ben geldim ama yine kimsecikler yok sonra görüşürüz kızlar
patsy im yine gel bak kacirmisim yine senihepinize günaydın tünaydın selamlar
ben yine geldim
siz yine yoksunuz
çok öpüyorum canlarım benim, görüşürüz..
günaydın kızlar basılsınz şekerler
patsyyyy hemen gitmişsin canım
herkese merhaba kızlar
mutlu, huzurlu ve bol güzel haberli bir gün diliyorum hepimize
siz birbirinizi bayağı tanımışsınız maşallahben de çok olmadı üye olalı, ama düzenli olarak takip ediyorum ve burada olmaktan çok mutluyum iyi ki kulübümüz var, iyi ki gelmişim
hosgeldinevet cok iyi arkadas olduk hepimiz sen de aramiza katila bilirsin buyur
bu kk bagimlilik yapiyo resmen
teşekkür ederim çok mutlu oldumevet bağımlıyız sanırım evlisin canım forumdaki çoğu üye hakkında hiç bilgi sahibi değilim gözüme çarpan birkaç kişi var ama yine de
herkese merhaba kızlar
mutlu, huzurlu ve bol güzel haberli bir gün diliyorum hepimize
siz birbirinizi bayağı tanımışsınız maşallahben de çok olmadı üye olalı, ama düzenli olarak takip ediyorum ve burada olmaktan çok mutluyum iyi ki kulübümüz var, iyi ki gelmişim
kizlar size bir sey sorucam
bir kiz bir erkekle birlik oldu yani bakire degil artik.
bu kiza tecavüz edildiginde kan gelirmi gelmez mi??
evet evliyim bi tane de kizm var sen bekar misin????yasin kac??
hosgeldin cnm aramiza
adin ne yasin kac
okuyormusun? evlimisin?
ben selcan 22 yasindayimhem okuyorum hem calisiyorum
memnun oldum.hemen hemen hepimiz ayni yastayiz 20 21 22.ben de 21 yasindayim.okuyorumAllah bağışlasınevet bekarım ben, 22 yaşındayım üniversite son sınıf öğrencisiyim ve istanbulda yaşıyorum
memnun oldum.hemen hemen hepimiz ayni yastayiz 20 21 22.ben de 21 yasindayim.okuyorum
1 kere birlikte oldu sonra tecavüze ugradi. kan kiz kendini sIktIgI icin gelir diyorsuN yani?eger sadece bir kez birlikteligi olmushsa ikinci kez kan gelme ihtimali var evet de ama bu herkeste olmaz tabi
neden sordun kiz
hoşbulduk selcan teşekkür ederimadım burcu, 22 yaşındayım üniv okuyorum bekarım ben de hem okuyorum hem çalışıyorum
aaaa memnun oldum burcu kardesimin adi da burcutakrar aramiza hosgeldin
disardan okuyorum tatlim ama yine de zor oluyorhem çocuk hem okumak zor olmuyor mu canım altından kalkabiliyorsan bravo gerçekten :26:
he ben de dayanamadi da bi sey mi yapti dedim1 kere birlikte oldu sonra tecavüze ugradi. kan kiz kendini sIktIgI icin gelir diyorsuN yani?
yok cnm öylesine sordum gecen gün arkadaslarla konusuyorduk merak ettik onun icin sordum cnm önemli bisey yok yani
aaaa memnun oldum burcu kardesimin adi da burcutakrar aramiza hosgeldin
disardan okuyorum tatlim ama yine de zor oluyor