ben de haftasonu sınava girdim ...6 sene sonra sınava girmek ne zormuş ...amma stres yaptım ..bir de çalışmadan girince insan kendini hiçbirşey bilmiyormuş gibi hissediyor ..çalışarak girince daha bir güven oluyor kendinde rahat oluyorsun ..bir de artık memur olmuşuz ilk girenler gibi olmuyoruz ..bazı soruları sallıyoruz tutarsa tutar hesabı :)) yaş da geçiyor artık ..yaptım birşeyler ama bakalım hayırlısı ...yine 80 alırım herhalde ...hayatımda zaten bir sürü sınava girdim hiç 80den düşük not almadım ..kafam zehir gibi mübarek
çalışarak girseydim 90 üstü alırdım kesin..ben sınava girdim bizimkiler heyecanlanmasın diye sadece anneme söylemiştim ..o da sabah aramış e sınava girdim tabi bulamamış ..ben her sınavdan önce mutlaka annemin babamın duasını alır öyle girerim sınava ..sınavdan çıktım annem sordu işte nasıl geçti diye ..ben de dedim eh işte filan ...arkadan babam diyorki amaaaan sınav da onun için laf mı ..hiç çalışmadan da girse yine 80 den aşağı almaz o hiç aldığını grdünmü seni yiyor diyor :)))
konsantre olamadım bir de..hayatımda öss de bile yarısında soruları yapıp çıkan biriyimdir ben ...çok hızlı soru çözerim ..hatta dershanedeyken millet bana kızım ne tuhafsın sen derlerdi:)) çünkü soruyu mırıldanarak okur işte cevap şu derdim :)) ama ilk defa bir sınavda soruları zor yetiştirdim ...konsantre olamadım bir türlü ..hele ilk on dakika hiçbirşey yapamadım öyle bön bön baktım inan :)) bir de bekarlıkla evlilik bir olmuyor ...bekarken kafa rahat sadece bu olaya konsantre oluyorsun ..evli iken kafanda bin türlü tilki var kafa karışık ambalaj gibi ...benim kafada sınavda iken hala tatil vardı iimi :))
ALLH herkesin yardımcısı olsun sınav psikolojisi zor iş ya..
biz de sınavdan geldik evde dinlendik ..tatil planı yaptık ...sinop ta bir otele yer ayırttık ..inş. havalar yağmaz da işe yarar ..sinopun güzel havasına denk düşersek denizi süper olur ...safranbolu amasra sinop yapacağız bir aksilik çıkmazsa ...oradan da ver elini trabzon ...
dün de oltu kebabı yemeye gittik ..kebapçı beni sinir etti yaaa..fırçalayacaktım da herifi tosunum hiç sevmez öyle şeyleri :)) yaawww adama şunu yiyeceğiz diyoruz adam şunu da getireyimmi bunu da istermisiniz filan dellendirdi beni yaa..ne istiyorsak onu getirsene ...uyuz..bir de bahşiş verecektik hiç bozuk kalmamış veremedik ..adamın tavırları görmen lazımdı ..hesabı alırken çok sağolun çok teşekkürler dedi :))) bahşiş vermedikya :) insanlık hali ne yapalım ..zaten iki kebap için bir sürü para alıyorlar bahşiş vermeyince de kızıyorlarya sinir oluyorum ..sanki mecburum yaaa hayret bir şey...
bu arada ankra manzaralı bir park varmış orayı keşfettik dün ...ankara ayaklar altında kahvelerimiz yudumladık ..3-4 saatimiz orada geçti ..yürüyüş yaptık filan ..ben çok sevdim orayı ..bize de yakın ..sık sık gideriz artık oraya ..orman içinde manzara süper filan..
bu arada şu regliyi bekliyorum heyecanla ...evlilik yıldönümüze gebe haberi ile girersem çok sevineceğim yaa..duanı esirgmee..bu arada nişan albümlerindesin :)) ne salak nişanlık giyenler varya deli oluyorum ..cırt cırt renkler hey ALLAHIM albüme gel ..