mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

bu arada biliyormusunuz bu ara anaçlığım had safhada bir bebek yapmayı çok istiyorum inş.
ben ve bebek çok tuhaf değil mi kaydirigubbakcemile3

bebeğim çok güleç olur herhalde sürekli gülme krizine sokarım ben onu anlatırım saçma sapan şeyler iimi sırnaşık şeysırnaşık şey

bende bir zamanlar bebek çok istiyodum kafaya çok taktım ve belli bir süre olmadı
sonra akışına bıraktım hayatıma girdi
sende istiyosan akışına bırak çünkü annelik çok güzel bişey sana da iyi gider

zaten şu an bir çalışma yok çalışmalar 3-5 ay sonra başlayacak da ben ve çocuk hiç kendimi birarada göremezdim kimse de göremezdi uçuk kaçık kendi başına buyruk bir tiptim ama şimdi çok istiyorum

bana neden ii gider CADIARZU

öncelikle çok içtensin sıcaksın güleçsin sonra en önemlisi bazı konuşmalarında anaçlık duygunu ön plana koyuyon farkında olmadan
o yüzden sana ii gider dedim
hatta basak burcusun

öncelikle çok içtensin sıcaksın güleçsin sonra en önemlisi bazı konuşmalarında anaçlık duygunu ön plana koyuyon farkında olmadan
o yüzden sana ii gider dedim

utandım yanaklarım kızardı iimi:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:

eşin ne iş yapıyor senin aklıma geldi bir de yaşın kaçtı unutmuşum

bncede yaaa robot doğur bitaneee bu dünyaya senden bitane daha gelmeli:)

bncede yaaa robot doğur bitaneee bu dünyaya senden bitane daha gelmeli:)

yağcıya bak yağcıya kaydirigubbakcemile

öyle miyim acep :kedi::kedi:

yalnız ben bile fazlayım bu dünyaya öbürü gelirse kıyamet kopacak demektir yawwwsırnaşık şeysırnaşık şey

slm kızlar nasılsınız
bizde haftasonu cuma cumartesı
geç kaltık kahvaltı falan ancak girebildim ama çok vaktım yok malesef
yarın fransızcadersım var ödevımı yapmadım şimdiçocuk uyuyorken az çalışayım görüşürüz

git de ödevini yap tembell:mymeka::mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…