ne aldın bakayım avm den kimseler yok bugün topicte nedense alanyaya tatile gelecektik sonra vazgeçtik bu sene yazın gelecektik oralarda hem fiyat hem hizmet açısından önereceğin bir otel var mı
günaydın kızlar
günaydn canımm nasılsnnopuyorumnanaktan
vayyy vaayyy bakşlara bak
adamı yersn sen bakşlarnla:):)
kızlar hiç iyi değilim çok kötü şeyler oldu mafoldumben
canım önerebilicğm büsürü otel var fiyat aradığınız özelliğe göre değişir amazemuszemus
kızlar iş yerindeyim ağlamam gerek ama kendimi zor tutuyorum bana yardım edin senağlama
nişanlım beni terk etti
nişanlım beni terk etti
aaaaaaaaaaaaaa akannehirakannehir
neden terketti ağlama sakin ol yavaş yavaş anlat bakalım neden olduğunu
ya cuma burdan çıktım buluşacaktık ya aradım aradım açmıyor 2 saat ldu merak ettim sonra aradı aşkım nerdesin iyimisin dememle senden nefret ediyorum senin yüzünü bile görmek istemiyorum dedi ben şok oldum.
kızlar ben sözlendikten bir sene sonra yüzük atmıştım ve biz 1 ay ayrı kaldık bu dönmede eski sevgilim aradı beni bir kere görüştük ve yukarıda allah dedimki ona peşimi bırak ben onu seviyorum dedim neyse nişanlım msnde konuştuğumuzu öğrenip karşıma çıkmıştı aağladım onu unutmaya çalıştığımı falan söledim biz barıştık ama bana sordu yüzyüze görüştünmü die yok dedim biz nişanlandık bir daha bu konu açılmadı aradan iki yıl geçti ve cuma günü yüzyüze görüştüğümü öğrenmiş
ya cuma burdan çıktım buluşacaktık ya aradım aradım açmıyor 2 saat ldu merak ettim sonra aradı aşkım nerdesin iyimisin dememle senden nefret ediyorum senin yüzünü bile görmek istemiyorum dedi ben şok oldum.
kızlar ben sözlendikten bir sene sonra yüzük atmıştım ve biz 1 ay ayrı kaldık bu dönmede eski sevgilim aradı beni bir kere görüştük ve yukarıda allah dedimki ona peşimi bırak ben onu seviyorum dedim neyse nişanlım msnde konuştuğumuzu öğrenip karşıma çıkmıştı aağladım onu unutmaya çalıştığımı falan söledim biz barıştık ama bana sordu yüzyüze görüştünmü die yok dedim biz nişanlandık bir daha bu konu açılmadı aradan iki yıl geçti ve cuma günü yüzyüze görüştüğümü öğrenmiş