evet bana annem yemek yapmazdı, sürekli peynir ekmek yerdim o yüzden zayıfım der(çok zayıf), bende inanırdım. meğer beğenmezmiş, kendimden biliyorum her öğüne farklı bişey ister mi bi insan. memnun olmaz mecbur en çok sevdiği şeyleri yer(peynir, ton balığı vs) sonrada yapmıyosun der.
şu yorumunuzdan sonra ayrılmanız gerektiğinizi kesinleştirdim,hem sizin hem çocuğunuzun sağlığı içineşinizin aşağılık kompleksi var ve bu tiplerle bi ömür geçmez vede çocuğuzun da babasını örnek alır oda öyle bi kişilikte büyür ve ileride de eşine aynı sizin yaşadıklarınızı yaşatır zincirleme gibi böyle sürer gider ama o zinciri kırmak lazım!!!inan pişman olmazsınız bu adamı hayatınızdan çıkarmakla
şimdilik çocuk var dediğimde susuyor, ama bilemiyorum. iyi ilgilenen bir baba. Altını faln o değiştirir, banyosunu yaptırır vs. ilgileniyor yani,
tabiki yapıcak asli göreviolması gereken şeylerin adı iyilik olmuş babalık ayrıca öyle altını değişmekle banyo yaptırmakla olmazki:26:
aileside biliyor siniri, çocukken menenjit geçirdi diyorlar, ondan kalmıştır diyorlar, babasıda çok sinirli o da mı menenjit geçirdi diyorum. susuyorla Babadan ne gördüyse o yani
bir ilişkinin bitmesinde en önemli unsur sevginin ne noktada tükendigidir.çünki insan bu kadar hakaretlere bazen şiddete ugradıgı halde onuru gururu kırıldıgı halde sevgidi için gidemez...bu kadar olayın üzerinede kendine bile itiraf etmekten korkar sevdigini...gitmemek içinde bahaneler arar çocuk bahanedir...maddi imkansiliklar bahanedir...toplum baskısı bahanedir sevdigini itiraf etmeye korkan kişiye bir örtü olur bahaneler....oysa...oysa tükendiyse hiçbir şey engel degildir gitmeye kanatların birden çıkar herseyın engeli kalkar yeniden dogarsın ve iyi ki dersin iyi ki gitmişim .... boşanıpta mutsuz olan pişman olan inan çok az insan gördüm...benim etrafımda öyle çok var ki kimse inanın eski evli kocasını yana yakıla aramıyor hepside sanki daha genç daha dinamık ömrünü tüketenle degil ömrüne ömür kadanla yaşamalı insan ....KISACASI BİR GÜN ONU DEGİLDE KENDİNİ SEVMEYE BAŞLADIGINDA GİDİYORSUN VE SENİ KİMSE TUTAMIYOR
canım benımkıde tıpkı babasına cekmıs sureklı benı azarlamaya kalkıyo babasıda oyle nısanlıyken babasının annesını azarlamalarını gördum sınır olurdumsende bana boyle yapıcan mı derdım ben sana hıc kıyarmıyım askım derdı öyle bır kıyıyokı evlenınce donen erkeklerden nefret edıyorum.SİMDİ SICAKLAR BASLADI YA IYICE CEKILMEZ OLDU COK TERLER KENDISI TERLEDIKCE BANA SARAR DURDUK YERDE SINIR OLUYORUM:84:
eeee insan 2 koca boşayınca tespitleride dogru oluyor 3 .de ne tecrübeler edinecegim baklım
eeee insan 2 koca boşayınca tespitleride dogru oluyor 3 .de ne tecrübeler edinecegim baklım
botoks yaptirin ter bezlerine ozaman terlemez
mutsuzum , anlaşamıyorum, karakterlerimizden kaynaklı değiştirilemeyecek problemlerimiz var.
2 yaşında bir oğlum var, iyi bir baba.
ama biz 5 gün iyiysek 3 gün kötüyüz.
En güzel zamanlarımızda bile (tatil, yemek, oyun vs) tam olarak içim rahat değil, onunda öyle aslında.
Çok yüz göz olduk, saygı yok artık aramızda.
Sevgi var aslında, ama bitmek üzere hissediyorum.
O yokken keyfim iyi oluyor,ama eve geldiğinde tedirgin oluyorum, hemen kızabileceği şeyleri toparlamaya başlıyorum.(İlla Bulur kızıp bağracak bişey)(annemin yanında bile kükredi bi kaç defa)
dayak yok ama bikaç karşılıklı bağrışmadan sonra korkup susmasam olabilir gibi geliyor(bikaç defa ittirdi çünkü)
boşanma lafı yaptığımda "sıkıysa boşan" diyor. gerçi ben kesin karar versem vız gelir tehditleri ama
Oğluma kıyamıyorum, iyi bir baba çünkü. biliyorum boşanan bir aile ne kadar çocuğun etkilenmemesi için uğraşsada etkileniyor. Öğretmenim öğrencilerimden biliyorum.
2 yaşında oğlum, onun etkilenmesi beni bitiririr, biliyorum mutsuz evlilikten se boşanmak daha iyi ama ona yansıyan bi mutsuzluğumu yok, büyük kavgalarımız gürültülerimiz yok. ve dediğim gibi baba olarak çok iyi
bazen diyorumki keşke şöyle içimi,vicdanımı rahatsız etmeyecek büyük bir nedenim olsada gözümü kırpmadan boşanabilsem.
İnsanlar dayak yok, içki yok, aldatma yok.. e daha ne istiyorsun kimse dör dörtlük değil diyor yazık çocuğun var diyor ama BEN MUTSUZUM İŞTE. yüzüm gülmüyor, bişeye keyiflensek birlikte gülsek hemen içinden 2 dk sonra bişe kızıp hakaret etmeye başlar diye geçiriyorum,çünkü hep öyle oluyor.
Boşanmış bir ailenin çocuğuyum bu arada...
napıcam bilmiyorum, napmalıyım bilmiyorum. Tek bildiğim zamanla düzelmeyecek durumumuz. emin olduğum tek şey bu.
Cocugun icin endise ediyorsun ama bence, cocuk mutsuz bir anne ile babalan büyümektense, mutlu ve ayri bir anne ve babayi tercih eder simdi cok kücük sana yapilan hakaretin ve saygisizligin farkinda degil ama ileride tabiki fark edecek ve sen evin ve oglunun huzuru bozulmasin diye yine susacaksin annen sizde oldugunda sustugun gibi ve oglun bunu benimseyecek ve kocanin babasindan görüp benimsedigi o sinirli agresif tavri oglunda karisinda uygulayacak yani sürekli dönen bir cark ve senin kaybolan yillarin....
evet bana annem yemek yapmazdı, sürekli peynir ekmek yerdim o yüzden zayıfım der(çok zayıf), bende inanırdım. meğer beğenmezmiş, kendimden biliyorum her öğüne farklı bişey ister mi bi insan. memnun olmaz mecbur en çok sevdiği şeyleri yer(peynir, ton balığı vs) sonrada yapmıyosun der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?