Mutlu Bulut ile Mutluluk icin aralıklı oruç baslıyoooor 🌸

Kızımdan artanida yedim +2 yemek kaşığı 😊

Eklentiler

• IMG20221214190828.jpg
    IMG20221214190828.jpg
    94 KB · Görüntüleme: 53
Başlangıç : maydanoz+limon+su

15:15 civarı, 1 haslanmis yumurta

16:00 civarı, 3-4 dilim çavdar ekmegi, 1 wasa, fotodaki patatesli, terbiyeli kereviz yemeği

17:15 civarı; fotodaki tabak (hindi göğüs konserve+hazir tahilli salata) + 1 paket daha salata yedim.

Su ve diğer sıvılar
1 nescafe
1 bitkisel çay
1 de kiraz sapli demledim (icicem)
SU: 4 tane 300 lük bardak ama yatmadan mutlaka 1-2 bardak daha icecegim
IMG_20221214_204735.jpg
IMG_20221214_204707.jpg

Başlangıç : maydanoz+limon+su

15:15 civarı, 1 haslanmis yumurta

16:00 civarı, 3-4 dilim çavdar ekmegi, 1 wasa, fotodaki patatesli, terbiyeli kereviz yemeği

17:15 civarı; fotodaki tabak (hindi göğüs konserve+hazir tahilli salata) + 1 paket daha salata yedim.

Su ve diğer sıvılar
1 nescafe
1 bitkisel çay
1 de kiraz sapli demledim (icicem)
SU: 4 tane 300 lük bardak ama yatmadan mutlaka 1-2 bardak daha icecegimEki Görüntüle 3177060 Eki Görüntüle 3177061
Afiyet olsun 😍

Hoşgeldin 😊 tek öğün zorluyor mu kaç kilo verdim şuana kadar tartıldın mi birde suanki kilon kaç 😊
Hoşbulduk. Çok zorlanmıyorum. İlk 1-2 defada zorlanmıştım ama vücut alışınca kolay oluyor. Daha başladı başlayalı 1 kere tartıldım. Cuma 2. Haftam dolacak bakalım kaç gitmiş olacak. 90.1 ile başladım. 1. Hafta sonunda 88.3 tüm

Bugün ben yine tek öğün yaptım. İlk ve tek öğünü 17.20 de bitti doyana kadar tavuklu bulgur pilavı ve haşlanmış brokoli yedim 2.5 litre sıvı aldım bunun 1 litresi dukan içeceği(yeşil çay limon maden suyu) 1.5 litresi su
Spor olarak da 9 bin adım artı eliptikte 15 dk

Sa ğol, vallahi arti cikmisim. İnkansiz artik. Bi çözüm bulucam. Bu kiloyla girerim artik yilbasina ama olsun. Yilbasinda firtina gibi iddiali gelicem. Suan gücsuzum, yorgunum. Diyeti birakmadan dinlenip güc toplucam. Yilmicam, aglayasim var ama yorgunluktan aglayamiyorum tövbe tövbe.

Hoşbulduk. Çok zorlanmıyorum. İlk 1-2 defada zorlanmıştım ama vücut alışınca kolay oluyor. Daha başladı başlayalı 1 kere tartıldım. Cuma 2. Haftam dolacak bakalım kaç gitmiş olacak. 90.1 ile başladım. 1. Hafta sonunda 88.3 tüm
O zaman yarın mi yazayım kilonu o şekilde mi baslatayim inşallah sonuç çok güzel olmuştur 🥰
Bugün ben yine tek öğün yaptım. İlk ve tek öğünü 17.20 de bitti doyana kadar tavuklu bulgur pilavı ve haşlanmış brokoli yedim 2.5 litre sıvı aldım bunun 1 litresi dukan içeceği(yeşil çay limon maden suyu) 1.5 litresi su
Spor olarak da 9 bin adım artı eliptikte 15 dk
Oo süper 😍
Sa ğol, vallahi arti cikmisim. İnkansiz artik. Bi çözüm bulucam. Bu kiloyla girerim artik yilbasina ama olsun. Yilbasinda firtina gibi iddiali gelicem. Suan gücsuzum, yorgunum. Diyeti birakmadan dinlenip güc toplucam. Yilmicam, aglayasim var ama yorgunluktan aglayamiyorum tövbe tövbe.
Hayır ya daha 2 hafta var. Şeye ne dersin yesilkubbe yesilkubbe gibi tek öğün beslensen bir kaç gün -2 olursun inşallah iki haftada

O zaman yarın mi yazayım kilonu o şekilde mi baslatayim inşallah sonuç çok güzel olmuştur 🥰

Oo süper 😍

Hayır ya daha 2 hafta var. Şeye ne dersin yesilkubbe yesilkubbe gibi tek öğün beslensen bir kaç gün -2 olursun inşallah iki haftada

Oo süper 😍

Sağ olasin . Olabilir..dusunucem. Spor salonunda kosu bandinda yürüdüm simdi. Firsat yok ki, bu ikinci gelisim anca.

Ara öğünde iki meyve yedim ara ogunden bir saat öncede maden suyu içmiştim. Akşam yemeğinde çocuklardan artan yaklask 3 yemek kaşığı nohutu yedim bir kasede yoğurt ve catladim 😔 eşim nohutu bol bol yap dedi diye gaza gelip çok yapmışım yarında menüm nohut 😯

Eklentiler

• IMG20221215192306.jpg
    IMG20221215192306.jpg
    101,8 KB · Görüntüleme: 48
Yarın tartı günüm diye ben bugün yine tek öğün yaptım. 15.30 bitti yemeğim 3 parça tavuk baget, 3-4 yemek kaşığı bulgur pilavı ve haşlanmış brokoli yedim. 2 litre sıvı aldım. Spor olarak da 10 bin adım + eliptikte 10 dk

Yarın tartı günüm diye ben bugün yine tek öğün yaptım. 15.30 bitti yemeğim 3 parça tavuk baget, 3-4 yemek kaşığı bulgur pilavı ve haşlanmış brokoli yedim. 2 litre sıvı aldım. Spor olarak da 10 bin adım + eliptikte 10 dk
Tartildinmi nasıl geçti bugün 😊
Ben de akşam kumpir yedim üzerine de tatlı gömdüm. 3. Günden sapıttım kabul ama toparlayacağım 😬
Ya niye yaptın öyle neyse 4. Gün çok güzel olacak inanalım 😁

X