Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

evelsi gün erkek arkadasim arayip uyandirmasaydi gec kalicaktim ise

nedense hafta ici cok uyumak geliyor icimden hafta sonlari erkenden uyaniyorum kendiligimden

evet ya haftasonları da erkenden gözler açılıyor şöyle uyusak güzel güzel, canımız isteyince gitsek işe

evet ya haftasonları da erkenden gözler açılıyor şöyle uyusak güzel güzel, canımız isteyince gitsek işe

yemin ederim her gün ise geldigimde arkadaslara ayni seyi söylüyorum
cok güzel olurdu gercekten istedigin zaman uyan kalk kahvaltini yap ise git oh ne rahat
hatta daha fazla konsantre oluruz diye düsünüyorum

cok güzel olurdu gercekten istedigin zaman uyan kalk kahvaltini yap ise git oh ne rahat

evet ya kafamız rahat olunca daha iyi adapte oluruz işimize de böyle uykulu uykulu verim alamazlar bizden ama bunu ne zaman anlıcaklar bakalım

burdayız birazdan yemeğe inicem ölmek üzereyim açlıktan

siz simdi yemeye gidiceniz de ben ne yapicam?camasirlari toplarim ben de zamani degerlendirmek lazim dimi

siz simdi yemeye gidiceniz de ben ne yapicam?camasirlari toplarim ben de zamani degerlendirmek lazim dimi
eeee sende ev isi yap biraz ufaklikta uyuyor yemegini yaparsin camasir falan derken biz gelmis oluruz

gerçekten mi? ben de sabah kahvaltı yaptım ama 2 saat önce başladım acıkmaya

bazen kahvalti yapmiyorum cnm canim istemiyor ama gün geliyor 2 satte bir yemek yiyesim geliyor son zamanlarda istahim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…