- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evelsi gün erkek arkadasim arayip uyandirmasaydi gec kalicaktim ise
nedense hafta ici cok uyumak geliyor icimden hafta sonlari erkenden uyaniyorum kendiligimden
birisi su tutku yu durtsun
ee nereye gittiniz
evet ya haftasonları da erkenden gözler açılıyor şöyle uyusak güzel güzel, canımız isteyince gitsek işe
evet simdi yatirdim yerineburdayimmmmm bebis uyudumu cnm?
birisi durttu galiba baksana gitmistutku önceki sayfaları okuyor sanırım
burdayız birazdan yemeğe inicem ölmek üzereyim açlıktan
yemin ederim her gün ise geldigimde arkadaslara ayni seyi söylüyorum
cok güzel olurdu gercekten istedigin zaman uyan kalk kahvaltini yap ise git oh ne rahat
hatta daha fazla konsantre oluruz diye düsünüyorum
burdayız birazdan yemeğe inicem ölmek üzereyim açlıktan
yemin ederim her gün ise geldigimde arkadaslara ayni seyi söylüyorum
cok güzel olurdu gercekten istedigin zaman uyan kalk kahvaltini yap ise git oh ne rahat
hatta daha fazla konsantre oluruz diye düsünüyorum
ben bugün hic acikmadim ya kahvalti bile yapmadim :26:
evet ya kafamız rahat olunca daha iyi adapte oluruz işimize de böyle uykulu uykulu verim alamazlar bizden ama bunu ne zaman anlıcaklar bakalım
siz simdi yemeye gidiceniz de ben ne yapicam?camasirlari toplarim ben de zamani degerlendirmek lazim dimi
dilekce yazalim belki bi faydasi olur
kizim siz tatil yerimi ariyosunuz is mi
eeee sende ev isi yap biraz ufaklikta uyuyor yemegini yaparsin camasir falan derken biz gelmis oluruzsiz simdi yemeye gidiceniz de ben ne yapicam?camasirlari toplarim ben de zamani degerlendirmek lazim dimi
gerçekten mi? ben de sabah kahvaltı yaptım ama 2 saat önce başladım acıkmaya
evet evet onlar da aradan çıkmış olur ay çok mutlu oldum ya iyi ki bu sabah bu topiğe gelmişim