Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

eeee sende ev isi yap biraz ufaklikta uyuyor yemegini yaparsin camasir falan derken biz gelmis oluruz

bazen kahvalti yapmiyorum cnm canim istemiyor ama gün geliyor 2 satte bir yemek yiyesim geliyor son zamanlarda istahim yok

ay yemeyim var ama bu gun lahmacun yapicam.ay pardon ac zamaniniz da boyle seylerden bahs ediyorum ama

valla ikiside olsa harika olur :) ben isimden sikayetci degilim ama erken kalkmasi zor oluyor ya bide yarim saat yol gidiyorummmm

olabilir cnm istersen bi topik acalim "ise gec gitmek isteyenler "

ben de şikayetçi değilim canım ama erkek kalkmak berbat bir şey ben de yarım saat gidiyorum ve ayakta

açalım valla çok talep olur eminim ki

ben de şikayetçi değilim canım ama erkek kalkmak berbat bir şey ben de yarım saat gidiyorum ve ayakta

açalım valla çok talep olur eminim ki

acalim cnm :)

her aksam diyorum kendime yarin ne olursa olsun erken kalkip süslenip ise git ama olmuyor malesef

sabahları kaçta kalkıyosun peki? ben her sabah 7de kalkıyorum ve 08:06 da evden çıkıyorum

ben en gec 8 de iste olmam lazim. son zamanlarda 6 da kalkip 7 de evden cikiyorum
1-1,5 sene önce saat 5 de kalkardim hazirlanirdim kahvaltimi yapip cikardim evden 7 de yine simdi olmuyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…