mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

balığı yiyemedik aç aç gittik otele sinirden iştahımız kesildi iimi :))

ay çok güldüm ya senin o halini çok görmek isterdim heee robot ha ha ha

efuli bu gidişle alanyaya geleceğiz galiba ..sana bir şey soracağım alanyda otellerde çok rus varmış doğrumu ..bir de çok pismiş ruslr ..ben o herfilerle aynı ortamda olmak istemiyorum ..daha çok türklerin kaldığı bir aile oteli seçeceğim araştıracağım ..önerebileceğin otel varmı yaaa

ay şu yan tarafta çıkan reklamlarda iki göğüs çıkıyo top gibi yusyavarlar bid ehapla oluyomş heyy allahımmmm

göğüs yine ii ..şimdi bacak yaptırma moda :)) sitede resimlere baksanıza bir ..millet çarpık bacaklarını ameliyatla düzeltiyor bir de ameliyat öncesi ve sonrası foto koyuyorlarya hey ALLAHIM bence buna denir :)))

efuli bu gidişle alanyaya geleceğiz galiba ..sana bir şey soracağım alanyda otellerde çok rus varmış doğrumu ..bir de çok pismiş ruslr ..ben o herfilerle aynı ortamda olmak istemiyorum ..daha çok türklerin kaldığı bir aile oteli seçeceğim araştıracağım ..önerebileceğin otel varmı yaaa

canım oteln kalitesine göre değişir o eğer kalitesi yüksek bi otelse rus müşteri pek almaz zaten ama ruslar çoktur evet doğru da burda türklern yoğunlukta olucagı bi otel bulabilicegini sanmıyorum kuzum

göğüs yine ii ..şimdi bacak yaptırma moda :)) sitede resimlere baksanıza bir ..millet çarpık bacaklarını ameliyatla düzeltiyor bir de ameliyat öncesi ve sonrası foto koyuyorlarya hey ALLAHIM bence buna denir :)))

ayy evet bnde pazar güün magazinde izlemiştim onuuu neir bu millete kendini güzl gösterme çabaları

neden biliyormusun insanlar artık hep dış güzelliğe önem veriyorlar da ondan ..bacaklarını yaptıracaklarına insani özelliklerine bu kadar çaba harcasalar herkes melek olur çıkar ama nerde

yeri nasıl oranın denize yakın sanırım güzele de benziyor ..denize gireriz etrafı gezeriz yeter ...illa otel olması şart değil yani

öğretmeni güzeldir buranın can denize yakın hizmeti flanda güzelmiş yemekleri flan le duymştm

ii ozaman ..senden naber bu arda siyah da bir başka yakışıyor sana hee..suratın güzelya ne renge boyasan güzel oluyor zilloş seni ...

X