...hosgeldin...Ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
...hosgeldin...
bu kadar karamsal olma kurabiyem
uni ye hazirlaniyomusun:26:
benı gorunce sevınmıyorsun bakıyorum artık
Gülden Karaböcek Kırılsın Ellerim - YouTube
BENDEN SIZE GELSIN
canım gelirsen mutlaka görüşürüz sizin için hayırlısı neyse o olsun ama sen gelirsen hiç yabancılık çekmezsin maşallah bizden iyi konuşuyorsuncok tesekkur ederim abla ben de seni cook sevdiminsallah neden olmasin gelecekte turkiyeye yerlesmeyi bile dusunuyoruz
benim yasadigim sehrin pek gezmeli yerleri yok ama baku guzel sehir
canım nasılsın işler yoğunmu yinehosbulduk ablaa
hiç mi olmadı incimcim :44: çok çekmiş derken şiddet mi incimcim şiddetten kastım sadece fiziksel değildir bilesin insanlar henüz farkında değiller ama psikolojik şiddet daha fazla tahrip ediyor böyle bişeylerden mi bahsediyorsun yoksa anlayışsızlık maddi sıkıntılardan falan mı merak ettim arkadaşım
sorun orda ya işte konular butonunu bulamadım
canım gelirsen mutlaka görüşürüz sizin için hayırlısı neyse o olsun ama sen gelirsen hiç yabancılık çekmezsin maşallah bizden iyi konuşuyorsun
canım nasılsın işler yoğunmu yine
yok canım daha dayak yemedim ama ilgisiz bencil bir eş cadoloz bir kaynanan
kaynanaın arkamdan yaptığı olaylar falan çok sıkıldım
değer bilmez insanlarda zormuş
2 senem var daha üni hazırlanmama
dedikodu çıkarma şurada melankolik takılıyos görmüyo musun gitme kısın üzerine tampoya ayak uydurSen napıyosun hala çay istiyo mu senden
bu adam benı cok sıkıyo yacanım gelirsen mutlaka görüşürüz sizin için hayırlısı neyse o olsun ama sen gelirsen hiç yabancılık çekmezsin maşallah bizden iyi konuşuyorsun
dıgerını sutladım ıyı oldu onaha aferin böyle işte ortama uyucanDimedin kıs çay istiyo mu hala senden bu arada diğeri noldu bana bişey anlatmadın hiç :44::44::44:
canım gelirsen mutlaka görüşürüz sizin için hayırlısı neyse o olsun ama sen gelirsen hiç yabancılık çekmezsin maşallah bizden iyi konuşuyorsun
maşallah ne hızlısınız kız bak hemende çaydan yemeğe geçmişler yakında düğün evresine geçersiniz sizcay ve turk kahvesı evresını basarıyla tamamladım artık yemek ıstıyo tosunum :d
bişey sorayı mı kaynana faktörünü geçersiz saysak kocan nasıl biri yani kaynanandan bağımsız olarak düşünürsen nasıl biri :44:
gelirsem ilk patsy yi bulurum sonra sen sonra estos hepinizin evine azerinle baskin yaparim
gelirsem ilk patsy yi bulurum sonra sen sonra estos hepinizin evine azerinle baskin yaparim
maşallah ne hızlısınız kız bak hemende çaydan yemeğe geçmişler yakında düğün evresine geçersiniz siz
Kocamda eskiden anaısna çok takılırdı en güzxel günlerimi beraberce mafettiler artık daha anlayışlı iyi biraz akıllandı ama giden gidince hiç bişeyin önemi kalmıyor
canım sonuçta evlilik risk kızlara sorsan eminim onlarından eşlerinden az yada çok sorunları vardır
sende artık gözünü kararta aklına mantığına yatan birisi varsa evlen derim ben
sen bana nıye cvp vermıyorsun kızım