- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
eeee sende ev isi yap biraz ufaklikta uyuyor yemegini yaparsin camasir falan derken biz gelmis oluruz
bazen kahvalti yapmiyorum cnm canim istemiyor ama gün geliyor 2 satte bir yemek yiyesim geliyor son zamanlarda istahim yok
bazen kahvalti yapmiyorum cnm canim istemiyor ama gün geliyor 2 satte bir yemek yiyesim geliyor son zamanlarda istahim yok
valla ikiside olsa harika olur :) ben isimden sikayetci degilim ama erken kalkmasi zor oluyor ya bide yarim saat yol gidiyorummmmkizim siz tatil yerimi ariyosunuz is mi
evet hatta eylem yapalım bence
ay yemeyim var ama bu gun lahmacun yapicam.ay pardon ac zamaniniz da boyle seylerden bahs ediyorum ama
valla ikiside olsa harika olur :) ben isimden sikayetci degilim ama erken kalkmasi zor oluyor ya bide yarim saat yol gidiyorummmm
olabilir cnmistersen bi topik acalim "ise gec gitmek isteyenler "
ayyyyy lahmacum icine salataay yemeyim var ama bu gun lahmacun yapicam.ay pardon ac zamaniniz da boyle seylerden bahs ediyorum ama
anladım canım dikkat et kendine ya can boğazdan gelir
kesin rekor kirar o topikistersen bi topik acalim "ise gec gitmek isteyenler "
hadi gel Azerbaycan pek uzak sayilmaz aslindaofff çok kötü oldum şu an bu akşam size geliyorum yemeğebi kere söyledin artık yiyemezsem bi yerlerime bişey olur maazallah :18:
ben de şikayetçi değilim canım ama erkek kalkmak berbat bir şeyben de yarım saat gidiyorum ve ayakta
açalım valla çok talep olur eminim ki
kesin rekor kirar o topik
hadi gel Azerbaycan pek uzak sayilmaz aslinda
hadi sen de gel salata da yaparim coban salataayyyyy lahmacum icine salatabende geliyorum ymege cnmn banada yer ayirin sofrada
acalim cnm :)
her aksam diyorum kendime yarin ne olursa olsun erken kalkip süslenip ise git ama olmuyor malesef
yok kiz 35 saat falan yapiyo karayoluyla gelirsen ucakla 2 saatevet şimdi çıksam karayolu ile haftasonuna gelirim artıko kadar yakın yani
hadi sen de gel salata da yaparim coban salata
sabahları kaçta kalkıyosun peki? ben her sabah 7de kalkıyorum ve 08:06 da evden çıkıyorum
ay valla ağzım sulandı kızlar ben yemeğe iniyorum yoksa kalbim dayanamıcak daha fazla
ben en gec 8 de iste olmam lazim. son zamanlarda 6 da kalkip 7 de evden cikiyorum
1-1,5 sene önce saat 5 de kalkardim hazirlanirdim kahvaltimi yapip cikardim evden 7 de yinesimdi olmuyor malesef