evet, aşk evliliğiydi.
sizi çok iyi anlyorum hocam
tek kelimeyle üstesinden gelemediği kompleksleri varrrr
ne yazik ki ben de yaşadım biliyorummmmmmmm
olmaz düzelmez
10 yıl da geçse farketmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet, aşk evliliğiydi.
olmaz düzelmez
yapı olarak sinirliydi hep, ama hakaretler bu kadar değildir. İnsanların annemin yanında falan tutardı kendini, şimdi abarttı ki sormayın. Sürekli herkesin yanında bağırmıyor tabiki ama bağırılacak bi durum olsa çekinmiyorda.
bencede düzelmez..
çünkü düzelmesi gerektiğine inanmıyor..
hani olur da düzeleyim dese,başarılı da olamaz..
çünkü kemikleşmiş bir yapı anladığım kadarıyla..
bencede düzelmez..
çünkü düzelmesi gerektiğine inanmıyor..
hani olur da düzeleyim dese,başarılı da olamaz..
çünkü kemikleşmiş bir yapı anladığım kadarıyla..
aileside biliyor siniri, çocukken menenjit geçirdi diyorlar, ondan kalmıştır diyorlar, babasıda çok sinirli o da mı menenjit geçirdi diyorum. susuyorla Babadan ne gördüyse o yani
olmaz düzelmez
işte aile tarafından hep kabul görmüş,kusurları kapatılmış,ve serap'ın da dediği gibi,şımartılmış..
o da sinirlenmenin,kendisine tanınmış bir hak olduğunu sanıyor..
garip bulmazsan eğer,eşinin burcunu sorabilir miyim?
ne yapayım, böyle kabullenip durayım mı? yıllar sonra boşansam kaybettiğim yıllarıma yanarım. Birde oğlum büyüdükçe daha zor atlatacak, okulda çocuk büyükken boşananların çocukları daha sorunlu oluor. bu da gözümü korkutuyor, zaman kaybetmek istemiyorum. oğlum küçükken olacaksa olsun istiyorum, ama yanlış yapmaktan korkuyorum. Keşke yıllar sonrasını görebilsem
yay.
buarada ailesinden sevgi görmediğini söyler hep, doğunun bir ilçesinde büyümüş, ilgenmediklerinden yakınır.
Çok kibirlidir, markasız bişey almaz, kimseyi beğenmez, ona göre kendisi gibi düşünmeyen herkes aptaldır. haberleri izlerken bile küfür ağzındadır.
ben de öğretmenim
evet haklısın
çocuklar çok etkileniyor ama
ya senin hayatın
yıllar sonra geriye dönüp baktığında keşke demek mi
zararın neresinden dönülse kar mı
tercih senin hocam
bu senin kararın
ama inan bana
kararın ne olursa ki bence aslında
niyetine girmiş gibisin
senin için en doğrusu olacaktır
belki vaktiyle görmüş olduğu sevginin türünden memnun değildir eşiniz yada tatmin olmamıştır şımarıkça..
ama şımartılmış her halukarda belli ki..
kişiliğine yansımış baksanıza..
mutlaka katlanamam bu karaktere ve günün birinde mutlaka bitecek bu evlilik diyorsanız eğer,
çocuk ufakken,pek de bişeylerin farkında değilken ayrılmanız daha mantıklı gibi görünüyor..
Çok kibirlidir, markasız bişey almaz, kimseyi beğenmez, ona göre kendisi gibi düşünmeyen herkes aptaldır. haberleri izlerken bile küfür ağzındadır.
inanılır gibi değil
neredeyse aynı adamla mı evlendik diyeceğim
sanki benim eeski eşimi anlatıyorsunuz
ben gözümü kararttım ve bitirdim
ilk zamanlar çok kolay olmadı tabi ama
bitti ve allaha şükürler olsun
şu an çok mutluyum
niyetin uzun süredir var evet ama oğlumu düşünüyorum, birbirlerine çok düşkünler. oğlumla az ilgilense yada ilgilenmese yine göze alırım boşanmayı ama bu durumda...