. Geçen gün sordum, çocukken seni aşırı yaralayan bir travman oldu mu diye. Bana dedi ki "23 nisanda müdür koltuğuna oturamamıştım".
Yani hayır bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…