Nadia ve Azerin'in Şirin Sohbet Topiğine Hoşgeldiniz :)

azerin canım sen Azarbaycanın hangi ilindesin
bide Tamer Karadağlıda Kars azerisiymiş o adama yıllardan beri aşığımda

il derken:26:ben Shirvan da yasiyorum
evet biz de ailecek bayiliriz ona
cem karaca da azeri kokenliymis abla

ben sadece baküyü biliyorum ama senin yaşadığın yeride merak ettim hemen bakıcam seni çok seviyorum ben sanal alemdede olsa değişik bir ışığın var kalvyenin diğer ucundan bile seni pozitifliğin hissediliyor
eğer istanbula gelirsen seni ve eşini misafir bile etmek isterim
cem karacatı bilmiyordum ama onunda şarkılarına hastayım

patsy beni yanlış anlama canım ama ben senin yerinde olmayı çok isterdim bekarlık sultanlık

bazen evet ama herzaman değil gırgırı bi kenara bırakırsak incimcim evet erkeklerin bi dünya kötü tarafları var haklısınız ama insan bazen sarılıp sığınacak bi kucak arıyor annenin babanın kardeşinin değil başka sıcaklığı olan bi kucak. insan arada sırada olma ihtimali de olsa şımartılmak istiyor. insan bazen lezzeti, siniri, öfkesi farklı olan kavgalar yapmak, barışmak istiyor kimseye söyleyemeyeceğin kadar gizlin olanları söyleyeceğin biri olsun istiyor işte... bunlar gelmese bu serseri sere sıkıntı yok bekarlık sultanlık. ancak bu dünyada "sıkıldım ben" demeyen sultan yaşamış mıdır acep..

değil şekerim annesi toto karaca kendileri ermeni olurlar bir ermeni ile bir azeri komşu ülkeden olabilirler emme aynı kökenli olabilemezler hiçbir ermeni menim azeri kökenimden olabilemez çünkü o bendendir canım ha bu arada cem karaca çok güzel söylerdi be

Cem Karaca & Kahya Yahya (1990).mp4 - YouTube

bayılırım ben bu şarkısına

canım aslında haklısın ama o anlattığın tarzda duyguları yaşatacak erkek bulmak mesele
ben evli ve çok çekmiş biri olarak şimdi eski ve yeni hayatıma bakınca inanki ailemle olmayı herşeye tercih ederdim
Ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hoşgeldin kuzu

ya ben bişiy sorcam topik açmak istiyorum ama bi türlü bulamadım nerden açmalıyım :)))))

cok tesekkur ederim abla ben de seni cook sevdiminsallah neden olmasin gelecekte turkiyeye yerlesmeyi bile dusunuyoruz
benim yasadigim sehrin pek gezmeli yerleri yok ama baku guzel sehir

hosbulduk ablaa

hiç mi olmadı incimcim :44: çok çekmiş derken şiddet mi incimcim şiddetten kastım sadece fiziksel değildir bilesin insanlar henüz farkında değiller ama psikolojik şiddet daha fazla tahrip ediyor böyle bişeylerden mi bahsediyorsun yoksa anlayışsızlık maddi sıkıntılardan falan mı merak ettim arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…