noluyo uelnnnnnnnn efuli karısı robot aşkamı geldiniz ulennnnn robot benim efuli vururum seni:))))))))))))))))) elveda ben gidiyom elveda:))))))))))))))
tamam tamam sana verdim robotunu sakin ol sne yeterkiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
noluyo uelnnnnnnnn efuli karısı robot aşkamı geldiniz ulennnnn robot benim efuli vururum seni:))))))))))))))))) elveda ben gidiyom elveda:))))))))))))))
aboooww meydan kızıştı birazdan teksasa dönecek burası :roflol: hadi saç baş bir kapışın da göreyim bakayım nasıl oluyortamam tamam sana verdim robotunu sakin ol sne yeterkiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
zeytinmi benimmiakannehir siyah değilki benim gözlerim bal rengizeytin gibi gözler maşşallah!
ama ben hiç siyah oje sürmedim çok istiyorum.
hele aşkı memnuda gördüm çok güzel duruyor.
tırnağı koyu ojeler hoş gösteriyor.
kıs yeşil ojeyi hangi renk kıyafette kullanıcam?
hamileyim kıyafetlerim azaldı iyice.
ona göre sıkarım ayaklarınakaydirigubbakcemile3
anam ben siyah gördüm fotonda.
bal rengi güzel olur he.
anam ne alaka bebiş resmi olan oje?
kıs yeşil sürerim de uygun kıyafetim yok. ancak siyah ve beyazla güzel olur yeşil oje ama cart yeşil değil.
efuli hangi numara bordo oje?
bnde seni seviremmmmmsempatiksalakcinni senn olan zaten benm kaydirigubbakcemile3
anam ben siyah gördüm fotonda.
bal rengi güzel olur he.
anam ne alaka bebiş resmi olan oje?
kıs yeşil sürerim de uygun kıyafetim yok. ancak siyah ve beyazla güzel olur yeşil oje ama cart yeşil değil.
efuli hangi numara bordo oje?
öyle deği zuzu ..aman robot sen de hep kendini övüyorsun diye başlayan ve arkasını getiremedim kadar uzun kurduğun cümleleri istiyorum pleeeeaaase :))))))))))) bu arada efuli karı değil bi kere henüz daha olmadı ..:)) o daha bir genç kız ..