Sen kendini şartlandırmışsın bence en mutlu oldugun anda bile '2dk sonra nolcak diye düşünürsen o anın tadını kaçırırsın ... Psikolojik yardım al bence...
Yinede bu evlilik olmaz ben yapamıyorum diyosan en doğru kararı verecek olan sensin..
belkide önce biraz kendini toparlaman gerekli
bikaç gün uzaklaşıp tekrar düşün
ve yazın bana çok olumsuz geldi
belki psikolojik destek alabilirsin kendini daha iyi hissetmek adına
Bence Sizin Evliliğinizin Biraz Harekete İhtiyacı Var..
Bu Sebepten Yüz Göz Olmuşsunuz..
..
önemli bir mevki sahibi mi? (egosu çok mu gelişmiş acaba)
ne sebeple bu kadar eleştirel ve küçümser konuşabiliyor..
birkaç örnek verebilir misin arkadaşım?
o da öğretmen, şöyle örnek vereyim sen anlamazsın, sen ne bilirsin vs gibi sürekli bi yaklaşımı var. Güzel bir kadınım, buna rağmen bana 5 yıl sonra görücez seni yanakların sarktığında vs gibi laflar söyle. mutasıptır kendisi, bende çok açık giymem ama kapalı değilim. dinime bile laf söyler, inançsızmışım gibi.
. anladığım kadarıyla sizin karakterler zıt uyumsuz bi çiftsiniz galiba bu yüzdende çatışıyorsunuz sürekli,böyle de bi evlilik geçirmek çok zor allah kolaylık versin
Evliliğiniz çocukdan sonra mı bu hale geldi, yoksa başından beri böyle miydiniz?
Anladığım kadarıyla ;
Eşiniz ; bağırarak , hakaretler ederek sizin gözünüzü korkutmuş . Siz de huzurumuz bozulmasın vs vs diyerek bu zamana kadar susmuşsunuz . Zamanla bu suskunluğun karakterinizi baskı altına aldığını farketmişsiniz .
Sizin bu suskunluğunuz ; eşinizin hakaretlerinin dozunu artırmasına we size karşı olan saygısını kaybetmesine yol açmış . Konuşmak isteseniz konuşamıyorsunuz , anlatmaya kalksanız ; sizin anlatmak istediğinizi değil kendi anlamak istediğini söyleyerek , sizi susturmuş .
Bütün bu olanlar sizin ruhunuzu derinden etkilemiş , bundan dolayı mutsuzsunuz , haklısınız ...
evet, aşk evliliğiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?