mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

ve benim yeni görüştüğümü düşünüyor bana nanmıyor karşıma çıkmıyor konuşmak istemiyor çok sinirliyim beynen ruhen bedenen iyi değilim bana bunu nasıl yaptın diyor bukadarmı adisin dyor kızlar onu aldattığımı düşünüyor ve bu benin çok zoruma gidiyor 4 senede beni hiç tanımamş ne yapim ben şimdi söleyin

aileler biliyomu bu şekilde olduğunuzu

ya yok biz ayrılmıştık bana eski sevgilimden mail geliyor ben arkadaşıma forwad ediom oda nişanlıma forwad edio tabi bunu görüyor kaybetme korkusuyla karşıma çıkıyor ince neden falan dedi sonra sarıldık birlikte ağladık ben sadece msnden ve telde görüştüm dedim yaaa aradan kaç sene geçmiş nişanlanmışız nişanlanalı 2 sene olmuş 4 ay sonra düğün var ben bunu hazmedemem diyor ya yeni görüştüğümü öğreniyor taa geçmişteki olay

aileler biliyomu bu şekilde olduğunuzu

en kötüsüde o ya ben evde ağlama krizine girince öğrndiler tabi ama adamın umrunda değil bu kız ailesine ne der hergün gelir bize soracaklarını biliyor ama yok çok sinirli ve görüşmüyor benimle aradım gel konuşalım uygun değilim çok sinirliyim diyor görüşmicekmiyiz diyorum bilmiyorum hazmedemiyorum ben bunu hazmedemem diyor

ya yok biz ayrılmıştık bana eski sevgilimden mail geliyor ben arkadaşıma forwad ediom oda nişanlıma forwad edio tabi bunu görüyor kaybetme korkusuyla karşıma çıkıyor ince neden falan dedi sonra sarıldık birlikte ağladık ben sadece msnden ve telde görüştüm dedim yaaa aradan kaç sene geçmiş nişanlanmışız nişanlanalı 2 sene olmuş 4 ay sonra düğün var ben bunu hazmedemem diyor ya yeni görüştüğümü öğreniyor taa geçmişteki olay

sen maili neden arkadaşına forwad ediyosun arkadaşın neden ona forwad ediyo kii
nişanlın onlara tmm demiş barışmışınız ne olduki nişanlın tekrar onla görüştüğünü sandı acaba CADIARZU

sen maili neden arkadaşına forwad ediyosun arkadaşın neden ona forwad ediyo kii
nişanlın onlara tmm demiş barışmışınız ne olduki nişanlın tekrar onla görüştüğünü sandı acaba CADIARZU

onu kabul etmişti yüzyüze görüştüğmü kabul edemiyor geçmişte kalmış ne farkı var yani 3 sene önceki olay ya

en kötüsüde o ya ben evde ağlama krizine girince öğrndiler tabi ama adamın umrunda değil bu kız ailesine ne der hergün gelir bize soracaklarını biliyor ama yok çok sinirli ve görüşmüyor benimle aradım gel konuşalım uygun değilim çok sinirliyim diyor görüşmicekmiyiz diyorum bilmiyorum hazmedemiyorum ben bunu hazmedemem diyor
ilkini hazmetmiş bu sefer ne olduda hazmademedi acaba yaaa biri bişey mi dedi acaba bişey mi duydu çünkü aradan 2 sene geçmiş

günaydın bon bonlarım
ya esmacım ne oldu böle be canım dur üzülme sakin ol bi sakin olman lazım ki sağlıklı düşünesin bitanem peki aradınmı tlf la

ya biri sölediyada bir yerlerden yazı falan yakaladı sen o adamla görüştünmü dedi dedim senle ayrıyken 5 dk gördüm ben ne zaman görüştüğüü biliyorum diyor kim ne dediyse bana inanmıyor kızlar görüşmedim ben ya çok zoruma gidiyor iftiraya kurban gidiyorum

günaydın bon bonlarım
ya esmacım ne oldu böle be canım dur üzülme sakin ol bi sakin olman lazım ki sağlıklı düşünesin bitanem peki aradınmı tlf la

aradım ağladım zırladım gel konuşalım dedim gelmedi iki üç laf deyip yüzüme kapatıyor telefonun kapatıyor ben senden 10 kat daha kötüyüm iyi değilim karşıma olsan sana vururum diyor hayatta bayana el kadırmaz siniri geçince gelecek bitti dicek galiba çünkü hazmedemem dio dedim ayrıydık farketmez her ayrıldığında onamı koşucaksın diyor yaa

ya biri sölediyada bir yerlerden yazı falan yakaladı sen o adamla görüştünmü dedi dedim senle ayrıyken 5 dk gördüm ben ne zaman görüştüğüü biliyorum diyor kim ne dediyse bana inanmıyor kızlar görüşmedim ben ya çok zoruma gidiyor iftiraya kurban gidiyorum

bence ailende öğrendi madem durumu annenle konuş annen arasın akşama gelsin annenin kıramaz öyle konuş sende görüşmedim diyosan görüşmemişindir
nerden nasıl okuyolar ya yazılanları nerden buluyo bilgisayardan anlamıyorum

sakin ol seni seviyorsa bunu anlaması lazım anlamıyorsa onda da sorun var demektir ama tabi sen de hatalısın ama sakinleşir merak etme yalnız bu durum sana ilerde çok sorun açar aileler de öğrendiyse en ufak hatanda onun ailesi yüzüne vurur bunu tühhyaaa son anda olması kötü olmuş ama nişanlın da niye ailelerin duymasına izin verdi anlamış değilim çok sinirlendi galiba bence arar seni o biteceğini sanmam oyuncak değil bu işler ayrıca sanki aldattın da yalnız genç kızlara tavsiye her ne sebeple olursa olsun ii niyeli de olsanız kimseyle gidip görüşmeyin en başta sen gitmemeliydin çocuk seni rahatsız etmeye devam ederse de nişanlına anlatırdın ozaman çok güzel olurdu ama neyse geçmiş artık sakin olacaksın bu durumda bekle bakalım

ya ark da bi manyak niye forwad yapıyo ala ala ya

yok gülüm bu forwad olayı kapandı şimdi nereden öğrendiyse istanbuld ayüzyüze görüştüğümü öğrenmiş ben o zmn istanbula gitmiştim bana ist görüştünmü die sordu 3 sene önce yok deidm şimdi görüştüğümü öğrenmiş kızlar tek bile değildim ya müdürüm vardı yanımada 10 dk durdu gitti müdür kestane şekeri almaya gitti ben dedim beni rahat bırak ben hala onu seviyorum ya bu olay için insan terkedermi ya

roboto katılıyorum canım hemen öle bitermi kolay değil öle şu an o sinirli ondan böle tapki vermesi çok normal canım bi sakinleşmesini bekle oda sağlıklı davranmıyo şu an sinirli olduğu için

robot oun ailesi bilmiyor benim ailem biliyor gözü okadar kararmışki annem arasada gelmez robot ben görüştüğümde ayrıydık nişanlımda düzeltmek için birşey yapmıyordu tekrar barışacağım aklıma gelmezdi yüzüğü ailesine yollamıştık ciddi ayrıydık o dönemde onu unutmaya çalışıyordum buda arayınca görüştüm ne bilim böle olacağını tekrar nişan yapacağımı onun yıllar sonra duyacağını

yok gülüm bu forwad olayı kapandı şimdi nereden öğrendiyse istanbuld ayüzyüze görüştüğümü öğrenmiş ben o zmn istanbula gitmiştim bana ist görüştünmü die sordu 3 sene önce yok deidm şimdi görüştüğümü öğrenmiş kızlar tek bile değildim ya müdürüm vardı yanımada 10 dk durdu gitti müdür kestane şekeri almaya gitti ben dedim beni rahat bırak ben hala onu seviyorum ya bu olay için insan terkedermi ya

yok canım rahat ol bitmeye bitmez çünkü nişanlanmışınızda madem hazmedemicekti neden tekrar barıştı senle neden nişanlandı
demek ki sana bitmiş olan olay onun için bitmemişki hala araştırmış baksana

yok canım rahat ol bitmeye bitmez çünkü nişanlanmışınızda madem hazmedemicekti neden tekrar barıştı senle neden nişanlandı
demek ki sana bitmiş olan olay onun için bitmemişki hala araştırmış baksana

yok canım o konuyu kapattı birkez olsun açmadı yüzüme vurmadı
ya kızlar bok yedim ya cuma günü onun face girdim bir mesaj gelmiş dedim sana mesaj gelmiş çok karşıdır böle şeyler sen benim mesajı nasıl görüyon dedi dedim duvaına yazı yazmıştım oradan falan bende seninkine bakıcam dedi eşeğin aklına karpuz kabuğu düştü facee girdim gelen kutusunda birşey yok ama gönderilenlere bakmadım galiba oradan bir yazı buldu benim yazdığım bir yazı yoksa öle kimseye inanmaz sorardı

yok canım o konuyu kapattı birkez olsun açmadı yüzüme vurmadı
ya kızlar bok yedim ya cuma günü onun face girdim bir mesaj gelmiş dedim sana mesaj gelmiş çok karşıdır böle şeyler sen benim mesajı nasıl görüyon dedi dedim duvaına yazı yazmıştım oradan falan bende seninkine bakıcam dedi eşeğin aklına karpuz kabuğu düştü facee girdim gelen kutusunda birşey yok ama gönderilenlere bakmadım galiba oradan bir yazı buldu benim yazdığım bir yazı yoksa öle kimseye inanmaz sorardı

senin yazdıklarında kötü bir şey yoksa neden sana kızsın ki

X