- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Herkseee günaydınnnnnnnnnnnnnnn :))
nasil uyelik kiz:26:azerin canım neden bu topik için üyelijk açmıyoruz bi farkımız olsun ama dimi
azerinin yatis saati degisiyo en gec sizin saatle 10 da uyur heralde:26:
o zaman kizlara da soyleyelim uslu uslu konusalim tamam mi abla benim kocis her an bakiim ne yaziyosun diye bilir
hani geçen gün kocişin geldi de ondan izin alıp resmini koydunya hani haberi olunca kocişi ona bişey demiyor demek istedim bea of bi saat açıklama yaptırtıyon bana beeeeee
azerin geçen gün sordum sölemedin bea bu kıslar neden sana züli diyolar:44::44::44::44: benim bilmediğim neyi biliyolar:44::44::44::44:
yaf ne kadaaaaaaaaaaaaaaan ağır kanlı hatunlarsınız bu halinizle bi de ikinci çocuk neyin düşünüyosunuz yaniiiiiiiiii
hayla bişeyler yazan yok bakalım ben ne kadar böyle yalnız yalnız yazacağım ay kendimi mesaj doldurmak isteyenlerin topiğinde sandım dı biran
merak etme o konuda hic agir kanli degiliz dimi abla
gunaydin pcsss yok psscm aman neyse simay kuzu gunaydin
hakikaten mi mesela bu sarkidaki sozleri anliyomusun?
canım şuanda 2. kez dinliyorum ritimi süper bayıldım sözleride anlıyorum
alem güzel hayat güzel sevenlerin gözlerinden
sevdalarından hoşsohbetlerinde güzel = yani türkçe açıklaması sevenelrin gözlerinde hayat dünya yaşamak güzel diyor
nasılım ama anlamışmıyım
masallah abla cok iyi anliyosun
nasil uyelik kiz:26:
olumu olumu patsy im oyle seybak sen havamı da atarım diyon yap yap nasıl olsa biz cevap verecek konumda değiliz ben bir yalnız gariban dimi ez sende beni ötekile sende dışla olsun bitsin yaniiiii
İstedğin gbii hitap edebilirsin :) sorun olmaznasılsın :))
patsyim ben sana yazıyorum canım sen cevap vermiyorsun bazen ağlıcam şimdihayla bişeyler yazan yok bakalım ben ne kadar böyle yalnız yalnız yazacağım ay kendimi mesaj doldurmak isteyenlerin topiğinde sandım dı biran
merak etme o konuda hic agir kanli degiliz dimi abla
ne bileyim mesela bizim topiğimizin bi nişanesi falan olsun işte bilmem kaç sayafa boyunca bizimle olana ondan verelim falan falan işte buluruz bişeyler değişiklik olsun yani düşünelim biraz işte
patsyim ben sana yazıyorum canım sen cevap vermiyorsun bazen ağlıcam şimdi( bu arada herşeye ağlayan karı tiplerinmede ne uyuz olurum ya )
azom ben artık sizin kadar hızlı değilim kocişle benn bu yaşta unumuzu eledik eleğimizi astık
kiz supersin valla ee kimin arkidisiorjinal fikirli kankim
patsy beni yanlış anlama canım ama ben senin yerinde olmayı çok isterdim bekarlık sultanlıkbak sen havamı da atarım diyon yap yap nasıl olsa biz cevap verecek konumda değiliz ben bir yalnız gariban dimi ez sende beni ötekile sende dışla olsun bitsin yaniiiii
ama hediye rozet işini falan sen üstlen onları sen güsel yapıyon kokoş arkadaşım