mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

herkese ii tatiller pazartesi görüşürüz inş. zuzu sen de canını sıkma haftasonu çık bi boğaza bir boğaz yap denizi kokla en olmadı çukulata ye adres ver göndereyim sana çukulata belki moral olur sana kendine ii davran ok opuyorumnanaktan

anladım canım allah yardımcınız olsun kayınbaba niye geliy oonu anlamadım biizm ki kesinlikle gelmez hiç bişeye burnunuda sokmaz

sorun o gelmiyor aslında kendi gidiyor beğeniyor bir yemek takımı gördüm kütahya porselen
bir halı var yeni çıkmış saray yok ben onu kızıma alacam git bak beğen alim ben onu kızıma alıcam böle kaydirigubbakcemile3
tek başın abeğeniyor -du biz devreden çıkarana kadar

iyi bende ne olsun hiç bişey yapmadım h.sonu eve gittik c.tesi nişamlımla kiracı çıkmıştı ona bakmaya bazı yerlerin ölçüsünü aldık işde pazar günüde evdeydim dinlendim
sen ne yaptın

benim de c.tesi misafirim geldi pazar da evdeydim hava soğuk zaten dışarı çıkmaya insan cesaret edemiyorki

ne yaptn misafirlerine
kim geldi kim di misafirlerin

önemli misafirlerim vardı bir üniversitede dekan kendisi valla yaptım bir şeyler bi tane meze tarzı yoğurtlu bir şey yaptım yanına ağzı açık börek kısır tatlı dolma sardım küçük pizza ekmeklerinden yaptım mısırlı salata yaptım bir de ağzı açık simit yaptım yeter mi

yemekten çatladılar zaten 2 gün yemek yemezler artık sırnaşık şey

yeter canım ne olsun daha çayamı geldiler dekan erkek mii

ağzı açık börek dediğinle ağzı açık simiti anlamadım nasıl oluyo onlar
kanlıyarık böreğinemi benziyo

ağzı açık börek dediğinle ağzı açık simiti anlamadım nasıl oluyo onlar
kanlıyarık böreğinemi benziyo

dekan erkek evet çaya geldiler dayımın oğlu oluyor dekan olan ağzı açık simit kaşarları falan dışarıda oluyor şu simit center lardaki gibi

hmm vercen mi tarifini yerimseniben

tarifleri aklımda tutamamki ben evde var ama burda yok veririm merak etme bu arada kimse yok daha sana bari göstereyim albüme yeni resim ekliyorum baksana en son halim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…