- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.963
- Konu Sahibi Yakud-u Anka
Amaaan bizi seven böyle sevsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alışkanlıklarımızdan vazgeçmek istemiyoruz belki de hepimiz birer tatlı kaçığız ve hoşgeldin aramıza balımBende geldim
Benim takıntım bi yerden kalkarken bişey unuttum mu diye arkamı iyice kolaçan etmek
Ama gerçek bi takıntı isterseniz;
oturduğum yerde sağdaki soldaki nesneleri, rafları, çekmeceleri manyak gibi saymak. Çifter çifter. Tv izlerken kitaplığın raflarını farklı açılardan sayıyorum kafamda mesela.Sanki sonuç değişecek. Bazen bütün akşam böyle gittiği oluyo.
yaklaşık 15 senedir böyleyim napsam bundan vazgeçemedim beyin kendi kendine yapıyo.beynim çoğunlukla bu saçmalık yüzünden yorgun
Alışkanlıklarımızdan vazgeçmek istemiyoruz belki de hepimiz birer tatlı kaçığız ve hoşgeldin aramıza balım
yengeç burcu olarak o kadar çok takıntım varki hangi birini yazayım
Yaz istediğin kadarını bende yengeç burcuyum seni anlarım
sensiz olmaz bebeğim hoşgeldinHey hey hey aynıı fikirdeyim bensiz olmaz yengeç burcu olarak
Hoşbuldum güzelliksensiz olmaz bebeğim hoşgeldin
hoşgeldin canım yengecler olarak bastık burayıHey hey hey aynıı fikirdeyim bensiz olmaz yengeç burcu olarak
beğenmeyen şöyle gitsin gardaşşşşşşşhoşgeldin canım yengecler olarak bastık burayı
beğenmeyen şöyle gitsin gardaşşşşşşş
Süpersin yaBegendigim birseyi alma takintim var alana kadar aklimdan cikmaz saplantili birsekilde o begendigim seyi dusunur sonundada alirim genelde giyim ve kozmatik konusunda oluyor bu birde birseyi yemicem dersem hayatta yemem buda bi takinti
he esimde oyle der ocagina incir agaci diktim cunkuuuiSüpersin ya