Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

Gunaydin herkeseprenses dun napiyodun kiz o saatte burdasenin necon yok mu git onla konus
incim abla kusura bakma dun senle yazisirken annemler geldi yazamadim:26:
önemli değil kuzum bende kocişine yakalandın sanmıştım
bakımlıyım tebiii
ben de akşamları kocişe süsleniyorum napiim
gündüz temiz
akşam bakımlı

nasılım
uyanık karı en iyisini yapıyor kızlar estostan kocayı kandırıp 2 . çocuk yapma dersi alıcam :52

son günün mü

yarın akşam maç var desene

kuzu bekliyorum bu arada dun incim ablanin yazdigi kiz ismine bayildim necdettiniye
günaydın kuzu geçmişe takıldım nasılsın
bende bayıldım azo sakın kızın olursa koyma ben koyucam kızıma veya naciyede olabilir nasıl ama

belki bu aksam bile ola bilir

azo kızlarada diyecektim bu gece topicte yazışsak ya
gunaydin ablaben burdayim

estos iyi ders verir.
benim ders almama gerek yok benimki dunden hazir
isimler super abla necdettiniye
aksam saat kac gibi abla:26:

şimdi azerin kocişe yakalanınca onunla birlikte yazmaya devam ediyor onu biliyoruz ikinci olaraktan estoş gündüz tremiz derken ne demek istiyo incimcim:44::44: ayrıca senin kociş ikinciye niye ikna edilmek zorunda ki hem o durumun "ay bilemeden olmuş" hali yok mu var galiba sanırsam heralde dimi:44: son olarak neden gündüz ben yokken gelmiyonuz da geceleri buluşuyosunuz bakiim

hoşgeldin tatlım günaydın
azerin şarkını dinliyorum azericeyi baya anlıyorum
hakikaten mi mesela bu sarkidaki sozleri anliyomusun?
canım benimki kanmıyor
azerin ne zaman yatıyor ondan sonra

azerinin yatis saati degisiyo en gec sizin saatle 10 da uyur heralde:26:
o zaman kizlara da soyleyelim uslu uslu konusalim tamam mi abla benim kocis her an bakiim ne yaziyosun diye bilir

Son düzenleme:

Patsy kız ne alemsin sen ya yazılanları bu şekilde sentezleyen bir sen varsın geçmişi oku bak ben yokken bunlar yazışmışlar bu akşam azerin yatarsa züli ve kociş 2. bebeği yapacaklarmışta takılıyordum ben ama pek başarılı olamadım

kiz anlamadim kocise yakalaninca onunla mi yaziyorum?

azerin canım neden bu topik için üyelijk açmıyoruz bi farkımız olsun ama dimi

ay abla Allah beni napmasin salak gibi atladim hemen tamam konusalim diye

azerinin yatis saati degisiyo en gec sizin saatle 10 da uyur heralde:26:
o zaman kizlara da soyleyelim uslu uslu konusalim tamam mi abla benim kocis her an bakiim ne yaziyosun diye bilir[/QUOTE]

kız ciddiyemi aldın beni şaka yaptım kocişinle ilgilen biz karılar gündüz hep burdayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…