- 17 Ekim 2021
- 11.329
- 37.594
- 38
- Konu Sahibi MutluBulut_
Afiyet olsunYesillikten görünmeyen bir adet yumurta var orada içinde de az kasar peynir tabağa ek bir tatlı kaşığı kadarda şekersiz pekmez yiyecegim şuan kahvaltı yapıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsunYesillikten görünmeyen bir adet yumurta var orada içinde de az kasar peynir tabağa ek bir tatlı kaşığı kadarda şekersiz pekmez yiyecegim şuan kahvaltı yapıyorum
Sağol canımAfiyet olsun
Çok iyiben maalesef iyi yapamadim ya, makarna, pilav, börek. Diyetle alâkasi yok. Ben katilmiyim canim. Motivasyonun da gitmesin. Dün bir heves geldi,gitti (zayiflama mucadelem devam tabi)ARa öğünde iki meyve yedim. 2.5 lt kadar su içtim. Akşam yemekte fotoğraflara ek 2 yemek kaşığı bezelye, 2 yemek kaşığı pırasa ve bir kase yogurt yedim ve yarın öğlene kadar bu kadar
Yapma ya nasıl istersen ama tam sıkı sıkı yap bitsin az kalmış seninÇok iyiben maalesef iyi yapamadim ya, makarna, pilav, börek. Diyetle alâkasi yok. Ben katilmiyim canim. Motivasyonun da gitmesin. Dün bir heves geldi,gitti (zayiflama mucadelem devam tabi)
Merhaba sen ne yaptın başladın miMerhaba bende başlayıp birakiyordum. Yarın tartılır kilomu yazarım birlikte daha sistemli ilerleriz ins
Çok sıksam da gram farketmiyor. Takilmis. 3 ncü dalga benim. Son kilolar acayip zorYapma ya nasıl istersen ama tam sıkı sıkı yap bitsin az kalmış senin
Kaç olmak istiyorsun bende inşallah bu sefer basaricam başarmam şart cubku her bıraktığında daha çok aliyorumÇok sıksam da gram farketmiyor. Takilmis. 3 ncü dalga benim. Son kilolar acayip zor
50 lerde Sakin birakma . Cogu insan geri aliyor. Emeklerine yazik. Buyuk konusmak istemem ama ben kolay kolay geri almam. Sisman bir cocukluk/genclik gecirmedim. Sakin emeklerini heba etme. Ben bugun boregi sabah,digerlerini aksam yedim(arada saglikli seyler var, dengeledim, yoksa sabahtan aksama hunharca yemedim. Kotunun iyisi)Kaç olmak istiyorsun bende inşallah bu sefer basaricam başarmam şart cubku her bıraktığında daha çok aliyorum
Evet ben defalarca kez geri aldim. İnşallah sende hiç almaz bir an önce sağlıkla hedefine ulasirsin50 lerde Sakin birakma . Cogu insan geri aliyor. Emeklerine yazik. Buyuk konusmak istemem ama ben kolay kolay geri almam. Sisman bir cocukluk/genclik gecirmedim. Sakin emeklerini heba etme. Ben bugun boregi sabah,digerlerini aksam yedim(arada saglikli seyler var, dengeledim, yoksa sabahtan aksama hunharca yemedim. Kotunun iyisi)
Ben de bugün kızımın mamasindan 2 kasik kadar yemistim silikon oldugu icin tepeli oluyor, yemek kasigi sayilirŞu içildi. Ara öğün olarak bebeğime yulaf, kuru dut ve kuru kayisidan ara ogun yapmıştım yemeyince 2 yemek kaşığı kadar ben yedim. Akşamda ek olarak 1 kase yoğurt 2 yemek kasigina yakın tavuk ve yarım muz yedim. Akşam 8 itibari ile yiyeceklerim bitti
Afiyet olsunBen de bugün kızımın mamasindan 2 kasik kadar yemistim silikon oldugu icin tepeli oluyor, yemek kasigi sayilir