Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

herkese merhaba kızlar
mutlu, huzurlu ve bol güzel haberli bir gün diliyorum hepimize :KK34:

siz birbirinizi bayağı tanımışsınız maşallah :nazar: ben de çok olmadı üye olalı, ama düzenli olarak takip ediyorum ve burada olmaktan çok mutluyum :KK16: iyi ki kulübümüz var, iyi ki gelmişim :KK12:

herkese merhaba kızlar

siz birbirinizi bayağı tanımışsınız maşallah :nazar: ben de çok olmadı üye olalı, ama düzenli olarak takip ediyorum ve burada olmaktan çok mutluyum :KK16: iyi ki kulübümüz var, iyi ki gelmişim :KK12:

hosgeldin:KK3:evet cok iyi arkadas olduk hepimiz sen de aramiza katila bilirsin buyur:KK42:
bu kk bagimlilik yapiyo resmenEn Büyük KK

hosgeldin:KK3:evet cok iyi arkadas olduk hepimiz sen de aramiza katila bilirsin buyur:KK42:
bu kk bagimlilik yapiyo resmenEn Büyük KK

teşekkür ederim çok mutlu oldum :KK16: evet bağımlıyız En Büyük KK :KK1: sanırım evlisin canım forumdaki çoğu üye hakkında hiç bilgi sahibi değilim gözüme çarpan birkaç kişi var ama yine de :KK24:

kizlar size bir sey sorucam :KK1:

bir kiz bir erkekle birlik oldu yani bakire degil artik.

bu kiza tecavüz edildiginde kan gelirmi gelmez mi??

herkese merhaba kızlar

hosgeldin cnm aramiza :KK19:

adin ne yasin kac :KK1:
okuyormusun? evlimisin?

ben selcan 22 yasindayim :KK31: hem okuyorum hem calisiyorum :KK1:

eger sadece bir kez birlikteligi olmushsa ikinci kez kan gelme ihtimali var evet de ama bu herkeste olmaz tabi
neden sordun kiz:KK17:
1 kere birlikte oldu sonra tecavüze ugradi. kan kiz kendini sIktIgI icin gelir diyorsuN yani?
:KK60: yok cnm öylesine sordum gecen gün arkadaslarla konusuyorduk merak ettik onun icin sordum cnm :KK1: önemli bisey yok yani :KK66:

hoşbulduk selcan teşekkür ederim :KK34: adım burcu, 22 yaşındayım üniv okuyorum bekarım ben de hem okuyorum hem çalışıyorum :KK1:

aaaa memnun oldum burcu kardesimin adi da burcu:KK1: takrar aramiza hosgeldin :KK31:

hem çocuk hem okumak zor olmuyor mu canım altından kalkabiliyorsan bravo gerçekten :26:
disardan okuyorum tatlim ama yine de zor oluyor
1 kere birlikte oldu sonra tecavüze ugradi. kan kiz kendini sIktIgI icin gelir diyorsuN yani?
:KK60: yok cnm öylesine sordum gecen gün arkadaslarla konusuyorduk merak ettik onun icin sordum cnm :KK1: önemli bisey yok yani :KK66:
aaaa memnun oldum burcu kardesimin adi da burcu:KK1: takrar aramiza hosgeldin :KK31:
he ben de dayanamadi da bi sey mi yapti dedim :KK1:

Son düzenleme:
X