• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Narsistmiş! 😱

Merhaba konu sahibi bu tip insanlarla baş etmek çok yıpratıcı Allah hepimzin yardımcısı olsun çünkü bende yaşadım daha yeni. Ne kadar narsist erkek varmış vahim bi durum gerçekten. Çok zor günler yaşadım sözlendikten sonra tanıdım ve yeni bitti ilişkim. (ayrı illerde olduğumuz halde) Geçmişinden dolayı psikolojisi sıkıntılıydı davranışları kişilik bozukluğu olduğunu gösteriyor narsistmi emin değilim yinede. Önce herşey mükemmeldi üstüme titrerdi ilgi alaka sık mesajlar aramalar vs sonrasında ben evine gittim daha iyi tanımak için davranışları huzursuz etmeye başladı beni ilgi azaldı birşey vardı anlam veremediğim dışarı çıkardık surat beş karış mutsuzdu kendimi yanındayken yalnız hissederdim. İçkide içiyordu içince konuşmaları çok kırıcı oluyor. Ben içkiyi bırak böyle olmaz dedikçe (ailesi çok şımartmış benim laflarım batıyordu) zamanla dahada değişti hakaretler aşağılamalar başladı hatasını kabul etmiyordu suçsuz olduğum halde suçlu psikolojisine girmeye ve kendimi diken üstünde hissetmeye başladım. İstediği şeyi yapmadığım zaman küserdi aramaz sormazdı hep benden beklerdi.
Sırf bana ceza olsun diye ( istediğini yapmadığım için) iş gereği yurt dışına bana haber vermeden gitti. Duyunca başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Vicdansız. Arkasında bi enkaz bıraktı. Depresyona girdim insan yüzü görmek istemiyorum. Başına bela aldı şimdi bana yaptıklarını çekiyor. Allah büyük. Yine de insan evladı içim yanıyor hayatta nelerle karşılaşacağımızı bilmiyoruz .

aslında hayatınızın mükemmel olmadığını biliyor, çünkü mükemmel olmaması için o uğraşıyor. Benimli de ben çok kötü bir insanım, sen bana iyiliği öğretiyorsun, sen olmasan ben yaşayamam. Annem, babam narsist. Babam ayna karşısındaçıplak kendini izleyen saçma bir adam . Sen istersen biz onlarla görüşmeyiz derdi. Kısacası sizi elde tutmak için her cümleyi kullanırlar, hatta ağlama taktikleri vardır. Hüngür hüngür ağlarlar böyle inanamazsınız. Sizin ruh haliniz bir iyi bir kötü olur, hiç böyle bir dinginlik olmaz. Ya harikasınız ya b.k gibisinizdir. Benim babam ve abim bile şuan anneme ve bana aynı taktikleri yapıyorlar. Geçen sene abimin eşi terk etti mesela. Karşısına geçip konuşamıyorsunuz. Biraz eleştiride nasıl krize giriyorlar görmeniz lazım.
Bilmez miyim. Bugünkü konuşmada bir ara zorla gözlerini doldurdu ama yemezler. Şu ana kadar delil olan şeyleri mi yedekledim. Şimdi becerebilirsem gizli kamera alacağım. Ne kadar hızlı boşanırsam o kadar iyi.

Merhaba konu sahibi bu tip insanlarla baş etmek çok yıpratıcı Allah hepimzin yardımcısı olsun çünkü bende yaşadım daha yeni. Ne kadar narsist erkek varmış vahim bi durum gerçekten. Çok zor günler yaşadım sözlendikten sonra tanıdım ve yeni bitti ilişkim. (ayrı illerde olduğumuz halde) Geçmişinden dolayı psikolojisi sıkıntılıydı davranışları kişilik bozukluğu olduğunu gösteriyor narsistmi emin değilim yinede. Önce herşey mükemmeldi üstüme titrerdi ilgi alaka sık mesajlar aramalar vs sonrasında ben evine gittim daha iyi tanımak için davranışları huzursuz etmeye başladı beni ilgi azaldı birşey vardı anlam veremediğim dışarı çıkardık surat beş karış mutsuzdu kendimi yanındayken yalnız hissederdim. İçkide içiyordu içince konuşmaları çok kırıcı oluyor. Ben içkiyi bırak böyle olmaz dedikçe (ailesi çok şımartmış benim laflarım batıyordu) zamanla dahada değişti hakaretler aşağılamalar başladı hatasını kabul etmiyordu suçsuz olduğum halde suçlu psikolojisine girmeye ve kendimi diken üstünde hissetmeye başladım. İstediği şeyi yapmadığım zaman küserdi aramaz sormazdı hep benden beklerdi.
Sırf bana ceza olsun diye ( istediğini yapmadığım için) iş gereği yurt dışına bana haber vermeden gitti. Duyunca başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Vicdansız. Arkasında bi enkaz bıraktı. Depresyona girdim insan yüzü görmek istemiyorum. Başına bela aldı şimdi bana yaptıklarını çekiyor. Allah büyük. Yine de insan evladı içim yanıyor hayatta nelerle karşılaşacağımızı bilmiyoruz .
Neyse ki evlenmeden kurtulmuşsun. Ben evlendikten 2 sene sonra anladım. İntiharın eşiğine geldim de uyandım.
Bana ettiğini sürüne sürüne çekmeden ölmesin. Ne o ne de narsist şeytan ailesi.

İnanmıyorum ya hazırlanıyorlar resmen mahkeme için mesaj atmak da ne demek direk böyle mesaj atması zaten durduk yerde hiç iyi niyetli değil

Düğünde takılan para, altın hepsi size ait.Mutlaka video ve resimleri saklayın, sonra da yazın bidüğündetakılan tüm altınları benden habersiz sattın, eve geldim bulamadım diye. Allah rızası için artık yalan söyleme vs diye acındırın mesajda

Düğünde takılan para, altın hepsi size ait.Mutlaka video ve resimleri saklayın, sonra da yazın bidüğündetakılan tüm altınları benden habersiz sattın, eve geldim bulamadım diye. Allah rızası için artık yalan söyleme vs diye acındırın mesajda
Ben mesaj attım kelepçem nerde diye,Bana yazmış 10 bileziği benden habersiz sattın diye :)

Bu konuya ben de kafa yordum ama narsisizmi araştırdığım zaman kendimde veya tanıdığım herkeste narsisizmi tanımlayan özellikler gördüm. Gunumuzde narsisizm populer oldu ve birilerine rahatlıkla narsist bu demeye başladık. Benm eşim de hata kabul etmiyor, itaat et diyor, anneye düşkün, eleştiriye gelemiyor, hata yaptığı zaman karşısındakine yıkıyor sen beni bu duruma getirdin diyor. Bir o kadar guzel ozelligi de var bu adama narsist diyebilir miyiz. Madem siz de araştırdınız sorayım😊

Narsistler tamamen tu kaka değil zaten, öyle güzel "davranışları" var ki (daha doğrusu rol yapıyorlar bence) insanlar acaba mı diyor, hatta çevrelerinde mükemmel insan olarak tanınıyorlar...

Bu tanıyı koymak da öyle kolay değil, çevreye inandırmak daha da zor.

Uzman değilim ama narsistlik özellikleri var...

Ben mesaj attım kelepçem nerde diye,Bana yazmış 10 bileziği benden habersiz sattın diye :)
Yalan söyleme insafsız diyerek bana günlük harçlık bile vermedin, altınlarımı sen habersiz sattın. Bana şunları şunları yaptın va diye yazın. Bunları neden bana iftira ile yalanla mesaj atıyorsun? Bana böyle yalan bir mesaj atarak amacın nedir? Diye sorun

Türk erkeğine tek togbe eden ben değilmişim demek 😂 bir yabancıyla evlendim ve ondan sonra yeniden insan olduğumu hatırlattı bana ☺. Allah seninde karşına iyi birini çıkarsın inşallah. Bir narsist le yaşadıktan sonra en çok hak eden biziz sanırım bunu 💕

Valla sizden sonra bende diyorum yabancılarda mı çare :D

Hayır. Bir keresinde "sen paranoyaksın, seni psikoloğa götüreceğim. Kafanda kurup inanıyorsun" dedim. Bana sen git asıl benim bir sıkıntım yok dedi.

Beni de eşim ve annesi psikoloğa götürmüştü, hatta psikiyatra:)

Neyse görüştük önce doktorla tek, sonra ikimizi çağırdı eşiniz kendini gayet iyi ifade ediyor, siz de anlatın dedi, sonra dinledi ve resmen annenle sen suçlusuna getirdi kibarca :) Bizimki öfkeden kudurdu etti kabul etmedi , sonra çıktık sanki onlar suçlanmamış gibi bana suç attı gene :)

Valla sizden sonra bende diyorum yabancılarda mı çare :KK70:
Yabancılarda da olabiliyor. Siz siz olun buluşmalarda çok fazla size soru soran, ilgili görünen sizin konuşmalarınızdan alıntı yapan, mükemmel görünen erkeklere dikkat edin. Kendiniz ile alakalı fazla bilgi vermeyin. Biraz sert görünüm her zaman daha iyi

Yabancılarda da olabiliyor. Siz siz olun buluşmalarda çok fazla size soru soran, ilgili görünen sizin konuşmalarınızdan alıntı yapan, mükemmel görünen erkeklere dikkat edin. Kendiniz ile alakalı fazla bilgi vermeyin. Biraz sert görünüm her zaman daha iyi
İnsanda, aşka karşı fobiye sebep oluyorlar. Şu an öyle duygusal olarak bitik haldeyim ki, ömür boyu yalnız kalmaya razıyım yeter ki bu şeytan hayatımdan çıksın, bir daha da gelmesin diyecek noktadayım.

Allah'tan aileme anlattım adım adım. Onlar da ilk başta inanamadı, ama bu pislik onları da yönetmek için beni şikayet ederken ailem doğruları bildiğinden hak vermediler, çıldırdı. Annesine benim ailemi şikayet etti bana hak vermediler diye.
Kuzenlerine söyleyeyim mi diye başlık açmıştım, direkt anlatmadım ama onlar bana "anormal olduklarını biliyorduk ama bu kadarını beklemiyorduk." dediler.
başlıklarınız görünmüyor o sapkın kouyu kuzen konusunu merak ettim
narsist denilebilecek bir yakınım vardı Allah rahmet eylesin
eşiniz kadar olmasa da ona yakın özellikteydi

yerinizde olsam ailemin yanında eğitimime devam eder bu adamadan asıl kurtulacaksam kurtulurdum
1 yıl diyorsunuz ya hamile kalırsanız o esnada
hiç birlikte olmadan durmaz dimi 1 yıl?

Buarada aklıma geldi eğer ucuz bir telefon veya ses kaydı makinası alabilirseniz ses kaydı yapabilen. Bunu bulunduğunuz salonda görünmeyecek şekilde masa altına yapıştırabilirsiniz. Tartışmaları kaydedersiniz. Tatile anneyi görmeyi gittiğinizde de telefona ARC diye bir uygulama bar yükleyip konuşma kaydı yapabilir veya mailde yaşadıklarınızı uzun uzun yazıp gönderebilirsiniz. Böylece elinizde delil olur. Siz bundan sonra mümkün olduğu kadar ona hiç tepki vermeyin sanki eve bakıma çocuk gönderilmiş gibi. Sizden tepki alamamak en büyük hüsranı olacak. Tartışmaya girme durumunda ona cevap verme, açıklamayerine bunları söylemekteki kastın nedir? Bunları söyleyerek beni üzmek mi amacın? Dikkat ettim sen kavga ile besleniyorsun vs gibi konudan bağımsız cümleler onu çıldırtır. Bağırıp kriz geçirdiğinde ilk okul çocukları gibi, yetişkiniz sanmıştım diye bırakın başka bir odaya geçin. Sizin dikkatinizi çekmek için eşya fırlatsa bile oralı olmayın. Bu yaşadıklarınızı da mutlaka kendinize bir mail hesabı açıp yazıp gönderin

başlıklarınız görünmüyor o sapkın kouyu kuzen konusunu merak ettim
narsist denilebilecek bir yakınım vardı Allah rahmet eylesin
eşiniz kadar olmasa da ona yakın özellikteydi

yerinizde olsam ailemin yanında eğitimime devam eder bu adamadan asıl kurtulacaksam kurtulurdum
1 yıl diyorsunuz ya hamile kalırsanız o esnada
hiç birlikte olmadan durmaz dimi 1 yıl?

Konular bunlar. Bu konuları açtığımda narsist olduğunu anlamamıştım.
İnanın, başka çarem olsa yaparım. Gittiği yere kadar çekeceğim. Bakalım neler olacak.

Konular bunlar. Bu konuları açtığımda narsist olduğunu anlamamıştım.
İnanın, başka çarem olsa yaparım. Gittiği yere kadar çekeceğim. Bakalım neler olacak.
hemen bakıyorum sağolun
aman bari dikkatli korunun
sadece kendi çocuklarını severmiş ha!!!

önce tedavi olsun
o çocukları sever de çocuklar öyle babayı sever mi acaba?

hemen bakıyorum sağolun
aman bari dikkatli korunun
sadece kendi çocuklarını severmiş ha!!!

önce tedavi olsun
o çocukları sever de çocuklar öyle babayı sever mi acaba?
Çocuğu sevdiğinden istemiyor. Onu bırakacağımın farkında. Beni çocukla tutmaya çalışacak, yani aslında çocuk onun için yeni bir manipülasyon taktiği olacak.

Back