Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geldim kızlar siteye giremedim bende yemeği bari yapap dedim yemeğimi yaptım mutfağımı temizledim ohhh iyi oldu o iş çıktı aradan bi pilav yapacağumm
küçük fıstıklı mıstıklı bir pasta aldım kızlar birde küçük kırmızı jiletinli kalplı çikolatalardan vardı üzerinde bir tane gül olanlardan ondan aldım kalpli bir pasta tabakası olanada kırmızıdan iyiki doğdun aşkım yazdırdım ama çikolata ve o yazıyı yarın sofra hazırlıcam ya servis tabağının içne koycam
zuzu özelden ne anlatıyon robota merak ediyom
evde bir sürü kahvaltılık var ..görümcemler için dolabı doldurmuştum ama yemedi namissizler :)) biz de akşamları yemek yerine kahvaltı yapıyoruz bitsin diye ..en olmadı son gün hepsini poğaça yapacağım yolda yeriz böylece de ziyan olmamış olur ..amma da tutumlu kadınım hee :)))
:))))))))))) ay bide ne var yemekte biliyonmu robot yoğurlu havuç sarımsaklı ölürüm ben buna yaa çok seviyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tutumlu olmak lazım iyi yapıyosun bencede ben mesela bayat ekmekleri atmam ufak ufak doğrarım tavaya margarin koyarım ekmekleri koyarım bir güzel kavururum birde bir tasta yumurta kırarım azıcık un ve azıcık su çırpar ekmeklerin üzerine döker kavururum kahvaltıya güzel oluyo gıııııııcokacimcoook
kim aşık olarak evlenmedi yawwwww
ii hadi bakalım ...eşinle aşık olarak evlenmediğini biliyorum ama amma ısınmışsın aferin sana ..sevgili olup evlenenlerden aşağı kalır yanın yok ..normalde bu tip evlenenler pek ısınamazlar hemen ..tuttum bu tutumlarını alkisalkisalkis
zuzu ile aramızda çok özel mevzular var :roflol::roflol:
umu tabiki ...hani böyle bizim gibi sevgililik dönemleri v.s. olmadı o açıdan diyorum ..
ALLAH daim etsin ..eşim çok iyi ama bi görsen peşimde pervane bir dediğimi iki etmiyo gözüm bir şeyde kalmasın diye elinden geleni yapıyo anneme babama çok sayğılı onun bu huyları da çok önemli olduğundan ısındı eşime canımmmm
önceden aşık olup o aşkı evlenince yitirmekdense evlendikden sonra aşık olup o aşkı öyle tadıyorumm opuyorumnanaktan
oldu canım 4 ay konuştuk bir sene nişanlı kaldık sadece aşık olarak çok beyenerek teklifini kabul etmedim onu demek istiyorum deli gibi de aşk yaşamadım tabi kii