mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

huhu nereye gittiniz ya nerdesiniz
canım sıkılıyo :KK43:((((

ne olsun aynı ..eski sayfaları oku ne var ne yok anlarsın :)) senden ne var ne yok

ayh üşendim şimdi okumaya zaten pc kablumbağa familyasından sürmenaj olurum hepten..arkadaşım geldi cumartesi günü bir hafta falan kalacak bugün ızılıya gitti özel bir görüşmesi var koca adayı puha ha.off en kötüsü çarşamba izmirden m,safirlerim gelecekmiş dün aradılar kesin bir gece kalırlar,puf ya gelecek zaman bulamadılar sanki tam arkadaşım gelmiş cuk oldu yani en beterinden neyse zaten evham yaptım iyice napıcam nerde yatırcam diye evim çok büyük değil çünkü,valla vericem ellerine yastık çarşaf yaz günü buldukları yere kıvrılsınlar napıyım yemek ne yapğsam ne yapsam diye düşündüm şu mönüyü çıkardım bak bakim nasıl.mercimek yahut herhangi bir çorba çeşidi,nohut,pilav bir de mantarlı patates sandalı salata karpuz zart zurt işte

hemm az daha unutuyordum senin sınav nasıldı elle tutulur bir sonuç çıkar mı nedir yorumun

ben de uzun süre yazmayınca sayfaları talan ettin sandım :))) çok üşengeç olduğun belli canım ..demek koca adayı ile görüşmek için en ideal otel senin orası ..gelen koca adayı ile görüşüp senin evde kalıyor desene :)) kocan kızmıyor iiki arkadaşına ...e bir gün iki gün değil tam bir hafta yaaaawww ...menün çok zayıf bir de hamarat ev hanımıyım ayaklarına yatıyorsun ...bir de yeri gelince yok efendim çalışıp da yorulamam diyorsun ama ben çalışan bir bayan olarak görümcemlere yaptığım menüyü saysam dudağın uçuklar seni üçe katlarım valla ...önemli olan evde oturmak değil madem oturuyorsan bir işe yara :)) öyle uyduruktan yemekler yapıp da milleti başımdan savacağım diye uğraşma ...hani bunun tatlısı böreği çöreği ...hani mezesi aperatifi v.s. sen böyle misafir ağırlıyorsan git çalış daha ii be :))

ben de uzun süre yazmayınca sayfaları talan ettin sandım :))) çok üşengeç olduğun belli canım ..demek koca adayı ile görüşmek için en ideal otel senin orası ..gelen koca adayı ile görüşüp senin evde kalıyor desene :)) kocan kızmıyor iiki arkadaşına ...e bir gün iki gün değil tam bir hafta yaaaawww ...menün çok zayıf bir de hamarat ev hanımıyım ayaklarına yatıyorsun ...bir de yeri gelince yok efendim çalışıp da yorulamam diyorsun ama ben çalışan bir bayan olarak görümcemlere yaptığım menüyü saysam dudağın uçuklar seni üçe katlarım valla ...önemli olan evde oturmak değil madem oturuyorsan bir işe yara :)) öyle uyduruktan yemekler yapıp da milleti başımdan savacağım diye uğraşma ...hani bunun tatlısı böreği çöreği ...hani mezesi aperatifi v.s. sen böyle misafir ağırlıyorsan git çalış daha ii be :))

valla güzelim normal zamanda keyfimde yerinde olsa bende bilirim yapmasını hem böbrek sancısı hem regl ağrısı çekiyorum ve allah düşmanımın başına vermesin diyorum.evet dışardan bakınca sölemesi kolay ama ev tam takır olablarla bunları yapıcam ancak artı özellikle bana gelen bir misafir değil burda başka birine gelecekler bana da uğrayacaklar.eşim yeni askerden gelde ve geçen ayın maaşı kredi kartına gitti şuan 50 lira ile perşembeyi bekliyoruz ve kredi kartıyla alıyoruz sürekli.öyle dışardan söylemesi kolay oluyor bacım ama işin içine girince durum farklı işte yoksa bende bilirim döktürmesini,ayrıca ben hiç hamaratım falan demedim belirtirim.benim için özel olan insanlar değil ayrıca uzaktan akraba ki ben evlerine hiç gitmiş değilim.neyse neyi açıklıyorumki es geç,benim için öenmli olan insanlara elimden geleni yaparım ama bugün ağrı sızı ama arkadaşıma çiğ köfte yapıcam malzemem hazır da ağrı geçsin yoğurmaya başlıcam.bu arada arkadaşım 30 yaşında bekar bir öğretmen ve öyle kolay kolay kimseyle görüşmez bu görüştüğü kişiyle daha önce görüştü zaten hafif bir ortaklık kurmuşlar eleman buralı,onun burda olduğunu duymuş görüşebilir miyiz dedi o da gitti,eşim niye karışsın yahut niye izin vermesin amaç eş adayı ile görüşmek değil zaten bana misafir geldi öncelikle yoksa adam zaten kocaelinde oturuyor.hem eşimin arkadaşıma karışmaya ne hakkı var koskoca kız .pufff ben bi buzcopan indireyim mideye geçmicek bu menem ağrı

artı şu dikkatimi çekti sende özgüveni olan birisin belli gayet de güzel ama bu dmeek değildirki başkalarıyla kendini kıyaslayıp sürekli bi kendini pohpohlama durumu.ben şöle yaparım ben böle yaparım sen öle diyorsun da böylesin ne demektir bunlar ya.sen beni ne derece tanıyorsun ki artı evde oturmamla ilgili sürekli bir eleştirme bu ne demektir anlamış değilim ki bu konuşmalar samimiyet değil itici ve laubali bir hal alıyor.

geldim burdayım
ne yedin zuzu
valla güzelim normal zamanda keyfimde yerinde olsa bende bilirim yapmasını hem böbrek sancısı hem regl ağrısı çekiyorum ve allah düşmanımın başına vermesin diyorum.evet dışardan bakınca sölemesi kolay ama ev tam takır olablarla bunları yapıcam ancak artı özellikle bana gelen bir misafir değil burda başka birine gelecekler bana da uğrayacaklar.eşim yeni askerden gelde ve geçen ayın maaşı kredi kartına gitti şuan 50 lira ile perşembeyi bekliyoruz ve kredi kartıyla alıyoruz sürekli.öyle dışardan söylemesi kolay oluyor bacım ama işin içine girince durum farklı işte yoksa bende bilirim döktürmesini,ayrıca ben hiç hamaratım falan demedim belirtirim.benim için özel olan insanlar değil ayrıca uzaktan akraba ki ben evlerine hiç gitmiş değilim.neyse neyi açıklıyorumki es geç,benim için öenmli olan insanlara elimden geleni yaparım ama bugün ağrı sızı ama arkadaşıma çiğ köfte yapıcam malzemem hazır da ağrı geçsin yoğurmaya başlıcam.bu arada arkadaşım 30 yaşında bekar bir öğretmen ve öyle kolay kolay kimseyle görüşmez bu görüştüğü kişiyle daha önce görüştü zaten hafif bir ortaklık kurmuşlar eleman buralı,onun burda olduğunu duymuş görüşebilir miyiz dedi o da gitti,eşim niye karışsın yahut niye izin vermesin amaç eş adayı ile görüşmek değil zaten bana misafir geldi öncelikle yoksa adam zaten kocaelinde oturuyor.hem eşimin arkadaşıma karışmaya ne hakkı var koskoca kız .pufff ben bi buzcopan indireyim mideye geçmicek bu menem ağrı
geçmiş olsun ...durumunu bilemem tabi ben genel yorum yapıyorum :)) açıklama yapmana gerek yok ...eşin arkadaşına karışmayacak sana karışacak elalemin bekar kızının evli insanların yanında bir hafta ne işi var diye :))

artı şu dikkatimi çekti sende özgüveni olan birisin belli gayet de güzel ama bu dmeek değildirki başkalarıyla kendini kıyaslayıp sürekli bi kendini pohpohlama durumu.ben şöle yaparım ben böle yaparım sen öle diyorsun da böylesin ne demektir bunlar ya.sen beni ne derece tanıyorsun ki artı evde oturmamla ilgili sürekli bir eleştirme bu ne demektir anlamış değilim ki bu konuşmalar samimiyet değil itici ve laubali bir hal alıyor.

yoo alakası yok ...aslında bu tutum seninle başladı ..ilk konuştuğun günden beri asıl sen çalışan insanlarla dalga geçer gibi konuşmaya başladın ..sanki çalışmak suç evde oturanlar herşeyin en isini yapıyor çalışanlar boşuna çalışıyor gibi bir tavır takındın ben de sana cevap verdim ..bende her zaman ilk intiba çok önemlidir ..bir insanın konuya direk çalışma mevzusuyla giriş yapması ve çalışanları küçümser gibi konuşması bende ii bir intiba bırakmadı şahsen ..neyse zaten kıyaslama sorunu olamaz sadec herkese kendi anladığı dilden konuşmaktır bunun adı hepsi bu ...
burası gayet samimi bir ortam ..biz birbirimize acımasız eleştirileri çok yaparız ..maksat canım cicim değip yalakalık etmek değil ..burası gerçek bir ortan yalansız dolansız ..herkes birbirini eleştiriyor bunda ..olması gerkeen de bu ..eğer samimiyet aranıyorsa tabi

ne yedin zuzu

geçmiş olsun ...durumunu bilemem tabi ben genel yorum yapıyorum :)) açıklama yapmana gerek yok ...eşin arkadaşına karışmayacak sana karışacak elalemin bekar kızının evli insanların yanında bir hafta ne işi var diye :))[/QU

arkadaşım dediğim insan öyle sıradan bir arkadaş değil kısacası benim tek arkadaşım 20 yıllık ve benim için ailemdeki bir çok insandan daha değerli ve önemlidir o yüzden eşim bu konuda bişey demez.çünkü eşim çok iyi biliyorki ben onun için üniversitedeki bir çok arkadaşımla görüşmeyi kestim ama bu başka buna karışamaz.hem kuzucum 3 günlüğüne geldim dedi ama ben alıkoyucam onu bir hafta.neyse son olarak şunu söylemek istiyorum ben bu topice biraz olsun kafa dağıtıp içinde bulunduğum sosyal çıkmazı yenebilmek için gelmiştim ama görüyorumki burası bana kesinlikle iyi gelmeyecek o yüzden size hoş sohbetler dileyerek ayrılıyorum.hoşçakalın

X