- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.963
- 128
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
Gel kız seni bizim diğer gıybet topikine ekleyeyimHelooo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel kız seni bizim diğer gıybet topikine ekleyeyimHelooo
OlurGel kız seni bizim diğer gıybet topikine ekleyeyim
Hadi gel ekledim seni dün
Kız o kadar bildirim var ki nerde bulamadımHadi gel ekledim seni dün
Dur baştan oluşturayımKız o kadar bildirim var ki nerde bulamadım
TamamişDur baştan oluşturayım
Ekledim bildirim gelmiştirTamamiş
Yok kız yine bildirim yokEkledim bildirim gelmiştir
Demindir dusunuyorum, agzini sapirdatan falan filan boyle takintilarim yok herhalde takintim yok sandim ama siz yazinca farkettim kelimeleri duzeltme huyum var benim ozelliklede ayni ortamda surekli bulundugum biriyse sinirimi bozuyo turkce yani defalarca duzeltsemde o ayni mesela makbule ismini israrla makmule diye soyler.Bir insan bi kelimeyi yanlış söylüyorsa düzeltme takıntım var o sayılıyo mu? Ingilizcem mükemmel değil mesela ama ingilizce de düzeltiyorum.
Direkt yoruma ekledim o zamanYok kız yine bildirim yok
Yeni mi uyandiniz ahh en son ne zaman o saatte uyandim kim bilirKız yeni uyandım kocişe kahvaltı hazrlamam gerek sen beni ekle ben gelirim
Annemin köyünde akşam a ısrarla aşkam diyen bir sülale var. Karadenizliyiz biz. Kesinlikle böyle bir ağız böyle bir şive bir sey koca karadenizde yok. Bunlar böyleDemindir dusunuyorum, agzini sapirdatan falan filan boyle takintilarim yok herhalde takintim yok sandim ama siz yazinca farkettim kelimeleri duzeltme huyum var benim ozelliklede ayni ortamda surekli bulundugum biriyse sinirimi bozuyo turkce yani defalarca duzeltsemde o ayni mesela makbule ismini israrla makmule diye soyler.
Varya ya vayra diyeni de duydu bu kulaklarAnnemin köyünde akşam a ısrarla aşkam diyen bir sülale var. Karadenizliyiz biz. Kesinlikle böyle bir ağız böyle bir şive bir sey koca karadenizde yok. Bunlar böyle
Ayy oturuo ağlama sebebiVarya ya vayra diyeni de duydu bu kulaklar
Bizde karadenizliyizAnnemin köyünde akşam a ısrarla aşkam diyen bir sülale var. Karadenizliyiz biz. Kesinlikle böyle bir ağız böyle bir şive bir sey koca karadenizde yok. Bunlar böyle
Ağızlarına kürekle vurmalıekşiye eşki diyenlere ne demeli