Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

cok tesekkur ederim abla ben de seni cook sevdiminsallah neden olmasin gelecekte turkiyeye yerlesmeyi bile dusunuyoruz
benim yasadigim sehrin pek gezmeli yerleri yok ama baku guzel sehir
canım gelirsen mutlaka görüşürüz sizin için hayırlısı neyse o olsun ama sen gelirsen hiç yabancılık çekmezsin maşallah bizden iyi konuşuyorsun
canım nasılsın işler yoğunmu yine

yok canım daha dayak yemedim ama ilgisiz bencil bir eş cadoloz bir kaynanan
kaynanaın arkamdan yaptığı olaylar falan çok sıkıldım
değer bilmez insanlarda zormuş

bişey sorayı mı kaynana faktörünü geçersiz saysak kocan nasıl biri yani kaynanandan bağımsız olarak düşünürsen nasıl biri :44:

Ercan Turgut Neredesin Sen - YouTube

kıs bunu 80ler dizisinde çalıyolar ya taaaaaaaaaaa gidiyorum o yıllara aslında ben seksenleri sevmem modası mimarisi sevmem hiçbirini amaaaaaaa aahhhhhhh gençliğim çocukluğum kıs bu şarkıyı o zamanlar duyunca nasıl banal gelirdi nesini seviyolar diye anlamazdım ama şimdi bu melodiler beni alııp götürüyo offfffff offfff

dedikodu çıkarma şurada melankolik takılıyos görmüyo musun gitme kısın üzerine tampoya ayak uydur Sen napıyosun hala çay istiyo mu senden

cay ve turk kahvesı evresını basarıyla tamamladım artık yemek ıstıyo tosunum :d

bu adam benı cok sıkıyo ya hıc bos bırakmıyor

ha aferin böyle işte ortama uyucan Dimedin kıs çay istiyo mu hala senden bu arada diğeri noldu bana bişey anlatmadın hiç :44::44::44:
dıgerını sutladım ıyı oldu ona

gelirsem ilk patsy yi bulurum sonra sen sonra estos hepinizin evine azerinle baskin yaparim

cay ve turk kahvesı evresını basarıyla tamamladım artık yemek ıstıyo tosunum :d
maşallah ne hızlısınız kız bak hemende çaydan yemeğe geçmişler yakında düğün evresine geçersiniz siz

bişey sorayı mı kaynana faktörünü geçersiz saysak kocan nasıl biri yani kaynanandan bağımsız olarak düşünürsen nasıl biri :44:

kocamda eskiden anaısna çok takılırdı en güzxel günlerimi beraberce mafettiler artık daha anlayışlı iyi biraz akıllandı ama giden gidince hiç bişeyin önemi kalmıyor
canım sonuçta evlilik risk kızlara sorsan eminim onlarından eşlerinden az yada çok sorunları vardır
sende artık gözünü kararta aklına mantığına yatan birisi varsa evlen derim ben

hayırlısıyla olsun o zaman ınsallah :)
:123: Yanlız benım duble topuk gıymem lazım olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…