- 26 Ağustos 2008
- 2.538
- 1
yoo alakası yok ...aslında bu tutum seninle başladı ..ilk konuştuğun günden beri asıl sen çalışan insanlarla dalga geçer gibi konuşmaya başladın ..sanki çalışmak suç evde oturanlar herşeyin en isini yapıyor çalışanlar boşuna çalışıyor gibi bir tavır takındın ben de sana cevap verdim ..bende her zaman ilk intiba çok önemlidir ..bir insanın konuya direk çalışma mevzusuyla giriş yapması ve çalışanları küçümser gibi konuşması bende ii bir intiba bırakmadı şahsen ..neyse zaten kıyaslama sorunu olamaz sadec herkese kendi anladığı dilden konuşmaktır bunun adı hepsi bu ...
burası gayet samimi bir ortam ..biz birbirimize acımasız eleştirileri çok yaparız ..maksat canım cicim değip yalakalık etmek değil ..burası gerçek bir ortan yalansız dolansız ..herkes birbirini eleştiriyor bunda ..olması gerkeen de bu ..eğer samimiyet aranıyorsa tabi
hiçbir zaman çalışan insanları eleştirel bir konuşma yapmadım ki daha bu yıl evde oturan bir insanım bunu daha önce belirttim ve emin olun çalışan bayanlarla her zaman gurur duyarım kesinlikle aksi söylenemez sanırım söylediklerimi tek pencereden algılamışsın olabilir.ben sadece üreten insanların sadece çalışanlar olmadığını söyledim.üretmek tek fonksiyonlu değildir çünkü bunu benim açıklamama gerek bile yok.Ama insanların içinde bulundukları durumu hiç düşünmeden kendi standartlarınızda görerek eleştirmeniz adil değil.ben herkesle dertleşebilen biri değilim reel hayatta o yüzden burdayım ama dediğim gibi yalnızlığıma ve sıkıntılarıma çözüm bu da değilmiş