mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

böyle nikah şekerleri gelince hepnsaklıyorum fikir olsun diye zaten bu gidişle saklamakla yetinicem:)))))))))))))))))))))

Eklentiler

• $DSCI0252.jpg
    12,6 KB · Görüntüleme: 28
  • $DSCI0253.jpg
    10,7 KB · Görüntüleme: 34
  • $DSCI0257.jpg
    12 KB · Görüntüleme: 28
  • $DSCI0254.jpg
    9,8 KB · Görüntüleme: 21
anladım da beğenmedim ben bu kapları diyorum sana :))
tamam kardeşini gördüm merak etme ama şok oldum kulağı küpeli :))))
tamam koy kaldır bakayım

kelebekli olan fena değilmiş diğerlerini beğenmedim ...sondaki de fena değil gibi ama tam belli olmuyor ..sondaki sana uyar ama tüylü çünkü ..sen seviyorsunya tüyü :)))

kız kardeşimi görünce bende şok geçirdim küpe takmaz orda takmış mıknatıslı:)))))))))))))))))

kardeşine benden selamlarrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kız küpeye nie şaşırdn bu kadar robot

ben erkeğe hiç yakıştıramıyorum o küpeyi ..racona ters yani :))))

vardı resimlerinde kardeşim diye yazıyordu ..eli yüzü dügün biri ,kot mu vardı üzerinde ne gördüm de tam hatırlayamadım ..hani annen yok

yok normalde kulağı delik değildir takmazda ama tatilde mıknatıslı takmış bende şaşırdım kız nerde resmi var kardeşimin

bana göre kadın kadın gibi olmalı erkek te erkek gibi ben bilmem orasını burasını ..yaa zuzu ilk fotolarına baktığımda vardı şimdi yok iimi

haaa tamam oda mıknatıslıydı doğru ama hayatta deldirmez zaten denemelik taktı normalde takmaz yani hayatta hele mahalleye öle girmez maçodur bizimkide oldukça merak etme:))))))) dur kouyorum profile annemi ama baya kara annem orda normal halini koyarım sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…