- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
bu da azeri sarkisi
Seron -Bes ne deyim - YouTube
Seron -Bes ne deyim - YouTube
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olumu olumu patsy im oyle sey
tamam da kiz sen bu nick i nerden buldun soyleyemedim gitti
azerin canım sen Azarbaycanın hangi ilindesin
bide Tamer Karadağlıda Kars azerisiymiş o adama yıllardan beri aşığımda
Ne sen sor ne ben söyleyeyim pesimist karamsar , kötümser anlamına geliyorr bu özelliklerde bnde fazlasıyla var öylee yanii
il derken:26:ben Shirvan da yasiyorum
evet biz de ailecek bayiliriz ona
cem karaca da azeri kokenliymis abla
patsy beni yanlış anlama canım ama ben senin yerinde olmayı çok isterdim bekarlık sultanlık
niye ki ne kuzu neden karamsarsin:26:
ben sadece baküyü biliyorum ama senin yaşadığın yeride merak ettim hemen bakıcam seni çok seviyorum ben sanal alemdede olsa değişik bir ışığın var kalvyenin diğer ucundan bile seni pozitifliğin hissediliyor
eğer istanbula gelirsen seni ve eşini misafir bile etmek isterim
cem karacatı bilmiyordum ama onunda şarkılarına hastayım
bazen evet ama herzaman değil gırgırı bi kenara bırakırsak incimcim evet erkeklerin bi dünya kötü tarafları var haklısınız ama insan bazen sarılıp sığınacak bi kucak arıyor annenin babanın kardeşinin değil başka sıcaklığı olan bi kucak. insan arada sırada olma ihtimali de olsa şımartılmak istiyor. insan bazen lezzeti, siniri, öfkesi farklı olan kavgalar yapmak, barışmak istiyor kimseye söyleyemeyeceğin kadar gizlin olanları söyleyeceğin biri olsun istiyor işte... bunlar gelmese bu serseri sere sıkıntı yok bekarlık sultanlık. ancak bu dünyada "sıkıldım ben" demeyen sultan yaşamış mıdır acep..
Ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben sadece baküyü biliyorum ama senin yaşadığın yeride merak ettim hemen bakıcam seni çok seviyorum ben sanal alemdede olsa değişik bir ışığın var kalvyenin diğer ucundan bile seni pozitifliğin hissediliyor
eğer istanbula gelirsen seni ve eşini misafir bile etmek isterim
cem karacatı bilmiyordum ama onunda şarkılarına hastayım
canım aslında haklısın ama o anlattığın tarzda duyguları yaşatacak erkek bulmak mesele
ben evli ve çok çekmiş biri olarak şimdi eski ve yeni hayatıma bakınca inanki ailemle olmayı herşeye tercih ederdim
hoşgeldin kuzu
canım aslında haklısın ama o anlattığın tarzda duyguları yaşatacak erkek bulmak mesele
ben evli ve çok çekmiş biri olarak şimdi eski ve yeni hayatıma bakınca inanki ailemle olmayı herşeye tercih ederdim
ya ben bişiy sorcam topik açmak istiyorum ama bi türlü bulamadım nerden açmalıyım :)))))
hoşgeldin nadiş bişeyler bul yapalım sıkıldım ben
Kendimi bildim bileli böyleyim :) bende bilmiyorum .. sürekli bir işe başlamadan olmayacağını düşünüyorum her zaman da düşündüğüm gibi olduğu için korkuyorum . Alıştım yani no problem