Mutlu olabilen arkadaşlar sorum sizlere? Nasıl yapıyorsunuz bunu?

Peki o ne diyor? Anne ozledim gel falan demiyor mu?
Cok tuhaf geldi bana, esinizi neyse gormek istemeyebilirsiniz de cocugunuzu ozlemiyor musunuz?
Konunun basindan beri aklimda ergen bir cocuk canlandi :) 5 yas oldugunu duyunca sasirdim dogrusu.
O bana çekmemiş. Kime çekmiş bilmiyorum ama ormana bırak yine oraya üç sAniyede alışır ve mutlu mutlu oyun oynar:) zaten öyle çok özleyeceği kadara bir süre geçmedi 4 gün bitti. Birde ben onu bana bağımlı büyütmüyorum. Güvende ve mutlu olduğu her yerde kalabilir. Ben yanında olmayınca huysuzlanan bir çocukta değil. Babası yanında annanesi babannesi var. Halası teyzesi var... Zaten yaz okulunda şimdi günün büyük kısmı aktivitelerle geçiyor yoruluyor. Konuşurken bana bindiği midilliyi falan anlatıyor heycanlı heycanlı sonra öpüyoruz birbirimizi kapatıyor.

Rica ederim :)
E ben de aynısını düşünüyorum ömrü boyunca beni sevmek zorunda :) çünkü beklentim o yönde.
Onlar da aynı şeyi düşünüyor bence. Düşünmeseler bize küsüp trip atmazlardı.

Konuş tabi, ılımlı. Kırmadan. İsteklerini en güzel iletecek şekilde.
Gittiğinde onu da dinle :) Bakalım adam ne diyor.

Ben sizde doyumsuzluk olduğunu düşünüyorum ve bunun altında yatan asıl sebep hayatı ciddiye almamanız, kendi özünüze inmemeniz..

Çok güzel anlatmışsın, aslında bir şeylere özel anlamlar yüklemediğini ifade etmişsin

Bana soracak olursan ben en ufak bir şeye bile özel bir anlam yükleyerek mutlu oluyorum

Ve mutlu olmayı istiyorum, ihtiyaç duyuyorum

Klişe olacak ama öncelikle mutlu olmayı istemek lazım sonra da mutluluk kaynağın başkası veya bir başka eşya deģil sen olmalısın

Yani bir insanın ya da bir nesnenin seni mutlu etmesini beklemek, istemek yerine sen bir insanda ya da bir nesnede mutlu olabilecek noktaları bulmalısın

Mesela ben evimde tuvalet temizlerken bile mutlu oluyorum, vay ben evlenmişim de evim olmuş da evimde temizlik yapıyorum ne mutlu bana diyorum, oh pırıl pırıl oldu ne güzel diyorum, sacım basım dagılmış, üstüm başım perişan aynada kendime bakıp vay bee tam da anne olmuşum işte budur deyip mutlu oluyorum

Bir de şu var ki ailenden birini kaybedince mutluluğa hasret kalıyorsun

Belki de bu nedenle her bi b.ktan mutlu olmaya çalışıyorum

bence çok yüklenmişsin kendine, ayrıca sorununuz da ortada, eşinle bir evlilik için esas noktanın iki insanın hep ortak noktada anlaşması olduğunu kavrayamamışsınız. hep biri diğerini ezmeye, pıstırmaya çalışmış, resmen sidik yarışına dönmüş sizin evlilik. çok yanlış çok. ikinizde sakin ve uyumlu olmalısınız, yoksa cidden iki farklı insan birbirini çekemez yani.

Al benden de o kadar :)

Kalemin çok güzel okurken durum ne kadar acı olsa da insan zevk alıyor.
Ben hayatta hiç mutlu olmam. şuan böyle bir hayat yaşıyorsam daha iyisi olsa diyorum daha iyisi belki daha daha iyisi olunca daha da iyisi diyorum. insan nefsi hep daha daha daha.
...
üsttekiler fasa fiso be arkadaş

Mutlu olmak için beyinsiz olmak gerek - hoş çok da matah bir şey değiliz ya

Allahım ya şaka gibisiniz. O enerjiye maşallah yani.uyanınca en kötü hissettiğim zamandır bazen 2 bazen 4 saat kendime gelemem bazen

Allahım ya şaka gibisiniz. O enerjiye maşallah yani.uyanınca en kötü hissettiğim zamandır bazen 2 bazen 4 saat kendime gelemem bazen
Benim, kocamın, ailelerimizin sağlığı yerindeyse dünya yansa ben 7/24 elimde mendil halay çekmeye devam ederim...
Yooo yooo Flash TV 'de çalışmıyorum.

Konu da yorumlar da çok güzel. Ama bu yorum kendime en yakın gördüğüm oldu.

Ben bazen küçük şeylerle mutlu olduğumu düşünüyorum. Bazen de hiçbir şeyden mutlu olmadığımı. Beni neyin Mutlu edeceğini bilemiyorum. Huzurlu olmak, kötü bir şey olmaması mutluluk mu oluyor... Belki de dert arıyoruz. Başımızda büyük bir dert olduğunda bunları düşünmeye vakit kalmıyor.
Bazen de diyorum, her şey beynimizin oyunu. Oyuna gelme, boş ver.

Kendimi yeniden yaratarak.

Sizin sevginiz mi bitti?Eşinize karşı çok soğukluk hissettim sizde.Eve bile gitmek istemiyorsunuz.

Evli kalmaktan tartışmaktan yorulmuşsunuz.İkinizinde değişeceğine inanmıyormusun?

Eşiniz sizi özlüyor seviyor hırpalamak yerine birbirinize şefkat gösterseniz .Önemli olan haklı olmak mı mutlu olmak mı bunu bi düşünün lütfen. Öfkeyle kalkıp zararla oturuyorsunuz.

Hep benim dediğim olsun ben haklıyım demek yerine sakince orta yolu bulmaya çalışın.Biriniz sakin kalmıyorsa öbürü başka yere gitsin sakinleşince konuşsun.Yazık etmeyin birbirinize.

Teşekkür ederim. Görsele bayıldım:))

Sizin sevginiz mi bitti?Eşinize karşı çok soğukluk hissettim sizde.Eve bile gitmek istemiyorsunuz.

Evli kalmaktan tartışmaktan yorulmuşsunuz.İkinizinde değişeceğine inanmıyormusun?
Sevgim bitmedi. Mesela onu üzdüğüm için üzgünüm ama ciddi daraldım ve yoruldum. İşte o yğzden çözüm bulamıyorum sevgim bitse yapacak şey çok basit yoluma bakarım. Ama sadece aşk değil ben ben onu bi dost olarakta severim. Ondan hem daralıp hem bitiremeyiphem yıpranıyorum.

Beni özlemiyor sadece onun için dönmeyişiöi şahsına hakaret kabul edip gıcık oluyor. Özlese onu tutan ne? O da gelebilirdi. Hiç konuşmadan sarılır burada vakit geçirirdik.

Yola çıktım. Bakalım evde beni ne bekliyor olacak. Aramadım geleceğimi bilmiyor. Burada çok aldatma konusu okudum bu ara eve gidince sevgili eşimi bi kadınla basmaktan korkmuyorda değilim ya bakalım.... Niyeyse aklımda bu var sadece. Onun dışıda mümkün mertebe sakin kalmaya çalışacağım. Tabiki trip atıyr olacak ve özür dilememi bekliyor olacak ve tabiki ben özür dilemek istemiyor olacağım. Sonra ufak tefek konuşurken o konuşmalar karşılıklı suçlamalara dönüşecek sonra sesler yükselecek veeee her zamanki son.. Bakalım belki bu sefer farklı olur.

Yumuşak başlı olmak diyodunuz böyle olcağına şöyle olsa
Gidin kocaman sıkı sıkı sarılın onu çok özlediğinizi söyleyin o trip attıkça öpün şaşırtın sizdeki değişimi görsün belkide mutluluk Mutlu etmektir

Ve bunların hepsi içimden gelsin:) kendimi sizin söylediğiniz türden bir şeylere hazırlamaya çalışıyorum. Teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…