Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

Gunaydin herkese:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:prenses dun napiyodun kiz o saatte burda:KK1:senin necon yok mu git onla konus:KK1:
incim abla kusura bakma dun senle yazisirken annemler geldi yazamadim:26:
önemli değil kuzum bende kocişine yakalandın sanmıştım :KK52:
bakımlıyım tebiii
ben de akşamları kocişe süsleniyorum napiim:KK17::KK17::KK17:
gündüz temiz
akşam bakımlı:KK23::KK23::KK23::KK23:

nasılım:KK23::KK23::KK23:
uyanık karı en iyisini yapıyor kızlar estostan kocayı kandırıp 2 . çocuk yapma dersi alıcam :52

son günün mü:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

yarın akşam maç var desene:KK23::KK23::KK23::KK23::KK53::KK53::KK53::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
:KK9::KK9::KK52::KK52::KK19::KK52:
kuzu bekliyorum bu arada dun incim ablanin yazdigi kiz ismine bayildim:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: necdettiniye:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
günaydın kuzu geçmişe takıldım nasılsın
bende bayıldım azo sakın kızın olursa koyma ben koyucam kızıma veya naciyede olabilir nasıl ama :KK52:

belki bu aksam bile ola bilir:KK17::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

azo kızlarada diyecektim bu gece topicte yazışsak ya :KK52:
gunaydin abla:KK3:ben burdayim

uyanık karı en iyisini yapıyor kızlar estostan kocayı kandırıp 2 . çocuk yapma dersi alıcam :52

bende bayıldım azo sakın kızın olursa koyma ben koyucam kızıma veya naciyede olabilir nasıl ama :KK52:

estos iyi ders verir.
benim ders almama gerek yok benimki dunden hazir:KK9:
isimler super abla necdettiniye:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
aksam saat kac gibi abla:26:

şimdi azerin kocişe yakalanınca onunla birlikte yazmaya devam ediyor onu biliyoruz ikinci olaraktan estoş gündüz tremiz derken ne demek istiyo incimcim:44::44: ayrıca senin kociş ikinciye niye ikna edilmek zorunda ki hem o durumun "ay bilemeden olmuş" hali yok mu var galiba sanırsam heralde dimi:44: son olarak neden gündüz ben yokken gelmiyonuz da geceleri buluşuyosunuz bakiim:63:

hoşgeldin tatlım günaydın
azerin şarkını dinliyorum azericeyi baya anlıyorum
hakikaten mi mesela bu sarkidaki sozleri anliyomusun?
canım benimki kanmıyor :KK52:
azerin ne zaman yatıyor ondan sonra :KK52:

azerinin yatis saati degisiyo en gec sizin saatle 10 da uyur heralde:26:
o zaman kizlara da soyleyelim uslu uslu konusalim tamam mi abla benim kocis her an bakiim ne yaziyosun diye bilir:KK9:

Son düzenleme:
şimdi azerin kocişe yakalanınca onunla birlikte yazmaya devam ediyor onu biliyoruz ikinci olaraktan estoş gündüz tremiz derken ne demek istiyo incimcim:44::44: ayrıca senin kociş ikinciye niye ikna edilmek zorunda ki hem o durumun "ay bilemeden olmuş" hali yok mu var galiba sanırsam heralde dimi:44: son olarak neden gündüz ben yokken gelmiyonuz da geceleri buluşuyosunuz bakiim:63:

Patsy kız ne alemsin sen ya yazılanları bu şekilde sentezleyen bir sen varsın :KK52::KK52: geçmişi oku bak ben yokken bunlar yazışmışlar bu akşam azerin yatarsa züli ve kociş 2. bebeği yapacaklarmışta takılıyordum ben ama pek başarılı olamadım :KK52:

kiz anlamadim kocise yakalaninca onunla mi yaziyorum?

hakikaten mi mesela bu sarkidaki sozleri anliyomusun?

canım şuanda 2. kez dinliyorum ritimi süper bayıldım sözleride anlıyorum
alem güzel hayat güzel sevenlerin gözlerinden
sevdalarından hoşsohbetlerinde güzel = yani türkçe açıklaması sevenelrin gözlerinde hayat dünya yaşamak güzel diyor
nasılım ama anlamışmıyım :KK52:

Patsy kız ne alemsin sen ya yazılanları bu şekilde sentezleyen bir sen varsın :KK52::KK52: geçmişi oku bak ben yokken bunlar yazışmışlar bu akşam azerin yatarsa züli ve kociş 2. bebeği yapacaklarmışta takılıyordum ben ama pek başarılı olamadım :KK52:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:ay abla Allah beni napmasin salak gibi atladim hemen tamam konusalim diye:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

azerinin yatis saati degisiyo en gec sizin saatle 10 da uyur heralde:26:
o zaman kizlara da soyleyelim uslu uslu konusalim tamam mi abla benim kocis her an bakiim ne yaziyosun diye bilir:KK9:[/QUOTE]

kız ciddiyemi aldın beni şaka yaptım kocişinle ilgilen biz karılar gündüz hep burdayız :KK52:

X