mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

yok be :))))))) manyak şey :)) güldürme beni ...ulennn işyerine geldim ..gelmeden önce tosunumla konuştum 3-5 kere ..adam hiç farkettirmedi...işyerine bir geldim ..masamda bir çiçek ( albüme koyuyorum resmi ..) şoka uğradım ..ben olmayınca oda arkadaşım almış çiçeği ..bana diyorki eşin göndermiştir diye aldım ...özel bir günmüydü bugün filan ...ben tarihi unuttum :)) şok oldum ..hafızamı zorluyorum bugün günlerden ne ? özel bir gün mü :)) cık yok değil ...arkadaş yoksa sapıkmı ben eşin diye aldım çiçeği ayşe demesin mi ..içindeki notu okuyana kadar altıma ettim heee :)) eşim yollamış bir de not yazmışki mutluluktan düşüp bayılmamak elde deği l..çok şaşırdım gözlerimden damla damla yaş aktı ...her zamanki gibi yine şaşırttı beni ..gelen giden çiçeği soruyor ...

hani ulen resim nerde bakem sen benim tatil fotolarına baktınmı bu arada

resimler albümde ... tatil resimlerine baktım yorum yapacaktım ama şimdi face te biri okur sen rencide olursun yanlış anlar diye yorumları buraya sakladım :)) bak ne kadannnn anlayışlı bir kadınım :)) tatil resimlerimin yorumlarını alayım pleeeaase..
senin resimlerin çok hoş ..üzerindeki siyahlar harika çok yakışmış ..güzel de yanmışsın tenin gayet güzel duruyor zilloş ...ama şu yüzünün zayıflığına bir çare bul hemen ..o da biraz tombişleşse süper olacak..

mini çok yakışıyor sana ama çok giyme zilloş :))
sizin yazlık bizim yengemin yazlığı ile ikiz gibi çok benziyor ama orası değil tabiki ..zaten erdemlideki yazlıklar hep böyle birbirinin benzeri...

bu arada yakında akraba çıkacağız heee :) zaten dayımın eşi de malatyalı ..

tahmin ettim yorum yapmayacağını biliyordum merak etme:) bu arada evet erdemlide de kalmıştım daha önce güzel yer ....üstümdeki puantiyeli badiye gelince 3 milyon gri badide 3 milyon:)valla ALLAH'tan şemsiye altında gölgede yandım güneşte yansaydım görünmez olurdum heee:)siyah etteğimin üzerine giyindiğim siyah yelekte 10 tl:)bak gri badili beyaz etek giyindiğim fotolarım senin için makyaj yapmadım orda farkettinmi:)

gördüm evet merak etme ..ii yanmışsın patlıcan gibi kızarmışsın :)) tahmin ettim kıyafetlerin fiyatlarını :)) sen benim beyşehir fotolarıma baktınmı ..suratım nasıl yanmış ..bana yanmayı çok yakıştırıyorlar sence de öylemi ..yanınca gözlerim daha çok ortaya çıkıyormuş ..gerçi o resimlerde amele yanığı oldum o ayrı :) krem sürsem de beyaz tenliyimya hep amele gibi oluyorum yaa :))

ne kırmızısı ulen kırmızı olmam ki ben:)))))))))) evet gelelim benim yorumlara kırmızı kıyafetli olan fotoların bi harika acayip hoşuma gitti hoşuma gitti çok yakışmış....morlu olan fotoların beğendim bide balıklı fotonuz var ya masada çekilmişsiniz aklıma hemen anlattığın kuru balık olayı geldi beni bi gülme aldı bu arada manzaralar bi harika valla hepsine bayıldım gitmiş kadar oldum

bu arada tosununa aldığın badiyide görmedim sanma yakışmış eniştemize:)

evet işte o kuru balık beklerkenki aç halimiz:)))
kırmızı ve beyazı çok yakıştırıyorlar bana zaten ..bu sene yazın hep pantolon etek giydim ...çok rahat oluyrmuş tuttum bu pantolon etek olayını ...ama boyum kısa bir de zayıf olunca boyu uzun oldu biraz yerlere süründü ama olsun ne yapayım :)) 5 liraya aldım kırmızı pantolon eteği :) kıyafetlerim hep 3er 5 er lira ..kimin topicdaşıyız :)
manzaralar dehşet varya resimler başka gidip görmek başka ..mutlaka git tavsiye ederim ..biz ilerde ayarlayıp 10 gün filan oralardaki otellerde kalmayı düşünüyoruz ...
bisiklet turuna ne diyorsun :))
araplar sarmıştı ama bir görsen sadece yüzleri görünüyor kadınlar çarşaflı ..bana bile çok tuhaf geldi ...adamlar ben bisikletteyken tuhaf tuhaf bakıyorlardı ..yakıştıramadılar herhalde ama umrumda değil :))

bu arada tosununa aldığın badiyide görmedim sanma yakışmış eniştemize:)

evet malibu lu olanı diyorsun ..o da bayıldı zaten hiç üzerinden çıkartmıyor ..diyorumki ulenn adama bak cimri herif hep aynı şeyi giyiyor filan aman ne derlerse desinler onu bana karım aldı çıkartmam tabi diyor...
eniştenin bir karakter tahlilini yap bakayım dışardan nasıl görünüyor merak ettim ..gerçi zaten tanımış kadar oldun anlattıklarımla :))

bu arada yanımdaki hatun görümcem hollandadaki .. hiç dikkatini çekmedi sormadın da :)))

ha bir de siyahli halim nasıl :) baktıkça kendime gülüyorum yaa havuzdaki halime iimi :) aman ne yapayım bulamadım mecbur öyle girdim ...ama çok keyifli idi ..bağıra çığıra kaymak çok güzeldi yaaa...tosunum gidelim diyor ben yok cık biraz daha kayalım filan ..kuşuma bak ne kadar da mutlu diyor benim için :)) çok seviyorum ne yapayım çocuklar gibi :)))

tosunumun benim için topladığı böğürtlenlere ne diyeceksin :)) bir saat uğraştı toplamak için o sıcakta ..illa bana böğürtlen yedirecekmiş :)) çok severim böğürtleni..

evet siyahlı halin komik ama şirin:) balıklı resminiz favorim anısını bildiğim için:))))))))))))))))) böğürtlene bayılırım ağzımı zor toparladım:)))))))))))) görümcene gelince tahmin ettim zaten gitmeden söylemiştin yaa:) enişteye gelince dedim ya daha öncede gayet sakin mülayım birisi konuşsa bişiler anlatsa sonuna kadar dinlemeyi bilen birine benziyo ilginç oldu ya yorumum:))))))))))))))))))

kız efuli hoşbuldum tatilim güzel geçti senide face ekledim bak fotolarıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…