mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

ay çok sevindim robot yaaaa umarım herşey iyi olur senin için bu arada ağva güzel robot ben de gittiğim için yapam yorumumu benimde resimler vardı bir kaç eklerim....3 gün kalmıştım

umu gayet güzelmiş bence ben beğendim doğayla başbaşa işte nesi var

ya banada biri mail atabilirmi acaban bende baksam hani iyi olur dimi:)

he sen sınava girdin dimi robot nasıl geçti sınavınn

ay çok sevindim robot yaaaa umarım herşey iyi olur senin için bu arada ağva güzel robot ben de gittiğim için yapam yorumumu benimde resimler vardı bir kaç eklerim....3 gün kalmıştım

sağolasın zuzu ...
umu hiç çalışmadan girdim sınava biliyorsunuz ..valla zuzuya da anlattım 6 sene sonra sınava girmek zormuş konsantre olamadım bildiğim soruları yanlış yaptım filan ama yine de 80 üstü alacağım sanırım öyle gözüküyor ..çalışsam 90 ve üstü kesin alırdım ..80 üstü de bana yeter ..ben zaten ileride eşim başka ile atanır yükselirse filan onunla beraber giderim diye yanımda bulunsun diye girdim ..hayırlısı artık ..ama kendime bravo çekiyorum bunca seneden sonra çalışmadan 80 almak zor iş ...

dedim ya dere kenarındaki hotel lerin manzaraları güzel yoksa ağvayı beyenmedim küçücük bir yer zaten ogönderdiklerim hotelin içi orası çok güzel

kaç gün şimdi....bu arada 3 tane manzara resmi var başka yok dimi

yok iki mail olacak her birinde 3 resim var ..aynı dediğim gibi iki hafta inş..

ben alesta motelde kalmıştım çok güzeldi bence robot beğenir az çok tanıdım gibi ben öyle tahmin ediyorum o tarz yerleri sever robot

kızlar ben evi bi hallediyim kalktım geldim buraya kalkamıyorumda arada çamaşırı astımda bide sağı solu açık yerleri silimm bugün pek iş yapasım yok

bayıldım zuzu valla buraya hee ...hanig mevsimde en güzel olur acaba

ben şubat ayında gitmiştim bak bu ağvanın öyle bir özelliği varki hem kışın hemde yazın çok güzel oluyo akşam yemek yeme yeri karanlık sadece mum ışığı var mum ışığında yemek yiyiosun şöminenin başınada otur oh ne güzel ben çok seviyorum ağvayı kendi fotolarımı bulsam kim bilir nerde

ramazan bayramında bir kaçamak yapabiliriz buraya aslında güzelmiş gerçekten ..bayramda istanbul düşüncemiz de vardı tam denk düşer işte valla.

ben çıkıyorum ..tosunuma bir iki tişört alayım bari..adam kıyafet almıyor yaa hep ben seçiyorum kıyafetlerini ..ben hergün alıyorum o ise gerek yok diyor iimi ..acıyorum herifime hee ben almasam aklına gelmeyecek ..hep aynı şeyleri giyiyor diyorumki millet de ne pinti adam hep aynı şeyleri giyiyor diyecek diyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…