mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

hayır kıskanma değil bu sefer ama uyuz oluyorum sadece.....bu arada lahmacun yapmama yorum yapmadın ....:)))))))))) uyuz yorumlar bekliyodum ama

yoruma gerek yok yine maharetli olduğunu söylemişsin ne yorumu yapayım klasik sen işte :))

şöyle :))

yoruma gerek yok yine maharetli olduğunu söylemişsin ne yorumu yapayım klasik sen işte :))

kırmızıya dikkat :))

lahmacun yaptım dedim kendimi övmedim ulen ala ala iyi neyse özele bak

lahmacun filan deme şimdi yemek konuları açma ..şurada 4 günüm kaldı tatile inş.. tatile çıkana kadar sıkacağım biraz yemekten bahsetme o yüzden :))

ha ha ben en kısa zamanda yaptığım lahmacunun resminide koyayım...bu arada 20 gün mü yoksun

yok iki hafta ama ayın 16 sında çıkıp 2 sinde burda olacağım inş..eşime izin vermiyorlar ..aslında 3 hafta çıkacaktık ama ağustosa kadar kimseye izin verilmesin denmiş onun işyerinde ..bugün yarın belli olacak işte ..zar zor 2 hafta almaya çalışacak ..benim geriye yine bir hafta daha iznm kalıyor ama eşime daha izin vermezler ..ben de kendi iznimi belki ramazanda ya da taşınma durumu filan olursa ozaman kullanırım diyorum

devletin o güzelliği var işte ..kanuni hakkın sonuçta ama eşimin de kanuni hakkı mesela 20 gün ama 15 gün ancak kullanacak ..heryerde bir olmuyor işte ...inş. bir sıkıntı çıkmaz da verirler izini ...vermezlerse mahvolduk demektir..

bu arada albüme resim koyulmuyorya yöneticilere bildirdim gereğini yapacaklar

iyi yapmışsın ha ha haaaaa ben sana bişey daha anlatıcam ama birazdan dün çok mücadele verdim:))))))))))))))

günaydınnnnnn
robot resimleri mail attım ağva dakiler

zuzu bu arada sorulara cevaplara baktım da 80 alıyorum galiba daha üstü de olabilir :Saruboceq:

he sen sınava girdin dimi robot nasıl geçti sınavınn

X