mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

ne olsun çok yorucu bir haftasonuydu yaaa c.tesi bizimkiler gitti ay dur cumadan anlatayım:)şimdi cuma eve geldim bir baktım bizimkiler kuaföre gitmişler kuzen düşkündür süsüne püüsüne neyse bende evden tlf açtım bizimkilere ne yemek yapayım size diye dediler yok yapma biz dışarda yeriz geliriz dediler....babam evdeydi dedim sana bişey yapayımmı babam dedi bir ark açılışı varmış oraya gitti.....kardeşimde uyuyordu.o sırada üstteki komşu ark yani dedi gel de saçımı boya bende tamam dedim ona boya aldım iki boya karıştırdım boyadım saçını oturduk kahve içtik falan neyse saçını yıkadım kuruttum güzel oldu saçının rengi neyse ben aşağıya indim baktım eniştem çocukları almış gelmiş burnundan soluyo dedi bu kuaför işi deli ediyo beni hala bitmedi çocuklar rezil oldu bende aldım geldim dedi ben dedim içimden eyvah annem mahvolmuştur çünkü oda benim gibi kuaförede zaman geçirmeyi sevmez....kaçta geldiler biliyomusun gece birde...çok salak bir kuaförmiş eli çok ağırmış bide kuzeniimin saçını rengarenk yapmış güya röfle saçlarının önü sincap gibi olmuş beyaz sarılar olur ya aynen öyle ...arkaları uçları kızıl sarı kahve falan olmuş 80 tl bayılmış gelmiş .....neyse o sırada tabi eniştem kuduruyu dedim bayanlar böle falan sakinleştirdim.....neyse içeri girdiler annem kadın mahvolmuş 5-6 ssat kuaförde beklemekten bir hal olmuş çaktırmadan bana diyo funda ben mahvoldum:)
neyse diyo boyucam bende dedim saçmalama zaten saçının içine etmişler biraz bekle yakarsın saçlarını dedim....neyse o gece yattık c.tesi oldu tabi hazırlanıyolar gidicekler çünkü saatler kalmış bana diyo funda beni kuaföre götür ben yapma falan dediysemde yok ben bu halde gidemem dedi iyi dedim kuaför arkadaşıma götürdüm aslında ilk baştan oraya götürecektim ama kendi senelerdir aynı kuaföre gittiği için sesimi çıkarmadım...neyse götürdüm kuaför ark ay bu ne hal dedi mahvetmişler saçını falan dedi sonra patronu da vardı dedi bana abla der ....abla şimdi patron sizden 70-80 alır siz gidin iki kutu nevanın kahve boyasını alın boyayın dedi neyse çıktık gittik boya aldık koştur koştur eve geldik iyiki bi c.tesi çalışmadım yani koşturmayla geçti neyse eve geldik hemen saçını boyamaya başladım anam saçı öle gür ki beline kadar iki kutu boya da yetmedi....neyse önleri kapanmış oldu dedim bari elleme izinden dönüşte ark yaptıtırz dedim palas pandıras evden çıktık onları yeni kapıya kadar götürdük feribota bindirdik onları döndük sonra annemle evi üstün körü topladık sonra pazara çıktık iki posta sonra geldik babam lahmacun istedi hanur yoğurdum annem çok yorgundu ona yaptırmadım kıymasını hazırladım lahmacun yaptım ama ogün öldük annemle ters kepçe uyumuşuz annemle pazar günüde bütün gün uyumakla geçti ay ne çok konuştum yaaaa:))))))))))))) herhalde ilk defa bu kadar uzun yazdım robot şimdi sende şaşırmışsındır:))))))))

ne olsun çok yorucu bir haftasonuydu yaaa c.tesi bizimkiler gitti ay dur cumadan anlatayım:)şimdi cuma eve geldim bir baktım bizimkiler kuaföre gitmişler kuzen düşkündür süsüne püüsüne neyse bende evden tlf açtım bizimkilere ne yemek yapayım size diye dediler yok yapma biz dışarda yeriz geliriz dediler....babam evdeydi dedim sana bişey yapayımmı babam dedi bir ark açılışı varmış oraya gitti.....kardeşimde uyuyordu.o sırada üstteki komşu ark yani dedi gel de saçımı boya bende tamam dedim ona boya aldım iki boya karıştırdım boyadım saçını oturduk kahve içtik falan neyse saçını yıkadım kuruttum güzel oldu saçının rengi neyse ben aşağıya indim baktım eniştem çocukları almış gelmiş burnundan soluyo dedi bu kuaför işi deli ediyo beni hala bitmedi çocuklar rezil oldu bende aldım geldim dedi ben dedim içimden eyvah annem mahvolmuştur çünkü oda benim gibi kuaförede zaman geçirmeyi sevmez....kaçta geldiler biliyomusun gece birde...çok salak bir kuaförmiş eli çok ağırmış bide kuzeniimin saçını rengarenk yapmış güya röfle saçlarının önü sincap gibi olmuş beyaz sarılar olur ya aynen öyle ...arkaları uçları kızıl sarı kahve falan olmuş 80 tl bayılmış gelmiş .....neyse o sırada tabi eniştem kuduruyu dedim bayanlar böle falan sakinleştirdim.....neyse içeri girdiler annem kadın mahvolmuş 5-6 ssat kuaförde beklemekten bir hal olmuş çaktırmadan bana diyo funda ben mahvoldum:)
neyse diyo boyucam bende dedim saçmalama zaten saçının içine etmişler biraz bekle yakarsın saçlarını dedim....neyse o gece yattık c.tesi oldu tabi hazırlanıyolar gidicekler çünkü saatler kalmış bana diyo funda beni kuaföre götür ben yapma falan dediysemde yok ben bu halde gidemem dedi iyi dedim kuaför arkadaşıma götürdüm aslında ilk baştan oraya götürecektim ama kendi senelerdir aynı kuaföre gittiği için sesimi çıkarmadım...neyse götürdüm kuaför ark ay bu ne hal dedi mahvetmişler saçını falan dedi sonra patronu da vardı dedi bana abla der ....abla şimdi patron sizden 70-80 alır siz gidin iki kutu nevanın kahve boyasını alın boyayın dedi neyse çıktık gittik boya aldık koştur koştur eve geldik iyiki bi c.tesi çalışmadım yani koşturmayla geçti neyse eve geldik hemen saçını boyamaya başladım anam saçı öle gür ki beline kadar iki kutu boya da yetmedi....neyse önleri kapanmış oldu dedim bari elleme izinden dönüşte ark yaptıtırz dedim palas pandıras evden çıktık onları yeni kapıya kadar götürdük feribota bindirdik onları döndük sonra annemle evi üstün körü topladık sonra pazara çıktık iki posta sonra geldik babam lahmacun istedi hanur yoğurdum annem çok yorgundu ona yaptırmadım kıymasını hazırladım lahmacun yaptım ama ogün öldük annemle ters kepçe uyumuşuz annemle pazar günüde bütün gün uyumakla geçti ay ne çok konuştum yaaaa:))))))))))))) herhalde ilk defa bu kadar uzun yazdım robot şimdi sende şaşırmışsındır:))))))))
uzun yazdığını anladım ama iki saattr topiktesin sesin yok dedim bunun yine anlatacak birşeyleri var :)) o saç işi öyle işte bilen ii yapan birine gitmek lazım ..ben röfle yaptırmadığım için sorun olmuyor :)) dümdüz boyatıp geçiyorum :)) geçende ben de kuaföre gitmiştim orda da kadının birinin saçlarını aynı böyle yapmışlar ..kadın yolunmuş tavuğa dönmüş resmen saçında on farklı ton vardı :)) neyse artık ne yaptılar bilmiyorum kadının saçına :))

valla deli işte ya laf dinlemiyo bende üstelemedim açıkçası bildiği yere gitsin sonra bahan bulur diye......lahmacun yaptım anneme çektirmiştim fotomu lahmacun yaparken silindi ama lahmacunumun resmini çektim bir ara koyucam:)))))))sen kalıma geldin yaparken dedim şimdi şu halimi görse:)

ben de haftasonu sınava girdim ...6 sene sonra sınava girmek ne zormuş ...amma stres yaptım ..bir de çalışmadan girince insan kendini hiçbirşey bilmiyormuş gibi hissediyor ..çalışarak girince daha bir güven oluyor kendinde rahat oluyorsun ..bir de artık memur olmuşuz ilk girenler gibi olmuyoruz ..bazı soruları sallıyoruz tutarsa tutar hesabı :)) yaş da geçiyor artık ..yaptım birşeyler ama bakalım hayırlısı ...yine 80 alırım herhalde ...hayatımda zaten bir sürü sınava girdim hiç 80den düşük not almadım ..kafam zehir gibi mübarek:nazar: çalışarak girseydim 90 üstü alırdım kesin..ben sınava girdim bizimkiler heyecanlanmasın diye sadece anneme söylemiştim ..o da sabah aramış e sınava girdim tabi bulamamış ..ben her sınavdan önce mutlaka annemin babamın duasını alır öyle girerim sınava ..sınavdan çıktım annem sordu işte nasıl geçti diye ..ben de dedim eh işte filan ...arkadan babam diyorki amaaaan sınav da onun için laf mı ..hiç çalışmadan da girse yine 80 den aşağı almaz o hiç aldığını grdünmü seni yiyor diyor :)))
konsantre olamadım bir de..hayatımda öss de bile yarısında soruları yapıp çıkan biriyimdir ben ...çok hızlı soru çözerim ..hatta dershanedeyken millet bana kızım ne tuhafsın sen derlerdi:)) çünkü soruyu mırıldanarak okur işte cevap şu derdim :)) ama ilk defa bir sınavda soruları zor yetiştirdim ...konsantre olamadım bir türlü ..hele ilk on dakika hiçbirşey yapamadım öyle bön bön baktım inan :)) bir de bekarlıkla evlilik bir olmuyor ...bekarken kafa rahat sadece bu olaya konsantre oluyorsun ..evli iken kafanda bin türlü tilki var kafa karışık ambalaj gibi ...benim kafada sınavda iken hala tatil vardı iimi :))
ALLH herkesin yardımcısı olsun sınav psikolojisi zor iş ya..
biz de sınavdan geldik evde dinlendik ..tatil planı yaptık ...sinop ta bir otele yer ayırttık ..inş. havalar yağmaz da işe yarar ..sinopun güzel havasına denk düşersek denizi süper olur ...safranbolu amasra sinop yapacağız bir aksilik çıkmazsa ...oradan da ver elini trabzon ...
dün de oltu kebabı yemeye gittik ..kebapçı beni sinir etti yaaa..fırçalayacaktım da herifi tosunum hiç sevmez öyle şeyleri :)) yaawww adama şunu yiyeceğiz diyoruz adam şunu da getireyimmi bunu da istermisiniz filan dellendirdi beni yaa..ne istiyorsak onu getirsene ...uyuz..bir de bahşiş verecektik hiç bozuk kalmamış veremedik ..adamın tavırları görmen lazımdı ..hesabı alırken çok sağolun çok teşekkürler dedi :))) bahşiş vermedikya :) insanlık hali ne yapalım ..zaten iki kebap için bir sürü para alıyorlar bahşiş vermeyince de kızıyorlarya sinir oluyorum ..sanki mecburum yaaa hayret bir şey...
bu arada ankra manzaralı bir park varmış orayı keşfettik dün ...ankara ayaklar altında kahvelerimiz yudumladık ..3-4 saatimiz orada geçti ..yürüyüş yaptık filan ..ben çok sevdim orayı ..bize de yakın ..sık sık gideriz artık oraya ..orman içinde manzara süper filan..
bu arada şu regliyi bekliyorum heyecanla ...evlilik yıldönümüze gebe haberi ile girersem çok sevineceğim yaa..duanı esirgmee..bu arada nişan albümlerindesin :)) ne salak nişanlık giyenler varya deli oluyorum ..cırt cırt renkler hey ALLAHIM albüme gel ..

aklım sendeydi merak etmiştim acaba nasıl geçti sınavı diye....geldim albüme bişiy yok heee nişan albümlerine bakıyodum yeni bişiyler varı diye ama bir cacık yok:)

evet bende sabahtan beri deniyorum ama olmuyo ne profile ne de albüme

ekol giyimin vitrininde bir tane kıyafet gördüm çok hoştu aklıma sen geldin :)))

zaten dün yine site mavi idi bugün inş. kırmızıya dönmüştür umudu ile geldim çok şükür hala kırmızı :)))

ha ha yine bişey dikkatini çektimi buraya bakmadan da edemiyoruz dimi robot......nasıl bir kıyafetti kız

benimkini oturduğu yerde:)))))))))))) valla robot zevk meselesi siz beğendiyseniz sorun yok ben spor arabaları seviyorum cip seviyorum

jipi herkes seviyor ama vergisi çok fazla ..en uygun vergisi olan en idealini almk zorundayız ..ona bakarsan 2.0 motorlu jipler var onlardan alacaktık biz aslında ama yılda 2500 lira vergisi var düşün ...enayimiyim ben ..bu aracın özellikleri çok hem de çok geniş ...hem de bu da biraz jipi andırıyor...yarın çoluk çocuk olunca geniş araç lazım spor arabayla çocuk gezdirecek halin yok herhalde :))

diyorum ya aile arabası zevk meselesi benim beğendiklerim başka...ama tabiki konforu özellikleri de düşünmek lazım....ay ne utanmaz şey yaaa ala ala

işte insan her beğendiğini alamıyor ..ben de spor arabayı çok seviyorum.hatta bekarken niyetlendim tam alıyordum düğün girdi araya vazgeçtim :)) bekarken spor araba güzel oluyor da evlenince hep çok amaçlı düşünmek zorunda kalıyorsun ...bizim şuanki araba da bizi bir süre götürürü aslında ama yine de genişini almkta fayda var ...çocuk olunca çocuğun bir sürü ıvız zıvır eşyası oluyor ...rahatlıkla onları taşımak lazım v.s.
boşver utanmazlar utanmıyorsa sen mi dert edineceksin

boşver başkaları da var öyle sadece bir değil :)) saysam bir elin parmağını geçer :))

X