Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

hoşbulduk tanıştığıma memnun oldum hadi ya adaşız demek ki
evet öyle oldu
su an caliyormusun cnm

disardan okuyorum tatlim ama yine de zor oluyor

he ben de dayanamadi da bi sey mi yapti dedim

yok cnm ne münasebet öyle sey kesinlikle olmaz

"hayat devam ediyor" daki hayatin yasadiklarini sordum cnm dizi biliyormusun bilmiyorum :26:

ee ne bekliyosunuz yazsaniza.ben bebegi uyutuyorum bi taraftan da size yaziyorum

tebrik ederim ya çok yönlü bi insansınız anladığım kadarıyla hayran kaldım ben de işteyim şu an arada canım sıkılınca bakıyorum bugün burada sizinle muhabbet etmek güzel oldu

ben ingiliz dili ve edebiyatı bölümü okuyorum. aynı zamanda çalışıyorum uluslar arası çalışan bir kargo firmasında

aa o diziyi biliyorum da orda oyle bi sey mi oldu:26:

evet dizide oldu. kiz sevdigi cocukla yatti. sonrada 70 yasinda bir adamla evlendirildi.
gerdek gecesinde kizi yikadi kumasi ama aralarinda bisey oldumu olmadimi belli degil. adam cok normaldi kan gelmemis olsaydi cingar cikarirdi yada gercekten aralarinda bisey olmadi bilmiyorum. adam zaten hap aliyordu aktif olmasi icin
kiz simdi hamile ama kimden oldugu belli degil

tebrik ederim ya çok yönlü bi insansınız anladığım kadarıyla hayran kaldım ben de işteyim şu an arada canım sıkılınca bakıyorum bugün burada sizinle muhabbet etmek güzel oldu

cocuk sahibi olmak insani boyle yapiyo iste kalktim kk ya girdim azicik.sonra temizlik bulasik sil supur toz al.sonra cocugun yemegini hazirladim onu yedirdim bi taraftan da sizinle konustum simdi de ayagimin uzerinde uyutuyorum ama ellerimde bos durmuyo anliicagin tum organlarim calisiyo

evet o bolumu izlemistim ama oncesi ve sonrasindan haberim yoktu.bence adamla bi sey olmadi

her yere yetişiyorsun valla süpermiş hayran kaldım dil edebiyat zor bi bölüm gerçekten ama bu son dönemim inşallah :18:

sağol canım zonguldaklıyım.
evet sabahları yataktan kalkamıyorum çivilemişler sanki beni yatağa

evelsi gün erkek arkadasim arayip uyandirmasaydi gec kalicaktim ise

nedense hafta ici cok uyumak geliyor icimden hafta sonlari erkenden uyaniyorum kendiligimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…