Mutlu Bulut ile Mutluluk icin aralıklı oruç baslıyoooor 🌸

Güzel geçti neler yedin 😊 ama bedenen yorucu hergun yorucu geciyorda birde son dakika yemekte misafir vardı inşallah kalori yakmisimdir
İnsallah yakmissindir. Neler yedim, kopyalamistim. Sana da atim. Bu sefer tablo halinde paylastim😳

BESİNLERSU MİKTARISU DIŞINDAKİ İÇECEKLERKALORİADIM
Siyah zeytin, salatalık, 2 muz, 25 gram eski kaşar, 60 gram hindi füme, 2 haşlanmiş yumurta, yoğurtlu brokoli salatası (Z.yağ ve limonlu) tavuk döner
1 er çay kasigi Hindistan cevizi yagi ve tarçın (kahvede kullandim)
1.8002 sallama beyaz çay

1 Türk kahvesi
1.2747.012

Kahvaltıya ek olarak bir tatlı kaşığı pekmez yedim. Ara öğünde 2 meyve artı kızıma yaptığım muzlu Ballı yulaftan yaklaşık 3 yemek kaşığı yedim. He sabahtan tatlı yapiyodum gerçekten bir an daldım be tatlı kasigiula tadına baktım 😯 akşam yemekte az daha yemek aldım tabagima

Eklentiler

• IMG_20221220_012836.jpg
    IMG_20221220_012836.jpg
    85,6 KB · Görüntüleme: 46
Evet berbat bir akşam catliyorum. 3 yemek kaşığı bulgur pilavı, havuç tarator , yoğurt ve en en en berbati negrolu tatlı yapmıştım ondan yarim kase yedim yaklaşık 😔😔yarın tartilicam ama nerde ilk iki haftaki ben. Yarın sabah ekmek yemicem. Akşamda bol salatayla gececek yemek daha az. Önümüzdeki iki haftalık dönemde nohut tanesi kadar bile kaçamak olmayacak söz 😔 arada da farklı zamanlarda bir köfte sonra iki meyve ayrı zamanlarda. 😔

Eklentiler

• IMG_20221220_200033.jpg
    IMG_20221220_200033.jpg
    109,1 KB · Görüntüleme: 54
Merhaba. Daha önce diyetisyen ile defalarca kez başarmış sonra tekrar geri almış bir kişiyim. 40 kilo -37 kilo diye azalarak giden başarı tecrübem var. Ama gel gelelim tek başıma olunca olmuyoooor 😔 Gittikçe daha çok alıyorum diyete başlayacağım zaten derken daha çok yiyorum sonu gelmiyor. En son 2 hafta önce başladım bir hafta güzelce yaptım gram kilo veremeyince bıraktım. Şimdi son kez tekrardan basliyorum. Bu sefer inanıyorum başlayacağım ve basarmadan bitmeyecek inşallah.
Başlıktada belirttiğim gibi 12-8 aralıklı oruç yapacağım inşallah güzel sonuçlar elde ederim. 2 haftada bir tartı günüm olacak. Yediklerimi fotoğraf ile paylaşması düşünüyorum. Birde kendime kumbara yapacagim. Her hafta güzelce diyetini uygulamissam içine 100 TL atacagim. Diyet bittiğinde biriken para ile alışveriş yapacağım. Hayallerimi süsleyen en büyük şeyse deri ceket 🤭 deri ceket için ileriii 🙃 Booolca su icmeliyim. Hergun paylaşım yapacağım paylaşım dışı birşey yemeyecegim. Bu yolda benimle yürüyecek gerçekten motive edecek asla kaçamak yapmayacak bir arkadaş varsa çokta iyi olur 🙃
Evet yarın sabah tartilip başlıyorum. Paylaşımı akşam toplu mu yaparım bilmiyorum 😊

BAŞLANGIÇ TARİHİBAŞLANGIÇ KİLOGÜNCEL KİLO
Mutlubulut_23.11.2022 93 😳 86,9
Willemijn23.11.2022 66
BlupBlupBlup01.12.2022 58,5
Tuttioz13.12.2022 68 67
Yesilkubbe18.12.2022 87.2
Beni de yazar mısın 80.2

Bugün tartı günümdü 1.600 vermisim iki haftada 😐 basarisiz geçti bu iki hafta. Suanki güncel kilom 85.3 oldu.
Motivasyonum biraz düştü açıkçası bu yolda kendim yürümeye karar verdim böyle daha iyiydi. Eğer ki ben hiç kaçamak yapmam asla hergun resimli paylaşırım diyen varsa buyursun 😊 ilk sayfayi guncelleyecegim çünkü ismini yazdıran gitti 😊 kaçamaklar falan çok düşürdü motivasyonumu ben kaçamak yapınca olmuyor.

Bugün tartı günümdü 1.600 vermisim iki haftada 😐 basarisiz geçti bu iki hafta. Suanki güncel kilom 85.3 oldu.
Motivasyonum biraz düştü açıkçası bu yolda kendim yürümeye karar verdim böyle daha iyiydi. Eğer ki ben hiç kaçamak yapmam asla hergun resimli paylaşırım diyen varsa buyursun 😊 ilk sayfayi guncelleyecegim çünkü ismini yazdıran gitti 😊 kaçamaklar falan çok düşürdü motivasyonumu ben kaçamak yapınca olmuyor.
Benimde modum düşük bu aralar kacamak kelimesini cikardim.dunden beri olmuyor çünkü veremiyorum kaçamak yapınca aburcuburu kestim şimdi tatlıyı kesiyorum normal sağlıklı bar lar var bugün yarım yiyeceğim ondan yeşil cayımla birlikte

2 hafta da bence gayet iyi bence daha fazlası açıkçası kalarak zayıflama olurdu. Bunda da fazlasıyla geri alınır. Bende haftada 2 kilo verme yolunda ilerlemek istiyorum. Bende 85 dim suan 80 kilom sporsuz olmuyor bu arada

Kaç gündür hastayım girip yazamadım. Aralıklı orucu bırakmamaya çalışıyorum gerçi gece kalkıp hap ve öksürük şurubu içtim bir gece ama yemek olarak boğazımdan bir şey geçmedi yeme saatleri dışında. Hastalıktan haliyle sğor da yapamıyorum ki bırak sporu evden dışarı çıkmadım kaç gündür

Ben kac kere yazdim, güncellemeyi birak, cevap vermedin. Her gün foto paylaşani, kacamak yapmayani, sene gecti görmedim. Sen bulursun insaallah.Haftada 800 kg vermissin ne guzel iste..Beni silebilirsin diyecektim, silmissin zaten. İnsaallah saglikla,hayirla verirsin kilolari . Saglicakla kal.canim🤲🙋🏻‍♀️

2 hafta da bence gayet iyi bence daha fazlası açıkçası kalarak zayıflama olurdu. Bunda da fazlasıyla geri alınır. Bende haftada 2 kilo verme yolunda ilerlemek istiyorum. Bende 85 dim suan 80 kilom sporsuz olmuyor bu arada
İnsallah hedefledigin gibi olur 🥰
Kaç gündür hastayım girip yazamadım. Aralıklı orucu bırakmamaya çalışıyorum gerçi gece kalkıp hap ve öksürük şurubu içtim bir gece ama yemek olarak boğazımdan bir şey geçmedi yeme saatleri dışında. Hastalıktan haliyle sğor da yapamıyorum ki bırak sporu evden dışarı çıkmadım kaç gündür
Çok geçmiş olsun 😔 önce sağlık insan hastayken yiyemiyor birşey şimdi nasılsın ?
Ben kac kere yazdim, güncellemeyi birak, cevap vermedin. Her gün foto paylaşani, kacamak yapmayani, sene gecti görmedim. Sen bulursun insaallah.Haftada 800 kg vermissin ne guzel iste..Beni silebilirsin diyecektim, silmissin zaten. İnsaallah saglikla,hayirla verirsin kilolari . Saglicakla kal.canim🤲🙋🏻‍♀️
Neyi guncelleyim ki 66 yazdirmistin tekrar 66 dedin sordum arttida öyle mi tekrar 66 oldu diye orayı karıştırma dedin 🤷‍♀️ ilk zamanlar için çokta iyi gelmedi bana çünkü zaten gittikçe azalacak. Sende inşallah direnç kilonu kırar en geç ocak bitmeden hedefine ulasirsin

Kahvaltıda artı olarak 1 yemek kaşığı kadar tahin pekmez yedim. Arada 1.5 meyve , 2 hurma azda Nescafe ictim. Akşam yeegimin çorbası var yemeği yok çok garip arada bı çektiğim resimler kaynoluyor. Yeşil mercimekli kapuska yedim 1 dolu tabak bundan sonra kapuskayi hep öyle yaparim. 1 kase yoğurt 3-4 parça turşu , 1 yemek kaşığı manti

Eklentiler

• IMG_20221222_202934.jpg
    IMG_20221222_202934.jpg
    82,7 KB · Görüntüleme: 46
Kahvaltıda artı olarak 1 yemek kaşığı kadar tahin pekmez yedim. Arada 1.5 meyve , 2 hurma azda Nescafe ictim. Akşam yeegimin çorbası var yemeği yok çok garip arada bı çektiğim resimler kaynoluyor. Yeşil mercimekli kapuska yedim 1 dolu tabak bundan sonra kapuskayi hep öyle yaparim. 1 kase yoğurt 3-4 parça turşu , 1 yemek kaşığı manti
Bende bu hafta iki gün kapuska yemeyi düşünüyorum belki 3 gün hem faydalı hem de kilo vermeye yardımcıymis
Birde hafta da bir mutlaka kabak yemegi yiyin diyor diyetisyenler

X