mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

öğretmenevlerini seviyorum ben ..hem de aile yeri oluyor ipsiz sapsız adam olmuyor ..babam öğretmen ama tabi artık kartı geçmiyor :)) ama kamu görevlisi olunca fiyatlar ii oluyor ...denize gireriz alanyada geizlecek yerleri gezeriz ..biraz da yatar dinleniriz ..hem de daha ucuza gelir :)) çok amaçlı yani :)) sinopta da öğretmenevinde kaldık :))

ama bnde görmk istiyomm neden beni dışlıyorsunuzzmafoldumben bnde kadınlar kulbu kızıyammmafoldumben

yazıklar olsun sana robot:) sen tatildeyken kimse uğramazken topiğe ben hep sen varmışın gibi yazdım hıhhh:dilcikar:

seninle aramızdaki konuşma dili faklı ulennn biz o şekilde anlaşıyoruz bu şekilde değil :))))

sus ulen hıhhh başlarım böyle konuşma diline heee:))))))))))) he bak şimdi mersine gittiğim gün mersinin merkezinde dolaştık o gün akşama kadar cın cın boncuk mağaza falan neyse dolanırken bir baktım böyle kına kıyafetleri çiçek satan bir mağaza var orda kına koyulucak bir tas mı diyim kapmı diyim öle bişiy dikkatimi çekti böyle beyaz tülle kağlanmış inciler dikilmiş falan....tanesi 500 tl di 2 tane aldım bir beyaz bir kırmızı örnek dursun diye annem dedi basit bişiy ben bunu daha çok süsleme yaparım falan dedi ama olsun fikir oldu en azından dur resmi atam

dur bir kaç tane de evde var öle nikah şekeri örneği çerezlik falan

Eklentiler

• $DSCI0244.jpg
    7,3 KB · Görüntüleme: 39
  • $DSCI0248.jpg
    10,5 KB · Görüntüleme: 32
  • $DSCI0247.jpg
    11,4 KB · Görüntüleme: 43
  • $DSCI0251.jpg
    10,9 KB · Görüntüleme: 42
  • $DSCI0250.jpg
    11,3 KB · Görüntüleme: 40
süslersen belki güzel olur ama beğenmedim ben bunu ..bu arada annenin resmi yokmu hiç çok merak ediyorum da anneni ..

neyini beğenmedin mesela bunun içine kına koyup hani gelinin etrafında dönüyolarmış :)
dur annemide kardeşiminde koyam face ama çabuk bak kaldırıcam annemi koymam normalde face:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…