- 17 Ekim 2021
- 11.329
- 37.594
- 38
-
- Konu Sahibi MutluBulut_
Çok güzel bir gün olur inşallah
Dün toparladım kızlar, sabah klasik kahvaltı, akşam da etli biber dolması (yoğurtlu ama ekmeksiz) bu arada sabah güncel kilom 67Tabi akşam yemeği doyurmadi daha brokoli ve karnıbahar ekledim. Bir kasede yoğurt yedim. Ara öğünde nescafe ictim. Suyumuda içtim
Kilonu guncelledim canımDün toparladım kızlar, sabah klasik kahvaltı, akşam da etli biber dolması (yoğurtlu ama ekmeksiz) bu arada sabah güncel kilom 67
İnsaallah. Bu arada beni 66 yazar misin? Bu sabah net 66.00Çok güzel bir gün olur inşallah
Karnibahar yazmissin,dikkatimi cekti. Karnabahar olacakTabi akşam yemeği doyurmadi daha brokoli ve karnıbahar ekledim. Bir kasede yoğurt yedim. Ara öğünde nescafe ictim. Suyumuda içtim
Evet tartıldım canım. 87.2 kiloyum -1.1 kiloTartildinmi nasıl geçti bugün
Baktım ama 66 zaten sonradan mı kilo almistinİnsaallah. Bu arada beni 66 yazar misin? Bu sabah net 66.00
Ne güzel kilo vermişsinEvet tartıldım canım. 87.2 kiloyum -1.1 kilo
Ama dün akşam biraz sapıttım gece uyumadıkça bir şeyler yiyesim geldi ne önüme gelirse yedim saçma sapan.Halbuki o saate kadar tam gitmiştim. 2 öğün de yapmıştım, hani tek öğün de değildi.
Neyse işte gece 2 den beri bu saate kadar bir şey yemedim biraz daha durup akşam tek öğün yapıcam.
Almayi birak ulen, karistirmaBaktım ama 66 zaten sonradan mı kilo almistin
Ne güzel kilo vermişsinkötü olmuş dün gece ilk ve son olsun inşallah
Almayi birak ulen, karistirma66 da 66 iste sabit diyelim.
Yok ya
Hee iyi sevindim. İyi gecti cok sukur. Senin?Yok yaşimdi aklıma geldi yazmadım yediklerimi diye girdim iki dakika önce bu msji yazmışsın nasıl geçti bugün ?
Bu sefer başla ve bırakmam gel aralıklı oruç bence çok güzelbende başlayıp bırakanlardayım
Güzel geçti neler yedinHee iyi sevindim. İyi gecti cok sukur. Senin?
Başlayalım o zaman kurallar nerde yazıyor bir okuyup geleyim benBu sefer başla ve bırakmam gel aralıklı oruç bence çok güzel