önemli değil kuzum bende kocişine yakalandın sanmıştımGunaydin herkeseprenses dun napiyodun kiz o saatte burda senin necon yok mu git onla konus
incim abla kusura bakma dun senle yazisirken annemler geldi yazamadim:26:
uyanık karı en iyisini yapıyor kızlar estostan kocayı kandırıp 2 . çocuk yapma dersi alıcam :52bakımlıyım tebiii
ben de akşamları kocişe süsleniyorum napiim
gündüz temiz
akşam bakımlı
nasılım
son günün mü
yarın akşam maç var desene
günaydın kuzu geçmişe takıldım nasılsınkuzu bekliyorum bu arada dun incim ablanin yazdigi kiz ismine bayildimnecdettiniye
belki bu aksam bile ola bilir
gunaydin ablaben burdayim
önemli değil kuzum bende kocişine yakalandın sanmıştım
uyanık karı en iyisini yapıyor kızlar estostan kocayı kandırıp 2 . çocuk yapma dersi alıcam :52
günaydın kuzu geçmişe takıldım nasılsın
bende bayıldım azo sakın kızın olursa koyma ben koyucam kızıma veya naciyede olabilir nasıl ama
azo kızlarada diyecektim bu gece topicte yazışsak ya
günaydınnnnnn gitmedik bea yeni geldik bizde
estos iyi ders verir.
benim ders almama gerek yok benimki dunden hazir
isimler super abla necdettiniye
aksam saat kac gibi abla:26:
önemli değil kuzum bende kocişine yakalandın sanmıştım
uyanık karı en iyisini yapıyor kızlar estostan kocayı kandırıp 2 . çocuk yapma dersi alıcam :52
günaydın kuzu geçmişe takıldım nasılsın
bende bayıldım azo sakın kızın olursa koyma ben koyucam kızıma veya naciyede olabilir nasıl ama
azo kızlarada diyecektim bu gece topicte yazışsak ya
sagol kuzu
sen de benim ekledigim sarkiyi bi dinle
hakikaten mi mesela bu sarkidaki sozleri anliyomusun?hoşgeldin tatlım günaydın
azerin şarkını dinliyorum azericeyi baya anlıyorum
canım benimki kanmıyor
azerin ne zaman yatıyor ondan sonra
şimdi azerin kocişe yakalanınca onunla birlikte yazmaya devam ediyor onu biliyoruz ikinci olaraktan estoş gündüz tremiz derken ne demek istiyo incimcim:44::44: ayrıca senin kociş ikinciye niye ikna edilmek zorunda ki hem o durumun "ay bilemeden olmuş" hali yok mu var galiba sanırsam heralde dimi:44: son olarak neden gündüz ben yokken gelmiyonuz da geceleri buluşuyosunuz bakiim
şimdi azerin kocişe yakalanınca onunla birlikte yazmaya devam ediyor onu biliyoruz ikinci olaraktan estoş gündüz tremiz derken ne demek istiyo incimcim:44::44: ayrıca senin kociş ikinciye niye ikna edilmek zorunda ki hem o durumun "ay bilemeden olmuş" hali yok mu var galiba sanırsam heralde dimi:44: son olarak neden gündüz ben yokken gelmiyonuz da geceleri buluşuyosunuz bakiim
hakikaten mi mesela bu sarkidaki sozleri anliyomusun?
canım şuanda 2. kez dinliyorum ritimi süper bayıldım sözleride anlıyorum
alem güzel hayat güzel sevenlerin gözlerinden
sevdalarından hoşsohbetlerinde güzel = yani türkçe açıklaması sevenelrin gözlerinde hayat dünya yaşamak güzel diyor
nasılım ama anlamışmıyım
Herkseee günaydınnnnnnnnnnnnnnn :))
Patsy kız ne alemsin sen ya yazılanları bu şekilde sentezleyen bir sen varsıngeçmişi oku bak ben yokken bunlar yazışmışlar bu akşam azerin yatarsa züli ve kociş 2. bebeği yapacaklarmışta takılıyordum ben ama pek başarılı olamadım
kiz anlamadim kocise yakalaninca onunla mi yaziyorum?