mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

al bitane daha robot ulen niye korkuyonuz bu kadar ya ala ala tamam biraz belki korkarsın ama abartma bence ala ala hemen çık o topikten ulennnnnn

ya evet insan onları okuyunca korkuyo yaa tırsıyom zaten ben ilk geceden:1shok:

bir şey olmaz korkma acımayacak karşındaki adam adam gibi adamsa afedersin öküz değilse gayet başarılıbir deneme yaparsınız ben küfretmiştim zamanında ulenn bumuydu bu kadar tantanası olan diye hiç anlamadım olduda bitti maaşallah durumu oldu bende

korkulacak birşey yok abartmayın o kadar.
korkarsan korktuğun başına gelir.

okumuyorum zuzum şimdi ya bi ara bi göz atmıştımmm ne bu diye ordan biliyomm korkmuyorum tamam kızmayın len hemen aaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

millet ben çıkıyorum tosun gelir birazdan herifime bi sofra hazırlayayım sanki ne sofrasıysa zaten herşey dünde kalma :)))))))))) ii akşamlar herkese ..yarın yine aynı yerde aynı saatte buluşmak üzere ii akşamlar türkiye :roflol:

hadi bakem ii akşamlar ben sana rapor veririm çıkmadan :))))))))))))))))

günaydın evet bugün işlerim vardı erken geldi bide patronun odasının anahtarı bendeydi bir kaç gündür yoktu o yüzden erken geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…