- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
- Konu Sahibi MutluBulut_
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmazsa aclik krizi olur bosver. Nadiren olur. Az kaldi da cok zor anacim çok.Oh afiyet olsun süpersin
Sağol canım yok ya olmamalı tekrar yoksa hedefe ulaşmam olmuş baya inşallah az kaldı btireceksin
Olacak olacakOlmazsa aclik krizi olur bosver. Nadiren olur. Az kaldi da cok zor anacim çok.
Afiyet olsunBaşlangıç : maydanoz+limon+su
15:15 civarı, 1 haslanmis yumurta
16:00 civarı, 3-4 dilim çavdar ekmegi, 1 wasa, fotodaki patatesli, terbiyeli kereviz yemeği
17:15 civarı; fotodaki tabak (hindi göğüs konserve+hazir tahilli salata) + 1 paket daha salata yedim.
Su ve diğer sıvılar
1 nescafe
1 bitkisel çay
1 de kiraz sapli demledim (icicem)
SU: 4 tane 300 lük bardak ama yatmadan mutlaka 1-2 bardak daha icecegimEki Görüntüle 3177060 Eki Görüntüle 3177061
Hoşbulduk. Çok zorlanmıyorum. İlk 1-2 defada zorlanmıştım ama vücut alışınca kolay oluyor. Daha başladı başlayalı 1 kere tartıldım. Cuma 2. Haftam dolacak bakalım kaç gitmiş olacak. 90.1 ile başladım. 1. Hafta sonunda 88.3 tümHoşgeldin tek öğün zorluyor mu kaç kilo verdim şuana kadar tartıldın mi birde suanki kilon kaç
Hoşbulduk. Teşekkür ederimSelam hos geldiniz
Sa ğol, vallahi arti cikmisim. İnkansiz artik. Bi çözüm bulucam. Bu kiloyla girerim artik yilbasina ama olsun. Yilbasinda firtina gibi iddiali gelicem. Suan gücsuzum, yorgunum. Diyeti birakmadan dinlenip güc toplucam. Yilmicam, aglayasim var ama yorgunluktan aglayamiyorum tövbe tövbe.Olacak olacak
O zaman yarın mi yazayım kilonu o şekilde mi baslatayim inşallah sonuç çok güzel olmuşturHoşbulduk. Çok zorlanmıyorum. İlk 1-2 defada zorlanmıştım ama vücut alışınca kolay oluyor. Daha başladı başlayalı 1 kere tartıldım. Cuma 2. Haftam dolacak bakalım kaç gitmiş olacak. 90.1 ile başladım. 1. Hafta sonunda 88.3 tüm
Oo süperBugün ben yine tek öğün yaptım. İlk ve tek öğünü 17.20 de bitti doyana kadar tavuklu bulgur pilavı ve haşlanmış brokoli yedim 2.5 litre sıvı aldım bunun 1 litresi dukan içeceği(yeşil çay limon maden suyu) 1.5 litresi su
Spor olarak da 9 bin adım artı eliptikte 15 dk
Hayır ya daha 2 hafta var. Şeye ne dersin yesilkubbe gibi tek öğün beslensen bir kaç gün -2 olursun inşallah iki haftadaSa ğol, vallahi arti cikmisim. İnkansiz artik. Bi çözüm bulucam. Bu kiloyla girerim artik yilbasina ama olsun. Yilbasinda firtina gibi iddiali gelicem. Suan gücsuzum, yorgunum. Diyeti birakmadan dinlenip güc toplucam. Yilmicam, aglayasim var ama yorgunluktan aglayamiyorum tövbe tövbe.
O zaman yarın mi yazayım kilonu o şekilde mi baslatayim inşallah sonuç çok güzel olmuştur
Oo süper
Hayır ya daha 2 hafta var. Şeye ne dersin yesilkubbe gibi tek öğün beslensen bir kaç gün -2 olursun inşallah iki haftada
Sağ olasin . Olabilir..dusunucem. Spor salonunda kosu bandinda yürüdüm simdi. Firsat yok ki, bu ikinci gelisim anca.O zaman yarın mi yazayım kilonu o şekilde mi baslatayim inşallah sonuç çok güzel olmuştur
Oo süper
Hayır ya daha 2 hafta var. Şeye ne dersin yesilkubbe gibi tek öğün beslensen bir kaç gün -2 olursun inşallah iki haftada
O zaman yarın mi yazayım kilonu o şekilde mi baslatayim inşallah sonuç çok güzel olmuştur
Oo süper
Teşekkürler. Olur istersen geçen haftaki yani 88.3 başlangıç kabul et bu haftakini de verdiği kilo olarak eklersin ya da direkt yarınki kilomu başlangıç yapalım
Vücudunu şaşırtmak açısından en azından 1-2 gün tek öğünü dene bencedeSağ olasin . Olabilir..dusunucem. Spor salonunda kosu bandinda yürüdüm simdi. Firsat yok ki, bu ikinci gelisim anca.
Afiyet olsunAra öğünde iki meyve yedim ara ogunden bir saat öncede maden suyu içmiştim. Akşam yemeğinde çocuklardan artan yaklask 3 yemek kaşığı nohutu yedim bir kasede yoğurt ve catladim eşim nohutu bol bol yap dedi diye gaza gelip çok yapmışım yarında menüm nohut
TesekkurlerVücudunu şaşırtmak açısından en azından 1-2 gün tek öğünü dene bencede
Tartildinmi nasıl geçti bugünYarın tartı günüm diye ben bugün yine tek öğün yaptım. 15.30 bitti yemeğim 3 parça tavuk baget, 3-4 yemek kaşığı bulgur pilavı ve haşlanmış brokoli yedim. 2 litre sıvı aldım. Spor olarak da 10 bin adım + eliptikte 10 dk
Ya niye yaptın öyle neyse 4. Gün çok güzel olacak inanalımBen de akşam kumpir yedim üzerine de tatlı gömdüm. 3. Günden sapıttım kabul ama toparlayacağım