- 28 Ocak 2020
- 130
- 125
- 53
- Konu Sahibi Atlantistebiranka
Merhaba konu sahibi bu tip insanlarla baş etmek çok yıpratıcı Allah hepimzin yardımcısı olsun çünkü bende yaşadım daha yeni. Ne kadar narsist erkek varmış vahim bi durum gerçekten. Çok zor günler yaşadım sözlendikten sonra tanıdım ve yeni bitti ilişkim. (ayrı illerde olduğumuz halde) Geçmişinden dolayı psikolojisi sıkıntılıydı davranışları kişilik bozukluğu olduğunu gösteriyor narsistmi emin değilim yinede. Önce herşey mükemmeldi üstüme titrerdi ilgi alaka sık mesajlar aramalar vs sonrasında ben evine gittim daha iyi tanımak için davranışları huzursuz etmeye başladı beni ilgi azaldı birşey vardı anlam veremediğim dışarı çıkardık surat beş karış mutsuzdu kendimi yanındayken yalnız hissederdim. İçkide içiyordu içince konuşmaları çok kırıcı oluyor. Ben içkiyi bırak böyle olmaz dedikçe (ailesi çok şımartmış benim laflarım batıyordu) zamanla dahada değişti hakaretler aşağılamalar başladı hatasını kabul etmiyordu suçsuz olduğum halde suçlu psikolojisine girmeye ve kendimi diken üstünde hissetmeye başladım. İstediği şeyi yapmadığım zaman küserdi aramaz sormazdı hep benden beklerdi.
Sırf bana ceza olsun diye ( istediğini yapmadığım için) iş gereği yurt dışına bana haber vermeden gitti. Duyunca başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Vicdansız. Arkasında bi enkaz bıraktı. Depresyona girdim insan yüzü görmek istemiyorum. Başına bela aldı şimdi bana yaptıklarını çekiyor. Allah büyük. Yine de insan evladı içim yanıyor hayatta nelerle karşılaşacağımızı bilmiyoruz .
Sırf bana ceza olsun diye ( istediğini yapmadığım için) iş gereği yurt dışına bana haber vermeden gitti. Duyunca başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Vicdansız. Arkasında bi enkaz bıraktı. Depresyona girdim insan yüzü görmek istemiyorum. Başına bela aldı şimdi bana yaptıklarını çekiyor. Allah büyük. Yine de insan evladı içim yanıyor hayatta nelerle karşılaşacağımızı bilmiyoruz .