- 13 Mart 2015
- 2.965
- 4.478
- 158
- 40
Teşekkür ederim tüm yorum için:) eski eşinizle belkide mutlu olmazdınız. Bunu bilemeyiz. Aslında hayatta olay örgüsü o kadar karışıkki asla tahminler tutmuyor. Belki eşiniz sizi aldatırdı belki alttan almanız ters teperdi belkide mutlu olurdunuz ama geçmişe pişman şöyle olmamalıyız keşke şunu yapsaydım dediğimizde sonucun olumlu olacağından emin olamayız.1.Cok uzun degil ve gayet okunur, icten cumleler.. .Not dusmek zorunda kalmissin cok sekersin.
.2.Eski sevgilisine de bakabilir insan evliyken.Esine hissettirmeden yalniz.Dusundum ben de bakarim.
3.icinden geceni oldigu gibi paylasmissin bir dosta dokulur gibi...Dusundugun geldigin nokta guzel bir nokta...Evet daha mutlu olunabilir daha yumusak bir kadin olarak...Onceki konularindan biliyorum ki esin bunu hakediyor....
Bir dokulus de benden.Ben son yillardaki sevgili oldugum ve hayatimda tutamadigim sevdigim kisilere gosterdigim olgunlugu onlardan cok daha guvenli ve kaliteli olan eski esimde gosterseydim mutlu olurduk sanki..
Bana gelince evet Eşim onu seven ona sadık bir kadını hak ediyor. Hep söylerim iyi bir insandır ama işte biz birlikte iyi olmayı becerebilsek birde..