Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

azerin geçen gün sordum sölemedin bea bu kıslar neden sana züli diyolar:44::44::44::44: benim bilmediğim neyi biliyolar:44::44::44::44:

yaf ne kadaaaaaaaaaaaaaaan ağır kanlı hatunlarsınız bu halinizle bi de ikinci çocuk neyin düşünüyosunuz yaniiiiiiiiii

azerin canım neden bu topik için üyelijk açmıyoruz bi farkımız olsun ama dimi
nasil uyelik kiz:26:
azerinin yatis saati degisiyo en gec sizin saatle 10 da uyur heralde:26:
o zaman kizlara da soyleyelim uslu uslu konusalim tamam mi abla benim kocis her an bakiim ne yaziyosun diye bilir

kız ciddiyemi aldın beni şaka yaptım kocişinle ilgilen biz karılar gündüz hep burdayız [/QUOTE]

hani geçen gün kocişin geldi de ondan izin alıp resmini koydunya hani haberi olunca kocişi ona bişey demiyor demek istedim bea of bi saat açıklama yaptırtıyon bana beeeeee

kusura bakmayin bu gun salak gunumdeyim galiba

hayla bişeyler yazan yok bakalım ben ne kadar böyle yalnız yalnız yazacağım ay kendimi mesaj doldurmak isteyenlerin topiğinde sandım dı biran

bak sen havamı da atarım diyon yap yap nasıl olsa biz cevap verecek konumda değiliz ben bir yalnız gariban dimi ez sende beni ötekile sende dışla olsun bitsin yaniiiii
olumu olumu patsy im oyle sey
İstedğin gbii hitap edebilirsin :) sorun olmaz nasılsın :))

tamam da kiz sen bu nick i nerden buldun soyleyemedim gitti

hayla bişeyler yazan yok bakalım ben ne kadar böyle yalnız yalnız yazacağım ay kendimi mesaj doldurmak isteyenlerin topiğinde sandım dı biran
patsyim ben sana yazıyorum canım sen cevap vermiyorsun bazen ağlıcam şimdi ( bu arada herşeye ağlayan karı tiplerinmede ne uyuz olurum ya)
merak etme o konuda hic agir kanli degiliz dimi abla

azom ben artık sizin kadar hızlı değilim kocişle benn bu yaşta unumuzu eledik eleğimizi astık

he he bizde yediko yuzden mi pembe cantalar seftali rujlar oceler acik sacik gecelikler aliyosun

bak sen havamı da atarım diyon yap yap nasıl olsa biz cevap verecek konumda değiliz ben bir yalnız gariban dimi ez sende beni ötekile sende dışla olsun bitsin yaniiiii
patsy beni yanlış anlama canım ama ben senin yerinde olmayı çok isterdim bekarlık sultanlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…