- 27 Temmuz 2019
- 2.693
- 9.189
- 158
- Konu Sahibi Atlantistebiranka
-
Bir deftere yazıyorum. Hergün bana söylediklerini. Evi terkettikten sonra yapabilirim bu mesaj işini ancak.Evet yazışmalar kanıt oluyor. Verdiği cevap da öyle. Şimdi siz giderken yazar yazar mail atarsınız şaşkınlıkla oturup cevap yazamaz arar diye tahmin ediyorum. Ama yakınında kaldığınız sürece her gün yaşadıklarınızı günlük gibi mail olarak yazıp kendinize atın. Farklı bir mail hesabından i. Onun kontrol edemeyeceği bir yerden
Dedim ölmüş babandan utan ben çöp atmaya bile tek çıkmazken bana attığı iftiraya bakın...Çirkifleşme babamı ağzına alma beni rahatsız etme diyip engellediYalan söyleme insafsız diyerek bana günlük harçlık bile vermedin, altınlarımı sen habersiz sattın. Bana şunları şunları yaptın va diye yazın. Bunları neden bana iftira ile yalanla mesaj atıyorsun? Bana böyle yalan bir mesaj atarak amacın nedir? Diye sorun
Değersizlere acımayacaksın diye yazmışsınız, burada bu kızcağızın eşim diyebileceği biri artık yok. Biri ile dolandırılarak evlenince ve yüzünü görünce artık o insan sizin saygı duyduğunuz biri olmuyor. Bu kadar sıkıntı içinde kızcağızın nasıl hitap ettiğine mi takıldınız? Sadece bu mu sizin ilginizi çeken?Süt oğlan dediğiniz eşiniz mi? Süt kardeşinizlemi evlendiniz?
Birde şunu sorucam ev eşyasının çoğunu ben aldım bunda sorum çıkarırlarsa napmalıyımDüğünde takılan para, altın hepsi size ait.Mutlaka video ve resimleri saklayın, sonra da yazın bidüğündetakılan tüm altınları benden habersiz sattın, eve geldim bulamadım diye. Allah rızası için artık yalan söyleme vs diye acındırın mesajda
Ben de çok rastgeldim bu duruma. Mantıklı bir açıklamam yok açıkçası. Belki eski travmalarından birini hatırlamıştır bilemiyorum.birkaç gündür bakamamıştım buralara şimdi girince baktım konu aktif hala.burdan da anlaşılıyor ki bu konudan çok muzdarip kadın var maleseff.
allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyim..
merak ettiğim bişey var,
narsistler için sevgi şevkat empati yok diye biliyoruz ya
pekı sacma sapan bi konuda duygusallıgına denk geldıgınız oldu mu?
mesela birçoğumuzda oldugu gibi bende aglarken ya karşımda gülmüş ya umursamamış ya kaile almamış bi adam var..
ama bi yandan da atıyorum izlediği bi çizgi filmdekı sahneden etkılenıp hüngür hüngür aglayan bi adam var..ağlaması benı kandırmak etkılemek vs. için değil yani..o an gerçekten etkilenp aglıyor..
bu tarz bi duygu yasadıgına şahitlik ettiniz mi
İnsanlara kolay geliyor sanırım bir şeytanla yaşamak. Keşke herşey iyi hitap ile çözülecek durumda olsaydı.Değersizlere acımayacaksın diye yazmışsınız, burada bu kızcağızın eşim diyebileceği biri artık yok. Biri ile dolandırılarak evlenince ve yüzünü görünce artık o insan sizin saygı duyduğunuz biri olmuyor. Bu kadar sıkıntı içinde kızcağızın nasıl hitap ettiğine mi takıldınız? Sadece bu mu sizin ilginizi çeken?
Ben de çok rastgeldim bu duruma. Mantıklı bir açıklamam yok açıkçası. Belki eski travmalarından birini hatırlamıştır bilemiyorum.
Bak ben de bugün karşıma oturtup bana yaptığı haksızlıkları tek tek ona zorla da olsa kabul ettirdim. Hatta özür dilettim. Yapıyorlar zaten yapmıyorlar değil ancak bu onlar için hiçbir şey ifade etmiyor. O düzelmelerin içi boş. Sizinki yeni taktik deniyor muhtemelen. Yarın en ufak tartışmanızda "senin için psikoloğa gittim, değiştim ama sen bunu yaptın. Artık gitmeyeceğim, nasıl olsa sen hep bana saldırıyorsun."tarzı bir savunma geliştirecek hazır olun.hımm sizde de oldu yani bu durum..geçmişten getirdikleri ağır trawmaları var ve hayata karşı öfkelerini bizden çıkarıyorlar.seçtikleri kurbanlarından..
terapist iyi konuşuyor bize düzelecek toparlayacak anlayacak vs.diyor,benım narsist iyi bu aralar dengelı davranıyor önceleri kıyamet kopardıgı konularda saygı duduyo gibi davranıp sessiz kalıyor falan..ama hiç güven verici gelmiyor açıkçası..her an tekrar bir atağa kalkacak saldıracak,o saldırı öncesi dinginlik yaşıyo gibi..
birde sizi taktir ettiğim konu en melek insanı bıle delırtıp agzını bozduracak bu ınsan tipine hala hanımefendılıgımı koruyrum uymuyorum diyosunuz ya,gerçekten bravo..
şahsen hayatım boyunca bi benı 2-3 yıl rahatsız eden telefon sapıgıma birde kocama agza alınmıycak küfürler ettim..
utanç verici ama öyle bir zaman sonra öfke kontrol problemı yaşamaya başlıyosun..
hala bile en ufak bir kıvılcım çaktıgında yangına dönüşebilirirm,gözüm dönebiliyo..
Ev eşyasını düşünmeyin derim hatta pazarlık payı yapıp aman senin olsun diye taktik yapabilirsiniz. Bu adamlar sizi kullanmak istediği için zaten size aldırır veya paranızı harcatırlar. Ayrıldıktan sonra zaten kendinize yeni eşya alır, az alır ve hatırası olmadan kullanırsınız. Baştan paylaşım yapmayın uyanık bir avukat bunu öne sürüp size iyi bir para kazandırabilir. Avukatın güvenilir olsun, uzayınca daha fazla sizden para kazanırım diyen birisi olmasınBirde şunu sorucam ev eşyasının çoğunu ben aldım bunda sorum çıkarırlarsa napmalıyım
hımm sizde de oldu yani bu durum..geçmişten getirdikleri ağır trawmaları var ve hayata karşı öfkelerini bizden çıkarıyorlar.seçtikleri kurbanlarından..
terapist iyi konuşuyor bize düzelecek toparlayacak anlayacak vs.diyor,benım narsist iyi bu aralar dengelı davranıyor önceleri kıyamet kopardıgı konularda saygı duduyo gibi davranıp sessiz kalıyor falan..ama hiç güven verici gelmiyor açıkçası..her an tekrar bir atağa kalkacak saldıracak,o saldırı öncesi dinginlik yaşıyo gibi..
birde sizi taktir ettiğim konu en melek insanı bıle delırtıp agzını bozduracak bu ınsan tipine hala hanımefendılıgımı koruyrum uymuyorum diyosunuz ya,gerçekten bravo..
şahsen hayatım boyunca bi benı 2-3 yıl rahatsız eden telefon sapıgıma birde kocama agza alınmıycak küfürler ettim..
utanç verici ama öyle bir zaman sonra öfke kontrol problemı yaşamaya başlıyosun..
hala bile en ufak bir kıvılcım çaktıgında yangına dönüşebilirirm,gözüm dönebiliyo..
Eşyaları düşünüyorum çünkü hala borcu bitmediEv eşyasını düşünmeyin derim hatta pazarlık payı yapıp aman senin olsun diye taktik yapabilirsiniz. Bu adamlar sizi kullanmak istediği için zaten size aldırır veya paranızı harcatırlar. Ayrıldıktan sonra zaten kendinize yeni eşya alır, az alır ve hatırası olmadan kullanırsınız. Baştan paylaşım yapmayın uyanık bir avukat bunu öne sürüp size iyi bir para kazandırabilir. Avukatın güvenilir olsun, uzayınca daha fazla sizden para kazanırım diyen birisi olmasın
Bizi veya kadınları kurban olarak seçip plan yapıp, izleyip kullandıkları için bize bir empatileri yok ama annesine bir şey olsa veya sevdiği bir şeyden yoksun olsa üzülür. Benimki hüngür hüngür saçma sapan nedenlere ağlardı, istediği gibi davranmadığımda ayrıldığımda saçlarımı koklamaya çalışıp böğüre böğüre ağlamıştı, ayaklarımın altını öpmüştü. Sonra hemen garanti birini bulup evlendi 2 ay sonra. Ben yıllar sonra öğrendim, salak bana güya nispet yaptı. Bu ağlamalar, zırlamalar gerçek senin benim ağlamamız gibi değil
Ben de yazmıştım bir konuda eşyalarımı almak istiyorum diye. Bana birisi faturalarını delil olarak kullanıp alabilirsin demişti. Aldığın yere gidip rica edebilirsin.Eşyaları düşünüyorum çünkü hala borcu bitmedionları cüzi bi miktara satıp en azından bi kısmını kapatmak istiyorum
Benimki de böyle filmlerde, öksüz çocuk gördüğünde vs ağlardı. Bu yine de normal olduğu anlamına gelmiyor. Sizi kandırmasın. Onlar da üzülüyor ve ağlıyor ama bizim gibi değil onu demek istedim.anladım size de geçmiş olsun diyim..
am abenım bahsettigim aglama bizi kandırmak yada etkılemek,geri döndürmek için yaptıkları sahte ağlamalar değil..
rutin ve sakın bir günde mesela izlediği bişeye ağlaması..yani konunun içinde siz yoksunuz..
Öyle yapıcam artık teşekkürlerBen de yazmıştım bir konuda eşyalarımı almak istiyorum diye. Bana birisi faturalarını delil olarak kullanıp alabilirsin demişti. Aldığın yere gidip rica edebilirsin.
birkaç gündür bakamamıştım buralara şimdi girince baktım konu aktif hala.burdan da anlaşılıyor ki bu konudan çok muzdarip kadın var maleseff.
allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyim..
merak ettiğim bişey var,
narsistler için sevgi şevkat empati yok diye biliyoruz ya
pekı sacma sapan bi konuda duygusallıgına denk geldıgınız oldu mu?
mesela birçoğumuzda oldugu gibi bende aglarken ya karşımda gülmüş ya umursamamış ya kaile almamış bi adam var..
ama bi yandan da atıyorum izlediği bi çizgi filmdekı sahneden etkılenıp hüngür hüngür aglayan bi adam var..ağlaması benı kandırmak etkılemek vs. için değil yani..o an gerçekten etkilenp aglıyor..
bu tarz bi duygu yasadıgına şahitlik ettiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?