• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutlu değilim

evet bana annem yemek yapmazdı, sürekli peynir ekmek yerdim o yüzden zayıfım der(çok zayıf), bende inanırdım. meğer beğenmezmiş, kendimden biliyorum her öğüne farklı bişey ister mi bi insan. memnun olmaz mecbur en çok sevdiği şeyleri yer(peynir, ton balığı vs) sonrada yapmıyosun der.

psikolojik olarak normal görünmüyor..

mecbur değilsiniz ki,böyle bir yapıyla hayatınızı karartmaya..

şu yorumunuzdan sonra ayrılmanız gerektiğinizi kesinleştirdim,hem sizin hem çocuğunuzun sağlığı için :34:eşinizin aşağılık kompleksi var ve bu tiplerle bi ömür geçmez vede çocuğuzun da babasını örnek alır oda öyle bi kişilikte büyür ve ileride de eşine aynı sizin yaşadıklarınızı yaşatır zincirleme gibi böyle sürer gider ama o zinciri kırmak lazım!!!inan pişman olmazsınız bu adamı hayatınızdan çıkarmakla

şimdilik çocuk var dediğimde susuyor, ama bilemiyorum. iyi ilgilenen bir baba. Altını faln o değiştirir, banyosunu yaptırır vs. ilgileniyor yani,

şimdilik çocuk var dediğimde susuyor, ama bilemiyorum. iyi ilgilenen bir baba. Altını faln o değiştirir, banyosunu yaptırır vs. ilgileniyor yani,

tabiki yapıcak asli görevi :34:olması gereken şeylerin adı iyilik olmuş :37:babalık ayrıca öyle altını değişmekle banyo yaptırmakla olmazki:26:

ben 2 ay önce 2. evliliginede son vermiş bir birey olarak söylmek isterim ki...hayat kendin için yapmadıgın fedakarlıgı kimseye yapamıyacagın kadar kısa bende isterim ohhh evde hersey önüme gelsin her ögün ayrı bir yemek yiyeyim çocugum agladıgı anda biri fırlasın ona baksın veya o hiçaglamasın hiç altı degişmesin en çok ben sevileyim en iyi markayı ben giyineyim en çok en çoklar hep bende olsun ama olmaz hayat bana bu fedakarlıgı yapmamış ki ben kocam diye karsımdakine hep sensin sen bitanesin diyeyım neden ya...

tabiki yapıcak asli görevi :34:olması gereken şeylerin adı iyilik olmuş :37:babalık ayrıca öyle altını değişmekle banyo yaptırmakla olmazki:26:

ilaveten;

çocuk henüz ufak olduğu için durum bu büyük olasılıkla..
o çocuk büyüyecek,okul olayı başlayacak..
bu yapıdaki bi baba,çocuğu ne kadar sıkar,disiplinli olur kimbilir..
belki de hep mükemmel olmasını bekler ileriki yaşlarda..
yani aslında zaman,bi sürü değişikliğe gebe.. baba-evlat ilişkisi açısından da..

Allah kolaylık versin arkadaşım..
sevgimiz bu savaşı kazanabilir diyorsanız şayet,denemeye devam..
yok ben bu dertten ölürüm diyorsunuz,ayrılık çözümünüz..

Aile terapistie gitmeyi denedinizmi
ortada boşanacak bi durum yok,yalnız boşanmayı tetikleyecek durumlar var....
Damlaya damlaya göl olur misali..
Evet böyle hayat geçmez...her an gözyaşı,stres yer bitirir insanı
ama durumunuz aşılamayacak bi durum değil..
Anlattıklarınız bir terapistin yardımıyla pekala aşılabilir....
Eşinize bunu ikna etmelisiniz
bunu kendim için değil bebeğimiz için istiyorm demelisiniz
onu kırmadan aşağılamadan en sakin şekilde anlatmalısınız bunu......
Baş ağrısı göz ağrısı vb. Rahatsızlıklar, nasıl bir hastalıksa ve gayet normalsa
ve tedavisi elbette mümkünse..buda bir hadtalıktır ve tedavisi mümkündür
eşinizin sinirli olması
duygularını kontrol edemediğini gösterir......
Umarım en kısa zamanda probleminiz çözülür arkadaşım..:71:
Ben hakimden önce, terapistin karşısına çıkmanızı öneririm:42:

bir ilişkinin bitmesinde en önemli unsur sevginin ne noktada tükendigidir.çünki insan bu kadar hakaretlere bazen şiddete ugradıgı halde onuru gururu kırıldıgı halde sevgidi için gidemez...bu kadar olayın üzerinede kendine bile itiraf etmekten korkar sevdigini...gitmemek içinde bahaneler arar çocuk bahanedir...maddi imkansiliklar bahanedir...toplum baskısı bahanedir sevdigini itiraf etmeye korkan kişiye bir örtü olur bahaneler....oysa...oysa tükendiyse hiçbir şey engel degildir gitmeye kanatların birden çıkar herseyın engeli kalkar yeniden dogarsın ve iyi ki dersin iyi ki gitmişim .... boşanıpta mutsuz olan pişman olan inan çok az insan gördüm...benim etrafımda öyle çok var ki kimse inanın eski evli kocasını yana yakıla aramıyor hepside sanki daha genç daha dinamık ömrünü tüketenle degil ömrüne ömür kadanla yaşamalı insan ....KISACASI BİR GÜN ONU DEGİLDE KENDİNİ SEVMEYE BAŞLADIGINDA GİDİYORSUN VE SENİ KİMSE TUTAMIYOR

aileside biliyor siniri, çocukken menenjit geçirdi diyorlar, ondan kalmıştır diyorlar, babasıda çok sinirli o da mı menenjit geçirdi diyorum. susuyorla Babadan ne gördüyse o yani

canım benımkıde tıpkı babasına cekmıs sureklı benı azarlamaya kalkıyo babasıda oyle nısanlıyken babasının annesını azarlamalarını gördum sınır olurdum:47: sende bana boyle yapıcan mı derdım ben sana hıc kıyarmıyım askım derdı öyle bır kıyıyokı evlenınce donen erkeklerden nefret edıyorum.SİMDİ SICAKLAR BASLADI YA IYICE CEKILMEZ OLDU COK TERLER KENDISI TERLEDIKCE BANA SARAR DURDUK YERDE SINIR OLUYORUM:84:

Son düzenleme:
bir ilişkinin bitmesinde en önemli unsur sevginin ne noktada tükendigidir.çünki insan bu kadar hakaretlere bazen şiddete ugradıgı halde onuru gururu kırıldıgı halde sevgidi için gidemez...bu kadar olayın üzerinede kendine bile itiraf etmekten korkar sevdigini...gitmemek içinde bahaneler arar çocuk bahanedir...maddi imkansiliklar bahanedir...toplum baskısı bahanedir sevdigini itiraf etmeye korkan kişiye bir örtü olur bahaneler....oysa...oysa tükendiyse hiçbir şey engel degildir gitmeye kanatların birden çıkar herseyın engeli kalkar yeniden dogarsın ve iyi ki dersin iyi ki gitmişim .... boşanıpta mutsuz olan pişman olan inan çok az insan gördüm...benim etrafımda öyle çok var ki kimse inanın eski evli kocasını yana yakıla aramıyor hepside sanki daha genç daha dinamık ömrünü tüketenle degil ömrüne ömür kadanla yaşamalı insan ....KISACASI BİR GÜN ONU DEGİLDE KENDİNİ SEVMEYE BAŞLADIGINDA GİDİYORSUN VE SENİ KİMSE TUTAMIYOR

çok doğru saptama arkadaşımm..

Aysuncum çocogun için endişeleniyorsun ya için rahatlasın ben ilk eşimden oglum 5 ysındayken boşandım evebeyinleriyle yaşıyan çocuklardan hiçte farklı degıl şu anda 15 yaşında gayet mutlu bir çocuk istda ilk 5 giren bir anadolu lisesinde okuyor taktirsiz geçmiyor sorunları her çocuk gibi bitmiyor ama biz ayrıldık diye degil ergenlık dönemine girdigi için .....eminim babasıyla oturup kafayı yemiş bir annedense ayrılmış bir anne daha tercihidir....gitmek istiyorsan git su akar yolunu bulur...

Cocugun icin endise ediyorsun ama bence, cocuk mutsuz bir anne ile babalan büyümektense, mutlu ve ayri bir anne ve babayi tercih eder simdi cok kücük sana yapilan hakaretin ve saygisizligin farkinda degil ama ileride tabiki fark edecek ve sen evin ve oglunun huzuru bozulmasin diye yine susacaksin annen sizde oldugunda sustugun gibi ve oglun bunu benimseyecek ve kocanin babasindan görüp benimsedigi o sinirli agresif tavri oglunda karisinda uygulayacak yani sürekli dönen bir cark ve senin kaybolan yillarin....

canım benımkıde tıpkı babasına cekmıs sureklı benı azarlamaya kalkıyo babasıda oyle nısanlıyken babasının annesını azarlamalarını gördum sınır olurdum:47: sende bana boyle yapıcan mı derdım ben sana hıc kıyarmıyım askım derdı öyle bır kıyıyokı evlenınce donen erkeklerden nefret edıyorum.SİMDİ SICAKLAR BASLADI YA IYICE CEKILMEZ OLDU COK TERLER KENDISI TERLEDIKCE BANA SARAR DURDUK YERDE SINIR OLUYORUM:84:

Botoks yaptirin ter bezlerine ozaman terlemez

mutsuzum , anlaşamıyorum, karakterlerimizden kaynaklı değiştirilemeyecek problemlerimiz var.
2 yaşında bir oğlum var, iyi bir baba.
ama biz 5 gün iyiysek 3 gün kötüyüz.
En güzel zamanlarımızda bile (tatil, yemek, oyun vs) tam olarak içim rahat değil, onunda öyle aslında.

Çok yüz göz olduk, saygı yok artık aramızda.

Sevgi var aslında, ama bitmek üzere hissediyorum.

O yokken keyfim iyi oluyor,ama eve geldiğinde tedirgin oluyorum, hemen kızabileceği şeyleri toparlamaya başlıyorum.(İlla Bulur kızıp bağracak bişey)(annemin yanında bile kükredi bi kaç defa)

dayak yok ama bikaç karşılıklı bağrışmadan sonra korkup susmasam olabilir gibi geliyor(bikaç defa ittirdi çünkü)

boşanma lafı yaptığımda "sıkıysa boşan" diyor. gerçi ben kesin karar versem vız gelir tehditleri ama
Oğluma kıyamıyorum, iyi bir baba çünkü. biliyorum boşanan bir aile ne kadar çocuğun etkilenmemesi için uğraşsada etkileniyor. Öğretmenim öğrencilerimden biliyorum.

2 yaşında oğlum, onun etkilenmesi beni bitiririr, biliyorum mutsuz evlilikten se boşanmak daha iyi ama ona yansıyan bi mutsuzluğumu yok, büyük kavgalarımız gürültülerimiz yok. ve dediğim gibi baba olarak çok iyi

bazen diyorumki keşke şöyle içimi,vicdanımı rahatsız etmeyecek büyük bir nedenim olsada gözümü kırpmadan boşanabilsem.

İnsanlar dayak yok, içki yok, aldatma yok.. e daha ne istiyorsun kimse dör dörtlük değil diyor yazık çocuğun var diyor ama BEN MUTSUZUM İŞTE. yüzüm gülmüyor, bişeye keyiflensek birlikte gülsek hemen içinden 2 dk sonra bişe kızıp hakaret etmeye başlar diye geçiriyorum,çünkü hep öyle oluyor.

Boşanmış bir ailenin çocuğuyum bu arada...

napıcam bilmiyorum, napmalıyım bilmiyorum. Tek bildiğim zamanla düzelmeyecek durumumuz. emin olduğum tek şey bu.

İnsanlar çok beylik düşünüyor işte, görüyorsun yorumların çoğunda da. Dayak içki aldatma yoksa kır dizini otur hesabı. Peki bilmiyorlar mı sözlü şiddet de şiddetin bir türüdür ve edilen bir hakaret, atılan bir tokattan daha fazla iz bırakır. Hiçbir kadın çocuğu var diye ömrünü ona hakaret eden dengesiz davranışlar sergileyen biri ile geçirmek zorunda değildir. Çocuk 2 yaşında anlamaz ama 7-8 yaşında anlar 10 yaşında anlar, babasının annesine hakaret ettiğine şahit olarak büyüyen bir çocuk rol model olarak babayı alacağından o da bir gün aynı şekilde davranmaya başlayacaktır sevgilisini nişanlısını eşini o şekilde üzecektir. Bunun yanlış olduğunu büyürken görmeli. Bizim toplumumuzda çok yanlış bir kanı var: "çocuk için evli kalmak".... Milyonlarca mutsuz evli çiftin sorunlu çocuklarından oluşan bir toplumuz işte, sonuç ortada... Aşksız, sevgisiz, saygısız evliliklerin mutsuz çocukları... Çoğu zaman asıl çocuk için boşanmak gerekir ama bizim böyle gelmiş böyle gider'ci insanımızın aklı buna basmıyor maalesef.

Cocugun icin endise ediyorsun ama bence, cocuk mutsuz bir anne ile babalan büyümektense, mutlu ve ayri bir anne ve babayi tercih eder simdi cok kücük sana yapilan hakaretin ve saygisizligin farkinda degil ama ileride tabiki fark edecek ve sen evin ve oglunun huzuru bozulmasin diye yine susacaksin annen sizde oldugunda sustugun gibi ve oglun bunu benimseyecek ve kocanin babasindan görüp benimsedigi o sinirli agresif tavri oglunda karisinda uygulayacak yani sürekli dönen bir cark ve senin kaybolan yillarin....

Bu yorumu okumadan önce yazmıştım tamamen aynı şeyleri yazmışız farklı sözcüklerle...

evet bana annem yemek yapmazdı, sürekli peynir ekmek yerdim o yüzden zayıfım der(çok zayıf), bende inanırdım. meğer beğenmezmiş, kendimden biliyorum her öğüne farklı bişey ister mi bi insan. memnun olmaz mecbur en çok sevdiği şeyleri yer(peynir, ton balığı vs) sonrada yapmıyosun der.

Anladığım kadarıyla hem şımarık hem kendini beğenmiş, boşanmak ona iyi gelecek belli, burnu sürtülsün de dünyanın kendi çevresinde dönmediğini öğrensin. Böyle adamların varlığını duydukça acayip sinirleniyorum, sevgiyi ilgiyi hazmedemiyorlar bünye kaldırmıyor işte böyle oluyorlar sonunda.
Çocuğuyla şimdi ilgili ama bence de ileride ona da kulp takacak, çocuk küçükken ayrılmak her zaman en doğrusudur, yine alır çocuğunu ilgilenir babalık görevini yapar, bunu fazla dramatize etmemek lazım size ve dolaylı yoldan çocuğa verdiği zarar yararından şu anda bile fazla ve zamanla daha çok artacağı da belli.

Back