Mutlu değilim

hala birbirinizi seviyorsanız evlilik terapistine gidin..
eşiniz kabul eder mi bilmiyorum ama..
olumlu sonuç alan çiftler epey fazla.

sizi çok iyi anlyorum hocam
tek kelimeyle üstesinden gelemediği kompleksleri varrrr
ne yazik ki ben de yaşadım biliyorummmmmmmm
olmaz düzelmez
10 yıl da geçse farketmez

bencede düzelmez..
çünkü düzelmesi gerektiğine inanmıyor..
hani olur da düzeleyim dese,başarılı da olamaz..
çünkü kemikleşmiş bir yapı anladığım kadarıyla..

Çocukdan sonra tahammül derecesi daha azalıyor o yüzden sordum, eğer birbirinizi seviyorsanız karşılıklı olarak bir şeyleri kurtabilirsiniz. Sevgi bitti mi gelmiyor ama saygı yeniden kazanılabilir. Sizin bu şekilde endişelendiğiniz gibi o da evliliğiniz için endişelenmeli, niye böyle olduk diye sorgulyorsa o da karşılıklı konuşarak çaba sarfederek sorunlarınızı halledebilirsiniz.

bencede düzelmez..

aslında o zavallılarında suçu değil ailenin yanlış eğitimi
gereksiz pohpohlaması onları bu hale getiren
acıyorum aslında biliyor musunuz
iddia ediyorum
asla ve hiçbir konuda
bizim kadar cesur olamazlar çümkü onlarda o yürek yok
ne yazik ki yok

bi dönem bağırmamayı denedi, karnına ağrılar girmişti. tedavi ol dedim, mesleğim için ileride sorun olabilir dedi, hani sinirliliği ıspatlanımış gibi olur diye düşünüyor.

bencede düzelmez..

aileside biliyor siniri, çocukken menenjit geçirdi diyorlar, ondan kalmıştır diyorlar, babasıda çok sinirli o da mı menenjit geçirdi diyorum. susuyorla Babadan ne gördüyse o yani

aileside biliyor siniri, çocukken menenjit geçirdi diyorlar, ondan kalmıştır diyorlar, babasıda çok sinirli o da mı menenjit geçirdi diyorum. susuyorla Babadan ne gördüyse o yani

işte aile tarafından hep kabul görmüş,kusurları kapatılmış,ve serap'ın da dediği gibi,şımartılmış..
o da sinirlenmenin,kendisine tanınmış bir hak olduğunu sanıyor..
garip bulmazsan eğer,eşinin burcunu sorabilir miyim?

sizi çok iyi anlyorum hocam
tek kelimeyle üstesinden gelemediği kompleksleri varrrr
ne yazik ki ben de yaşadım biliyorummmmmmmm
olmaz düzelmez
10 yıl da geçse farketmez

ne yapayım, böyle kabullenip durayım mı? yıllar sonra boşansam kaybettiğim yıllarıma yanarım. Birde oğlum büyüdükçe daha zor atlatacak, okulda çocuk büyükken boşananların çocukları daha sorunlu oluor. bu da gözümü korkutuyor, zaman kaybetmek istemiyorum. oğlum küçükken olacaksa olsun istiyorum, ama yanlış yapmaktan korkuyorum. Keşke yıllar sonrasını görebilsem

yay.
buarada ailesinden sevgi görmediğini söyler hep, doğunun bir ilçesinde büyümüş, ilgenmediklerinden yakınır.

Çok kibirlidir, markasız bişey almaz, kimseyi beğenmez, ona göre kendisi gibi düşünmeyen herkes aptaldır. haberleri izlerken bile küfür ağzındadır.

ben de öğretmenim
evet haklısın
çocuklar çok etkileniyor ama
ya senin hayatın
yıllar sonra geriye dönüp baktığında keşke demek mi
zararın neresinden dönülse kar mı
tercih senin hocam
bu senin kararın
ama inan bana
kararın ne olursa ki bence aslında
niyetine girmiş gibisin
senin için en doğrusu olacaktır

yay.
buarada ailesinden sevgi görmediğini söyler hep, doğunun bir ilçesinde büyümüş, ilgenmediklerinden yakınır.

(benim eşim de yay..
ama ilgisi yok eşinizin karakteriyle.. belki yükselenler etkilidir..)

çocukken geçirdiği menenjit yüzünden sinirli olduğu söyleniyormuş ya size,
bunu söyleyen aile,üzerine de titremiştir büyük olasılıkla..
belki vaktiyle görmüş olduğu sevginin türünden memnun değildir eşiniz yada tatmin olmamıştır şımarıkça..
ama şımartılmış her halukarda belli ki..
kişiliğine yansımış baksanıza..

diyeceğim o ki; işiniz zor..
çocuğunuz bir liseyi bitirse daha mı kolay atlatırdı ki ana baba ayrılığını bilemiyorum..
mutlaka katlanamam bu karaktere ve günün birinde mutlaka bitecek bu evlilik diyorsanız eğer,
çocuk ufakken,pek de bişeylerin farkında değilken ayrılmanız daha mantıklı gibi görünüyor..

Çok kibirlidir, markasız bişey almaz, kimseyi beğenmez, ona göre kendisi gibi düşünmeyen herkes aptaldır. haberleri izlerken bile küfür ağzındadır.

inanılır gibi değil
neredeyse aynı adamla mı evlendik diyeceğim
sanki benim eeski eşimi anlatıyorsunuz
ben gözümü kararttım ve bitirdim
ilk zamanlar çok kolay olmadı tabi ama
bitti ve allaha şükürler olsun
şu an çok mutluyum

niyetin uzun süredir var evet ama oğlumu düşünüyorum, birbirlerine çok düşkünler. oğlumla az ilgilense yada ilgilenmese yine göze alırım boşanmayı ama bu durumda...

evet bana annem yemek yapmazdı, sürekli peynir ekmek yerdim o yüzden zayıfım der(çok zayıf), bende inanırdım. meğer beğenmezmiş, kendimden biliyorum her öğüne farklı bişey ister mi bi insan. memnun olmaz mecbur en çok sevdiği şeyleri yer(peynir, ton balığı vs) sonrada yapmıyosun der.

Son düzenleme:

şu yorumunuzdan sonra ayrılmanız gerektiğinizi kesinleştirdim,hem sizin hem çocuğunuzun sağlığı için eşinizin aşağılık kompleksi var ve bu tiplerle bi ömür geçmez vede çocuğuzun da babasını örnek alır oda öyle bi kişilikte büyür ve ileride de eşine aynı sizin yaşadıklarınızı yaşatır zincirleme gibi böyle sürer gider ama o zinciri kırmak lazım!!!inan pişman olmazsınız bu adamı hayatınızdan çıkarmakla

çocuk varmıydı?
bende diyorumki bazen, boşansam nolucak çok mu mutlu olucam. ama evet en azından vücudum şu stres hormonunu hergün salgılamaz

niyetin uzun süredir var evet ama oğlumu düşünüyorum, birbirlerine çok düşkünler. oğlumla az ilgilense yada ilgilenmese yine göze alırım boşanmayı ama bu durumda...

o zaman söylenecek fazla birşey yok gibi
oğlun için fedekarlık yapacaksan ve
eşinin hayatından çalmasına razı olacaksan
ne denebilir ki
anne değilim bilemiyorum
ama şunu biliyorum
onun çocuğumun babası olmasını asla istemediğimi anladığım
an gidiyorum dedim
iyiki de demişim
ama şu da bir gerçek
daha iyisi mi çıkar insanın karşısına
zor o da zor hocam
allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…