mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

bazıları benzetiyo bazıları benzetmiyo canım o benim ya canım ama burda çok kara ben sana normal yanmamış halini koyarım

tamam ama bence kesinlikle çok benziyorsunuz ben çok benzettim ...senin yaşlanmış halini görmüş gibi oldum :))))

hadi ya mutlu oldum valla:))))))))))) kardeşimin yanında nasıl minicik kalıyorum baksanıza profil resmine

evet kardeşin de göbekli maaşallah ..aynı tosunumla ben gibi :))) aman olsun yiğidin malı meydandadır :))))))))))))))))))))))

he valla bizimkide tosun sarılıyorum ama kolum yetişmiyo :)))))))) abim sanıyolar hep:) bende yanında böcek gibi:)

ay ben bu çiçeği eve götürmeyeyim diyorum işyerinde dursun ..suyu da var ..bir süre dursun sonra kurutup saklarım diyorum ...hala onun mutluluğu var içimde ...şoka uğramak böyle yapıyor insanı :))

bencede iş yerinde kalsın her sabah güne güzel başlarsın:)

ben şimdi ne etsem bu adamı :)) hep şaşırtıyor beni ...başka yerde söylemiyorum nazar değmesin diye ...çok seviyorum ben bu adamı yaa..hele de böyle ummadığım anda yaptığı zaman bir başka keyif alıyorum ..özel günlerden daha çok mutlu oluyorum böyle zamanlarda ...çok duygusalım şuan hee :))

aman hamilemiyim diye düşünmek istemiyorum daha çok üzülüyor insan ozaman ...o konuyu hiç düşünmemeye çalışıyorum ..duanı esirgemiyorsun değilmi ...ben çıkıyorum millet herkese ii akşamlar

ayrıca ben aşırı duygusal biriyim de çaktırmam :)) azıcık üzüntülü bir mevzu olsa hemen ağlarım üzülürüm ..

kız delimisin sen tabiki deli gibi haberini bekliyorum dularım hep seninle robot ALLAH^' a emanet ol daha doyamadım bugün sana yarın acısını çıkartırız iii akşamlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…