ve benim yeni görüştüğümü düşünüyor bana nanmıyor karşıma çıkmıyor konuşmak istemiyor çok sinirliyim beynen ruhen bedenen iyi değilim bana bunu nasıl yaptın diyor bukadarmı adisin dyor kızlar onu aldattığımı düşünüyor ve bu benin çok zoruma gidiyor 4 senede beni hiç tanımamş ne yapim ben şimdi söleyin
aileler biliyomu bu şekilde olduğunuzu
ya yok biz ayrılmıştık bana eski sevgilimden mail geliyor ben arkadaşıma forwad ediom oda nişanlıma forwad edio tabi bunu görüyor kaybetme korkusuyla karşıma çıkıyor ince neden falan dedi sonra sarıldık birlikte ağladık ben sadece msnden ve telde görüştüm dedim yaaa aradan kaç sene geçmiş nişanlanmışız nişanlanalı 2 sene olmuş 4 ay sonra düğün var ben bunu hazmedemem diyor ya yeni görüştüğümü öğreniyor taa geçmişteki olay
sen maili neden arkadaşına forwad ediyosun arkadaşın neden ona forwad ediyo kii
nişanlın onlara tmm demiş barışmışınız ne olduki nişanlın tekrar onla görüştüğünü sandı acaba CADIARZU
ilkini hazmetmiş bu sefer ne olduda hazmademedi acaba yaaa biri bişey mi dedi acaba bişey mi duydu çünkü aradan 2 sene geçmişen kötüsüde o ya ben evde ağlama krizine girince öğrndiler tabi ama adamın umrunda değil bu kız ailesine ne der hergün gelir bize soracaklarını biliyor ama yok çok sinirli ve görüşmüyor benimle aradım gel konuşalım uygun değilim çok sinirliyim diyor görüşmicekmiyiz diyorum bilmiyorum hazmedemiyorum ben bunu hazmedemem diyor
günaydın bon bonlarım
ya esmacım ne oldu böle be canım dur üzülme sakin ol bi sakin olman lazım ki sağlıklı düşünesin bitanem peki aradınmı tlf la
ya biri sölediyada bir yerlerden yazı falan yakaladı sen o adamla görüştünmü dedi dedim senle ayrıyken 5 dk gördüm ben ne zaman görüştüğüü biliyorum diyor kim ne dediyse bana inanmıyor kızlar görüşmedim ben ya çok zoruma gidiyor iftiraya kurban gidiyorum
ya yok biz ayrılmıştık bana eski sevgilimden mail geliyor ben arkadaşıma forwad ediom oda nişanlıma forwad edio tabi bunu görüyor kaybetme korkusuyla karşıma çıkıyor ince neden falan dedi sonra sarıldık birlikte ağladık ben sadece msnden ve telde görüştüm dedim yaaa aradan kaç sene geçmiş nişanlanmışız nişanlanalı 2 sene olmuş 4 ay sonra düğün var ben bunu hazmedemem diyor ya yeni görüştüğümü öğreniyor taa geçmişteki olay
ya ark da bi manyak niye forwad yapıyo ala ala ya
yok gülüm bu forwad olayı kapandı şimdi nereden öğrendiyse istanbuld ayüzyüze görüştüğümü öğrenmiş ben o zmn istanbula gitmiştim bana ist görüştünmü die sordu 3 sene önce yok deidm şimdi görüştüğümü öğrenmiş kızlar tek bile değildim ya müdürüm vardı yanımada 10 dk durdu gitti müdür kestane şekeri almaya gitti ben dedim beni rahat bırak ben hala onu seviyorum ya bu olay için insan terkedermi ya
eeee nerden duydu peki yaaa
yok canım rahat ol bitmeye bitmez çünkü nişanlanmışınızda madem hazmedemicekti neden tekrar barıştı senle neden nişanlandı
demek ki sana bitmiş olan olay onun için bitmemişki hala araştırmış baksana
yok canım o konuyu kapattı birkez olsun açmadı yüzüme vurmadı
ya kızlar bok yedim ya cuma günü onun face girdim bir mesaj gelmiş dedim sana mesaj gelmiş çok karşıdır böle şeyler sen benim mesajı nasıl görüyon dedi dedim duvaına yazı yazmıştım oradan falan bende seninkine bakıcam dedi eşeğin aklına karpuz kabuğu düştü facee girdim gelen kutusunda birşey yok ama gönderilenlere bakmadım galiba oradan bir yazı buldu benim yazdığım bir yazı yoksa öle kimseye inanmaz sorardı