mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

iş yerindeyim şuan patronda burdaa daha da sıkıldı içim
offffffffffff offfffffffffff yaaaaaaaaaaaaa

hımm zor tabi müdür de benim yanıma geldiğinde ben de öyle oluyorum gitmeyecek mi patron peki hep orda mı dikilecek ağaç gibi

hımm zor tabi müdür de benim yanıma geldiğinde ben de öyle oluyorum gitmeyecek mi patron peki hep orda mı dikilecek ağaç gibi

yok öyle dikelmiyo dolaşıyo ofisin içinde çok yüksek sesle konuşur bana bi zararı yok ama onun yanında sigara felan içmiyorum babamın arkadaşı olur kendisi o yüzden öğlen anca giderrr
ben bazı şeyleri içimde yaşarım sorunlarımı kimseye anlatmam anlatacak pek kimsem yoktur o yüzden içimde büyütürüm :sinifsinif:

yok öyle dikelmiyo dolaşıyo ofisin içinde çok yüksek sesle konuşur bana bi zararı yok ama onun yanında sigara felan içmiyorum babamın arkadaşı olur kendisi o yüzden öğlen anca giderrr
ben bazı şeyleri içimde yaşarım sorunlarımı kimseye anlatmam anlatacak pek kimsem yoktur o yüzden içimde büyütürüm :sinifsinif:

hımm sigara içemediğin için senin sıkıntın kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

içme ne var hem kapalı alanlarda içmek yasak kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

balkonda iç bari içecekssen o zıkkımı kaydirigubbakcemile

sen anlat bana ben dinlerim sorunlarını ii dinlerim ii de akıl veririm sırnaşık şeysırnaşık şey

akıl küpüyümya maşallah her derdi olan bana geliyor o yüzden senağlama

hımm sigara içemediğin için senin sıkıntın kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

içme ne var hem kapalı alanlarda içmek yasak kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

balkonda iç bari içecekssen o zıkkımı kaydirigubbakcemile

sen anlat bana ben dinlerim sorunlarını ii dinlerim ii de akıl veririm sırnaşık şeysırnaşık şey

akıl küpüyümya maşallah her derdi olan bana geliyor o yüzden senağlama

benimn ki bi garip boşver içimdekileri
çok sigara içmiyorum ben 1 paket 5 gün fela ngider bana sıkıntım o yüzden değill
kimsede yok uyanamadı galiba kimse esma gelinliği ne yaptı acaba merak ettim

tmm cnm bakıyorum napayım ya alışveriş merkezine gttm alşverş yaptm biraz öle vakt geçrdm işte

tmm cnm bakıyorum napayım ya alışveriş merkezine gttm alşverş yaptm biraz öle vakt geçrdm işte

ne aldın bakayım avm den kimseler yok bugün topicte nedense alanyaya tatile gelecektik sonra vazgeçtik bu sene yazın gelecektik oralarda hem fiyat hem hizmet açısından önereceğin bir otel var mı

vayyy vaayyy bakşlara bak
adamı yersn sen bakşlarnla:):)

X