Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

evelsi gün erkek arkadasim arayip uyandirmasaydi gec kalicaktim ise :KK1:

nedense hafta ici cok uyumak geliyor icimden hafta sonlari erkenden uyaniyorum kendiligimden :KK1:

evet ya haftasonları da erkenden gözler açılıyor :KK1: şöyle uyusak güzel güzel, canımız isteyince gitsek işe :KK31:

evet ya haftasonları da erkenden gözler açılıyor :KK1: şöyle uyusak güzel güzel, canımız isteyince gitsek işe :KK31:

yemin ederim her gün ise geldigimde arkadaslara ayni seyi söylüyorum :KK60:
cok güzel olurdu gercekten istedigin zaman uyan kalk kahvaltini yap ise git oh ne rahat
hatta daha fazla konsantre oluruz diye düsünüyorum :KK1:

cok güzel olurdu gercekten istedigin zaman uyan kalk kahvaltini yap ise git oh ne rahat

evet ya kafamız rahat olunca daha iyi adapte oluruz işimize de :KK51: böyle uykulu uykulu verim alamazlar bizden ama bunu ne zaman anlıcaklar bakalım :KK31:

burdayız birazdan yemeğe inicem ölmek üzereyim açlıktan :KK56:

siz simdi yemeye gidiceniz de ben ne yapicam?camasirlari toplarim ben de zamani degerlendirmek lazim dimi:KK1:

siz simdi yemeye gidiceniz de ben ne yapicam?camasirlari toplarim ben de zamani degerlendirmek lazim dimi:KK1:
eeee sende ev isi yap biraz ufaklikta uyuyor yemegini yaparsin camasir falan derken biz gelmis oluruz :KK1:

:KK53::KK53: gerçekten mi? ben de sabah kahvaltı yaptım ama 2 saat önce başladım acıkmaya :KK56:

bazen kahvalti yapmiyorum cnm canim istemiyor ama gün geliyor 2 satte bir yemek yiyesim geliyor son zamanlarda istahim yok :KK1:

X