mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

puhaaaaaaaaa kız robot linki kaydettim heee bende yaparım bide bende değişik kişiye özel tişört tasarımları var öle şeyleride seviyorum

tişört ben de yaptırdım yiğenime yaptırmıştım çok beğenmişti üzerinden uzun zaman çıkarmadı kerata kaydirigubbakcemile3
he he sabaha gaderr yapacan sen
kızın hevesini kırmayak barımmm illa sabaha kadar diyo kızz

olmaz ama şimdiden bilsin ..sabaha kadar sanıp da 5 dakika sonra bitince bütün hayalleri yıkılmasın :roflol:

hay allahım bu kadar yüzsüzlük olmaz yaaaa olmazzzzzzzzzzzzzzzz git ya git ala ala

bence siz biraları için kafayı bulun sonra da sen giy kırmızıları al sana hediye ...kafaları bulunca iii de muhabbet edersiniz hee..filmlerdeki gibi başlarsınız gülüşmelere falan ..amma cilveli bir akşam olur iimi :roflol::roflol: gerçi sen sabaha bu sefer öğlen 3 te filan kalkarsın orası kesin:roflol:

şarapdaalıcam masa hazırlayacağım için şarap yemekde olcak zaten
eşimle içeriz zaten otururz konuşuruz uzun uzun ben hemen çarpılırımda eşimde tık olmaz o seviyo biranın tadını 7 tane felan içer ben bira sevmem rakı şarap votka bide siğarayla içersem tek kadehde giderim hemen

bu arada millet bugün cep telefonu da alacağım ..bu 4 ..telefonum kaydirigubbakcemile3 2 sini tuvalete düşürdüm diğer ikisini de hatırlamıyorum :roflol: o yüzden 3.telimi eşimin kaç sene önceki teli vardı yıkık dökük onu kullanıyorum ..eşim çok istedi alalım yenisini diye ama kendime ceze verdim artık pahalı tel ..almıyorum ..çünkü nasılsa tuvalete düşüyor :roflol: hem her türlü teknolojik alet var zaten bizim evde telin de özellikli olması gerekmiyor ..şöyle 100 liralık bir tel alacağım ...sempatiksalakcinni

kızlar ben şu köşedeki pastaneye gidem de gelem fazla konuşmayın okuması zor oluyo
yeme kyapacağum daa

kızlar ben şu köşedeki pastaneye gidem de gelem fazla konuşmayın okuması zor oluyo
yeme kyapacağum daa

tamam hadi git pasta deme nevrim dönüyor :icecream::icecream:konuşma konsuna gelince biliyorsun bizi :)))))))))))) mömkünü yok çenemiz durmaz :))))))

bu arada millet bugün cep telefonu da alacağım ..bu 4 ..telefonum kaydirigubbakcemile3 2 sini tuvalete düşürdüm diğer ikisini de hatırlamıyorum :roflol: o yüzden 3.telimi eşimin kaç sene önceki teli vardı yıkık dökük onu kullanıyorum ..eşim çok istedi alalım yenisini diye ama kendime ceze verdim artık pahalı tel ..almıyorum ..çünkü nasılsa tuvalete düşüyor :roflol: hem her türlü teknolojik alet var zaten bizim evde telin de özellikli olması gerekmiyor ..şöyle 100 liralık bir tel alacağım ...sempatiksalakcinni

tuvalete niye giriyon ki telefonla

tamam hadi git pasta deme nevrim dönüyor :icecream::icecream:konuşma konsuna gelince biliyorsun bizi :)))))))))))) mömkünü yok çenemiz durmaz :))))))

bu hafda pasta yemekden zaten öldüm ben
cuma gnün annemlere gitmiştik yarın gelemeyiz baş başa kutlayın siz diye onlarda spriz yaptılar eşime pasta almışlardı orda yedim
c.tesi akşamı eşim dışarı çıkmıştı en sevdiğim pasta framboğazlı pastadır oda gitmiş öyle almış oda sevmez pek pastayı bende bozulur diyre koca pastayı yedin 2 günde pazarda görümcemin kızının doğum günüydü orda yedim bugünde şu miniklerden alıyımda hemen bitsin yoksa öleceğimm

valla ben 6 senedir aynı tlf kullanıyom sonny ericson bide samsung tlf var iki tlf kullanıyom ama senelerdir kullanıyorum 6 senenin içinde bir kere bile tamire götürmedim o kadar fırlatmama rağman gerçöi bu aralar tekliyo sinyal veriyo ama seviyorum ben tlf seneler önce ikramiyemle almıştım bu tlf benim için değerli o yüzden ama tlf hiç merakım yok böle bazıları vardır ya hangi model çıksa alır ben öle değilim ama bozulursa naparım bilmiyorum sonny çok memnunum

ulen ben koysam cebime anlıcam hadi sevgilim ara diye bekarız sana ne oluyo evlisin hala wc girerken cepte taşıyo :)

bu hafda pasta yemekden zaten öldüm ben
cuma gnün annemlere gitmiştik yarın gelemeyiz baş başa kutlayın siz diye onlarda spriz yaptılar eşime pasta almışlardı orda yedim
c.tesi akşamı eşim dışarı çıkmıştı en sevdiğim pasta framboğazlı pastadır oda gitmiş öyle almış oda sevmez pek pastayı bende bozulur diyre koca pastayı yedin 2 günde pazarda görümcemin kızının doğum günüydü orda yedim bugünde şu miniklerden alıyımda hemen bitsin yoksa öleceğimm
oha yani yuhhh kaydirigubbakcemile3
valla ben 6 senedir aynı tlf kullanıyom sonny ericson bide samsung tlf var iki tlf kullanıyom ama senelerdir kullanıyorum 6 senenin içinde bir kere bile tamire götürmedim o kadar fırlatmama rağman gerçöi bu aralar tekliyo sinyal veriyo ama seviyorum ben tlf seneler önce ikramiyemle almıştım bu tlf benim için değerli o yüzden ama tlf hiç merakım yok böle bazıları vardır ya hangi model çıksa alır ben öle değilim ama bozulursa naparım bilmiyorum sonny çok memnunum
öyle elimde benimde bozulmadı hiç ama suyun içine düşünce mecburen bozuluyor ulenn
ulen ben koysam cebime anlıcam hadi sevgilim ara diye bekarız sana ne oluyo evlisin hala wc girerken cepte taşıyo :)

ben eskiden beri öyleyim ..eşimden dolayı değil ..babam rahatsız benim ...her an tetikteyim ..gece geç saatte yerli yersiz telefonum çalsa içim pır pır olur ..o yüzden telefonu hiç yanımdan ayırmıyorum ..senağlama

heeee o zaman başka tabi robot kız bu arada sen yemeğe çıkmıyonmu

çıkmayayım bari daha ii telefon bakacaktım ama yarın bakarım artık

niye canın bişey istemiyomu bende dün yaprak sarma yaptım hafta sonu yaprak almıştım onu yaptım dün...ama nasıl yorgundum bir bilsen yaptım hemen bugün getirdim yicez

X